| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad ville der ske hvis du har slettet HKLM Files
    ? Windows familie af operativsystemer bruger en komponent kaldet Windows Registry at gemme oplysninger om den installerede software og funktioner. Registry værdier gemmes i særlige filer , som operativsystemet får adgang til at hente oplysninger om programmet . En af de filtyper , der anvendes af Windows Registry er den HKLM fil. Redigering eller sletning af disse filer kan have en betydelig indvirkning på installerede programmer, eller på selve Windows . Registry Information

    Hvert program installeret i Windows modtager en eller flere poster i registreringsdatabasen. Disse poster indeholder programmet oplysninger om placering , produkt nøglekoder , registreringsoplysninger, indstillinger og andre data , der anvendes af det program, der skabte posten. Windows opdaterer oplysningerne i registreringsdatabasen, hvis nye indstillinger oplysninger eller andre ændringer leveres af programmet. Windows kan ændre oplysninger i registreringsdatabasen på andre tidspunkter så godt, som når opdateringer til program eller software plug-ins er installeret.
    Sletning af filer

    Windows indeholder en software komponent kaldet " regedit.exe ", som giver brugerne mulighed for at ændre eller slette poster i registreringsdatabasen manuelt. Besøgt ved at skrive " regedit" i Start- menuen søgefeltet , Windows registreringsdatabasen editor viser en fil træ indeholdende hver klasse af registreringsdatabasen. For at få adgang HKLM filer en bruger har behov for at udvide " HKEY Local Machine " mappen og udvide sub- mappe, der svarer til posten som brugeren er på udkig efter . Individuelle poster i registreringsdatabasen er anført efter program navn eller producenten. Hvis du klikker på mappen for det program eller producent viser alle HKLM indskrive filer , der er indeholdt i mappen . Højreklikker en post åbnes en menu med mulighed for at ændre eller slette filen.
    Hvornår skal slette filer

    To primære årsager til en bruger at slette et eller flere HKLM filer fra Windows registreringsdatabasen . Nogle programmer har ikke afinstallere korrekt eller er simpelthen slettet i stedet for afinstalleret. Dette efterlader poster i registreringsdatabasen , der ikke er forbundet med nogen installerede software. Sletning disse poster forhindrer potentielle registreringsdatabasen fejl og reducerer den samlede størrelse af registreringsdatabasen. Hvis en post i registreringsdatabasen er forkert eller beskadiget, kan det også forårsage fejl. Sletning indrejse og erstatte det enten manuelt eller ved at geninstallere programmet korrigerer disse fejl.
    Komplikationer

    Foretage ændringer i registreringsdatabasen , især i form af at slette HKLM filer , bør kun ske , når det er absolut nødvendigt . Slettede filer kan resultere i software fejl , eller det kan medføre, at programmet til at stoppe med at arbejde . Hvis HKLM filer er forbundet med Windows-komponenter , kan det medføre, at operativsystemet til at stoppe fungere korrekt . Manglende poster i registreringsdatabasen kan forårsage Windows til at gå ned under lastningen, således at styresystemet skal repareres eller geninstalleres .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Søg efter MP3 Directories 
    ·Sådan kopieres registreringsdatabasen fra en computer …
    ·Sådan fjernes Download Accelerator Plus Annoncer 
    ·Sådan Set BPS i WinMe 
    ·Sådan slette en harddisk til en ren installation 
    ·Sådan gendannes et ikon fra Ubrugte mappe 
    ·Sådan holder My MacBook Pro at gå i dvale under brug 
    ·Sådan Fix Pella Window Pakninger 
    ·Hvordan man laver en dual boot -cd 
    ·Sådan Del My Documents 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opgraderer Windows for ASUS 4G 
    ·Hvordan gendanner jeg min computer til fabriksindstilli…
    ·Sådan Slå Windows Registry Tools 
    ·Sådan installeres HD Audio Driver til Acer Aspire 4310…
    ·Hvordan bruger dine egne billeder som Windows Wallpaper…
    ·Sådan vises historie i Windows Stifinder 
    ·Sådan installeres Windows XP på Toshiba Satellite L45…
    ·Sådan Fix Fejl 0x80040600 
    ·Windows Error Code 128 
    ·Sådan tilføjes programmer til en Start Menu Liste 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com