| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Fem vigtigste aktiviteter i et operativsystem Med hensyn til Process Management
    Der er fem større aktiviteter , som et operativsystem skal vedligeholde for at håndtere de processer, det kører. Uden disse fem aktiviteter , ville et operativsystem ikke være i stand til at forblive stabil i længere tid. Proces Creation

    Når du første gang tænder for computeren , operativsystemet åbner processer til at køre tjenester til alt fra printspooler at edb-sikkerhed . Når du logger ind på computeren, og start programmer , programmerne skaber afhængige processer . En fremgangsmåde er ikke selve programmet , men snarere de instruktioner, CPU'en bruger at udføre programmet . En proces, enten tilhører Windows eller et andet program , som du har installeret.
    Processing State

    Staten af en proces kan være " skabt ", " , kører, "" venter "eller" blokeret . "Man kan sige, at en proces er " venter "øjeblikket , efter at du begynder dets moderselskab program , og før det er blevet behandlet af CPU'en . En proces er "running ", når CPU'en behandler det. Du kan overveje en proces " blokeret ", hvis computeren ikke har nok hukommelse til at behandle det, eller hvis filer i forbindelse med processen ikke kan lokaliseres. Alle operativsystemer har en form for proces håndteringssystem , selvom de har forskellige navne for hver stat.
    Process Synkronisering

    Når processer der kører , operativsystemet systemet skal en måde at sikre, at ingen to processer adgang til de samme ressourcer på samme tid . Specifikt , kan to processer forsøger at udføre det samme område af kode på én gang. Hvis to processer gjorde forsøg på at udføre denne kode på samme tid, kan et nedbrud opstå som de forsøger at kalde de samme filer og sende de samme instruktioner til CPU'en på samme tid . Hvis to processer skal køre den samme kode , skal man vente på den anden er færdig, før du fortsætter.
    Process Communication

    Computeren skal sikre, at processerne kan kommunikere med CPU og med hinanden . For eksempel kan et program have mange processer , og hver proces kan have en anden tilladelse niveau . Et tilladelsesniveau er simpelthen en indikation af niveauet for adgang en proces skal have til systemet. Proces kommunikation sikrer, at computeren kan bestemme tilladelserne for hver proces. Dette er meget vigtigt at forhindre malware i at slette systemfiler eller tilføje instrukser til selve operativsystemet .
    Deadlock Forebyggelse

    Endelig skal computeren have en måde at sikre at processer ikke bliver fastlåst . Deadlock opstår, når to processer hver kræver en ressource , at den anden i øjeblikket bruger, og så ingen af ​​processerne kan afslutte , hvad det gør . De ressourcer kan ikke frigøres, og programmer låse . Du kan også henvise til denne situation som en " cirkulær ventetid. " Operativsystemer forhindrer dødvande på forskellige måder, men den mest almindelige metode er at tvinge en proces til at erklære de ressourcer, den har brug for , før det kan starte op . Alternativt kan en proces blive tvunget til at anmode om ressourcer i blokke , og slip derefter de ressourcer , som det afsluttes med dem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg downloade en virus på min computer 
    ·Sådan tilføjes en JFrame Inden for en JFrame 
    ·Sådan Flyt filer fra Joomla til roden 
    ·Sådan Sammenlign aktuelle indstillinger i Snap- In 
    ·Sådan geninstalleres Volumenkontroller 
    ·Sådan får du vist MapleStory Pics at du tog 
    ·Sådan videresender Yahoo e-mails til Adobe 
    ·Sådan Fix din computer Start -knappen 
    ·Sådan ændre opløsningen for en Compaq Q1859 LCD-skæ…
    ·Sådan Reparation Korrupte Tabeller i dBase 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tilpas en skærm til at holde Bugs Out 
    ·XP Password Recovery Tools 
    ·Sådan geninstalleres Chkdsk 
    ·Apple opdateringer til MacBook Pro 
    ·Sådan installeres lyd i Windows XP Service Pack 2 
    ·Sådan redigeres en Task Manager 
    ·Sådan Find en MAC-adresse i CMD 
    ·Sådan tilføjes CUPS i en printer i Windows 
    ·Sådan holder mine HP Fra Timing Out ​​og vender tilbag…
    ·Sådan fjernes Service Pack 2 Fra Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com