| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er en BartPE CD
    ? Barts Preinstalled Miljø, eller BartPE for korte, er en bare-bone variant af Windows-operativsystemet , som du kan bruge til fejlfinding og vedligeholdelse . En BartPE billede er oprettet fra den originale installations-cd for visse versioner af Windows ved hjælp af en specialiseret værktøj , derefter brændes for at skabe en bootbar cd , som derefter kan bruges til at starte op i Windows på enhver computer , selv hvis en software eller hardware problem har skadet operativsystem installeret på computerens harddisk. Kompatibel Windows versioner

    BartPE er kun kompatibel med 32- bit versioner af Windows XP Home Edition , Windows XP Professional , Windows Server 2003 Web Edition , Windows Server 2003 Standard Edition og Windows Server 2003 Enterprise Edition ; 64 -bit versioner af Windows understøttes ikke , ej heller er nyere versioner af Windows såsom Windows Vista eller Windows 7 . På grund af dette, kan du kun oprette en BartPE cd, hvis du har adgang til installations -cd'er til en ældre version af Windows.
    Oprettelse af en BartPE CD

    Download og installere PE Builder programmet og indsætte dit Windows XP eller Windows Server 2003 -installations-cd'en i cd-drevet . Launch PE Builder, acceptere licensaftalen og klik på " Yes " for at søge dit system til Windows installationsfiler. Når installationsfiler er fundet , PE builder automatisk udfylder "Source" tekstfeltet med stien til dem, hvis programmet finder flere versioner af Windows-installationsfilerne , bliver du bedt om at vælge , hvilken en du vil bruge. Vælg " Brænd til CD /DVD" mulighed i bunden af BartPE vinduet sikre drop- down mærket menu "Brænd hjælp " er indstillet til " StarBurn ", og vælg din CD-brænder fra drop -down menu mærket "Device ". Klik på " Build " og derefter " Yes " for at oprette en BartPE mappe på din harddisk og acceptere Windows licensaftalen. PE Builder først bygger en cd billede fra Windows installations filerne i mappen det bare oprettet på din harddisk, så kopierer det til en cd , du er advaret af programmet, når du har brug for at indsætte en tom cd i din cd-brænder drev.

    Fordele

    A BartPE CD kan bruges til at starte en computer , selvom operativsystem installeret på den pågældende computer er holdt op med at arbejde. Dette giver dig adgang til en grundlæggende grafisk brugergrænseflade , så du kan sikkerhedskopiere filer , scanne for virus og udføre grundlæggende fejlfindingstrin lettere, end du kunne , hvis du skulle bruge en kommandolinje . Forsøg på at starte ved hjælp af en BartPE cd'en kan også hjælpe med at diagnosticere computer problemer, hvis du er i tvivl om årsagen. For eksempel, hvis du ikke kan starte ved hjælp af operativsystem installeret på computeren, men BartPE støvler uden problemer årsagen til problemet sandsynligvis i softwaren , og hvis bare BartPE ikke vil starte op, på den anden side , er spørgsmålet mere tilbøjelige til at ligge i hukommelsen, bundkortet eller processoren.
    Begrænsninger

    BartPE udformet som en begrænset miljø for computer fejlfinding og vedligeholdelse , og er ikke beregnet til at arbejde som et operativsystem for dag- til-dag computerbrug. Derudover er BartPE ikke understøttet eller godkendt af Microsoft på nogen måde , den eneste støtte til rådighed for BartPE er i form af diskussionsfora eller ved at kontakte skaberen af ​​BartPE direkte
    < br . >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Den rigtige måde at stoppe Sysprep 
    ·Sådan Slet Microsoft Genuine Advantage 
    ·Sådan bruger MSCONFIG 
    ·Sådan Konverter VMDK til QEMU 
    ·Sådan kopieres Sound Drivers til en ny computer 
    ·Sådan Unload min hukommelse ved opstart på min bærba…
    ·Definition af hærdet glas 
    ·Sådan opdaterer Windows CE 3.0 
    ·Sådan geninstalleres OS på en HP Pavilion M8120n 
    ·Sådan gendannes en Toshiba L40 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Color Display Problemer i Vista 
    ·Sådan Burn MP5 Files 
    ·Sådan redigeres en ALX Theme 
    ·Hvordan kan jeg opgradere min Windows Server 2003 til X…
    ·Sådan opgraderer et operativsystem fra Windows 2000 ti…
    ·Hvordan laver XP Autorun Pen Drive Bootable 
    ·Sådan aktiveres Windows XP uden nøgle 
    ·Sådan Fjern øvre og nedre filter i en cd-rom Registry…
    ·Sådan Put filer fra ARES Galaxy på et SD -kort 
    ·Sådan installeres VirtualBox Ubuntu Tilgang 3.2 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com