| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er forskellen mellem en MSI Installer og en EXE Installer
    ? Når du henter et program , og dobbeltklik på den, kan en troldmand lancere og hjælpe dig installere programmet. Guiden , du ser, kan variere afhængigt af det program, du installerer . Software beslutningstagere distribuere applikationer ved hjælp af EXE installatører eller Microsoft Installer programmer. Efterhånden som du tilføjer nye programmer til din computer , vil du sandsynligvis støde på begge typer af installer programmer. Behov for Installers

    Applications som du køber eller downloader kan bestå af flere elementer , såsom billeder, lyd , XML-filer , ikoner og små databaser. Disse elementer skal opholde sig i bestemte mapper på harddisken efter installation. Installer programmer såsom exes og MSIS forvalte disse ressourcer og installere dem i de rigtige steder på din computer. Installer programmer udfører andre opgaver så godt, såsom at hjælpe dig justere indstillingerne , oprette genveje og registrere din software. Installatører kan være så enkel eller så kompliceret som udviklere beslutter at lave dem.
    MSI Installers

    Når du ser en fil på din computer, som har en " MSI " filtypenavn, du ved, at det er en MSI -fil. MSI -filer indeholder alle de nødvendige ressourcer til at installere et program på din computer. En MSI installatør har også en intern database, der registrerer ændringer foretaget på din computer. Hvis en installatør har brug for at opdatere din registreringsdatabasen under installationen, det gør det , og logger denne handling. Microsoft har også tilføjet MSI teknologi i sin Visual Studio Integrated Development Environment integreret med Microsoft Visual Studio. Microsoft NET udviklere kan også oprette og konfigurere MSI distributionspakker ved hjælp af en automatiseret guiden.
    EXEC Installers

    Microsoft er ikke den eneste virksomhed, der skaber installation software. Du har måske set navne som Wise, InstallShield eller ActualInstall mens du installerer software på din computer. Disse programmer af tredjeparts- selskaber også hjælpe softwareudviklere oprette enkeltstående EXE-filer , der udfører mange af de opgaver, som MSI håndtere. Installers som den distribueres af InstallBuilder tillade udviklere at skabe EXE installationsfiler og navngive dem noget de kan lide. Nogle tredjepartsprogrammer distributører også markedet programmer, der tillader udviklere at bygge MSI såvel som exes . EXE installationsfiler har filtypenavne om " EXE ".
    MSI Fordele

    Selvom MSI og exes udføre lignende opgaver, kan nogle udviklere foretrækker at bruge MSI til at skabe installationsfiler. Udviklere, der bruger MSI setup pakker har mulighed for at gøre installatører nyttigt at vise tips og funktioner , der vises under installationen . Systemadministratorer til opgave at styre flere computere også finde MSI nyttige, når distribution af software til flere computere via et netværk . Efter tilpasning af MSI pakker, kan en administrator placere MSI -filer i centraliserede steder på nettet. Brugere kan dobbeltklikke på MSI og installere dem via netværket.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan må en Windows 7 Data Recovery 
    ·Sliding Window Information 
    ·Periodisk Access Problemer med Windows-deling 
    ·Sådan genvej til en fil eller mappe 
    ·Sådan Fix fejl 1316 & 1603 
    ·Sådan fjernes Windows Genuine Office 
    ·Sådan hente slettede filer 
    ·Sådan Edit lokale intranet i Group Policy 
    ·Sådan oprettes en lyd-dvd med Nero 
    ·Sådan Pin Computer til proceslinje 
      Anbefalede Artikler
    ·Pella Udskiftning Window Specs 
    ·Hvordan konverterer jeg SHX at TTF 
    ·Sådan opgraderer Windows XP til Pro 
    ·Sådan Drej Bass Up on PC-højttalere 
    ·Sådan kører en reparation på din computers operativs…
    ·Sådan opdaterer en XP Sound Driver 
    ·Sådan password - beskytte filer med Mac OS 9.0 
    ·Sådan opdaterer SigmaTel Drivers 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP Efter en Crash 
    ·Hvordan kontrollerer jeg driverversioner i Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com