| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Taster til start Dell i Recovery mode
    Windows Genoprettelseskonsol , også kendt som recovery mode , kan give dig mulighed for at inddrive systemfiler der kan have været korrupt . Virus og trojanske heste til tider målrette disse filer og dit operativsystem vil undlade at indlæse. På Dell-computere , ofte Genoprettelseskonsol findes på din harddisk, så du ikke behøver en Windows-installation disk for at få adgang til det . I stedet kan du bruge tastaturet til at indtaste recovery mode fra boot -skærmen. Genoprettelseskonsol

    genoprettelseskonsollen var en funktion i Windows-operativsystemet , der fulgte med Windows 2000 og Windows XP. Denne grænseflade gav dig begrænset adgang til operativsystemer fil med en kommandoprompt -lignende layout, der har påberåbt sig tekstkommandoer , snarere end en visuel grænseflade . Microsoft anbefaler at bruge Genoprettelseskonsol , hvis du ikke er i stand til at starte computeren korrekt som en måde at gendanne vigtige systemfiler. Nogle producenter , herunder Dell , sætte gendannelsesdataene på en partition , som du kunne få adgang uden en installation disk.
    Tastekombination
    p Hvis du ønsker at starte din Dell-computer i recovery -mode , skal du genstarte programmet og tryk på " Control" og " F11 " , så snart du trykker på afbryderknappen . Du ønsker måske at trykke på denne tastekombination flere gange. En meddelelse viser derefter , så du kan gå ind i boot menuen ved at trykke "F8 " eller " F10 ", afhængigt af din computer. Hvis computeren indeholder gendannelsespartitionen , vil du være i stand til at starte op fra den til at foretage ændringer til din computer eller forsøge at gendanne den til en arbejdsgruppe tilstand.
    Overvejelser
    < br >

    Selvom Dell omfattede inddrivelse ved partition, kan du have slettet det på et tidspunkt. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge Windows 2000 eller Windows XP-installation eller nyttiggørelse disk. Din computer burde være kommet med disken , men du kan kontakte Dell for at købe en ny, hvis det er nødvendigt. Indsæt disken i cd-eller dvd -drevet og genstart computeren. Det vil vise en meddelelse, der fortæller dig om at trykke på en tast for at starte fra disken. Tryk på en tast på tastaturet for at gøre det. Din Dell vil starte fra dataene på disken , snarere end data på din harddisk. Efter Windows -filer belastning , vil du se et sæt up skærm, der indeholder muligheden for at indlæse genoprettelseskonsollen. Tryk på " R" på dit tastatur for at begynde recovery -mode.
    Advarsel

    Windows installation diske indeholder indstillinger for gendannelse , men også give dig mulighed for at re- installere hele operativsystemet systemet . Vælg ikke denne indstilling, hvis du ikke har sikkerhedskopieret dine data , som din computer vil vende tilbage til standardindstillingerne , og du vil miste alle filer og oplysninger, du har tilføjet. Bemærk, at nogle Dell-computere med Windows Vista inkluderer Dells Factory Image Restore system, som du kan få adgang til , når du trykker "F8" fra startmenuen , når du starter din computer. Dette betyder ikke gendanne systemfiler men helt omformateres computeren til fabriksindstillingerne , og du absolut skal sikkerhedskopiere alle data, før du fortsætter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Windows Master Password til Log On 
    ·Sådan fjernes Family Safety Software 
    ·Hvordan kan jeg fjerne en Dual Boot OS 
    ·Sådan Reparation hal.dll 
    ·Sådan Gør Letters mindre på skærmen i Windows 7 
    ·Hvad skal min computers virtuel hukommelse Be 
    ·Sådan dual boot Vista & Ubuntu 9.10 
    ·Hvordan at reducere en billedstørrelse 
    ·Sådan fjernes Windows Search 4.0 
    ·Sådan aktiveres Page File I Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan man øge Gain på en MacBook 
    ·Sådan slette personlige data fra en computer 
    ·Sådan at se computer Cookies 
    ·Sådan gendannes en computer til fabriksindstillinger U…
    ·Sådan Format Din Brugbare HD uden at miste 
    ·Sådan gendannes en Dell Dimension 3000 PC 
    ·Sådan finder du den fil Flash OCX 
    ·Sådan Fix Microsoft Lsass.exe 
    ·Sådan Transfer Nikon filer til en Mac-computer 
    ·Sådan Konverter FoxPro -kode til C + + 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com