| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan Er Microsoft SteadyState Arbejde
    ? Det er ikke ualmindeligt for flere brugere at dele den samme computer ressourcer. Af denne grund, giver Microsoft brugere i en delt computer miljø beskytte primære brugerindstillinger fra uautoriserede ændringer ved hjælp af Microsoft SteadyState program i Windows XP og Vista , eller kopiere en SteadyState miljø ved hjælp af en række indfødte funktioner i Windows 7 . En SteadyState miljø beskytter delte computer ressourcer fra uautoriserede ændringer og sikrer et stabilt miljø for brugerne. Standard og Shared Brugerkonti

    Oprettelse brugerkonti i Windows isolerer brugere fra og beskytter vigtige system værktøjer og indstillinger. Standard og delte er de to typer af brugerkonti en administrator skaber grundlag for aktivering af en SteadyState miljø. I et forretningsmiljø , ville du oprette standard konti for virksomhedens medarbejdere og fælles regnskab for virksomhedernes gæster . Fordi virksomhedernes gæster er midlertidige brugere af en delt computer ressource kan systemadministratorer oprette en obligatorisk profil i Windows der sletter ændringer efter en bruger forlader systemet.
    Group Policy Settings
    < p> Endnu native funktion i Windows 7 for at etablere en SteadyState miljø er den Group Policy funktionen. Denne funktion kan administratorer indstille computer og bruger- restriktioner , og planlægge automatiske opdateringer. Administratorer definerer Group Policy Objects i Active Directory , der er anvendt til computer og bruger- indstillinger i en Windows 7 miljø , hver gang en computer startes eller en bruger logger ind i systemet. Organisationer styrer elementer såsom virksomhedens identitet , legitimationsoplysninger , og system og anvendelse indstillinger ved hjælp Active Directory -tjenester og teknologier .
    Windows Disk Protection

    En bruger session Windows kan resultere i betydelige ændringer i et systems indstillinger og konfiguration . Windows Disk Protection sikrer et system konfiguration fra permanente ændringer ved at returnere systemet til en tidligere tilstand efter at en bruger session slutter. Windows Disk Protection er et centralt element følger med Windows XP og Windows Vista versioner af SteadyState ansøgning Windows 7 indeholder ikke en indfødt funktion, der direkte links til denne evne . Det er dog muligt, at gentage denne funktion i Windows 7 ved hjælp af Systemgendannelse funktionaliteten. I artiklen "Gendannelse Hard Disk Drive , " Microsoft beskriver Systemgendannelse som " ... en Windows 7 funktion, der ... sparer snapshots af systemet på centrale punkter , såsom inden du installerer et program eller enhedsdriver ". Administratorer kan generere automatiseres scripts til Systemgendannelse , der indfanger et billede af systemet under installationen og inddrive at billedet efter en bruger logger ud af systemet .
    Brugerprofiler Migration

    SteadyState miljø omfatter evnen til at eksportere og importere brugerprofiler som genbrugelige objekter på tværs delt computer ressourcer. Det betyder , at brugerne kan migrere deres indstillinger og konfiguration fra én computer til en anden. Dette er især nyttigt , hvis en bruger ændrer computere eller bruger mere end én computer i erhvervsklimaet. I Windows XP og Vista, fungerer denne funktionalitet med alle computere, der har SteadyState installeret. Windows 7 giver dette samme kapacitet med sin Easy Transfer værktøj. De tre elementer, du kan bruge til at iværksætte en overførsel på tværs af delte ressourcer ved hjælp af Easy Transfer værktøjet er et Easy Transfer Cable , netværksforbindelse eller flytbare lagermedier .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fjernbetjening anden computer 
    ·Sådan tilføjes et program til en Path 
    ·Sådan Reparation Windows Mail for en 64- bit system 
    ·Hvor hen til Reset Windows Wireless 
    ·Sådan Setup en modem Taskbar Icon 
    ·Sådan Genaktiver Opret Partition Wizard 
    ·Sådan Fix en korrupt Registry på Windows 2000 
    ·Sådan Switch Windows hjælp af et tastatur 
    ·Sådan Sync en iPAQ med Windows Media Player 
    ·Hvordan får du det Scrollbar på en Touchpad at arbejd…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges en Boot Disk CD 
    ·Hvordan man laver en Program Start ved opstart i Window…
    ·Sådan Pipe Screen Output til en fil 
    ·Min linserensepapir Disc sidder fast i mit MacBook Pro 
    ·Sådan oprettes en Windows 7 Password Reset Disk 
    ·Sådan installeres Lexmark 1400 Wireless Printer Leopar…
    ·Sådan Gør Windows 7 kig på et specifikt Directory fo…
    ·Sådan geninstalleres VLC på Ubuntu 
    ·Sådan konstateres USN Journal Størrelse 
    ·Sådan opgraderer fra Vista 32 -bit til Windows 7 64- b…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com