| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er en WGA Scanner
    ? Windows Genuine Advantage er et program skabt af Microsoft til at reducere piratkopiering af deres produkter både på forbruger-og producent niveauer. WGA scanner er et program, der kontrollerer, at licensnøglen du har indtastet i din kopi af Windows er ægte og relevant for din version af operativsystemet , som forhindrer uautoriseret brug af volumenlicens nøgler. I Windows 7 , er systemet omdøbt Windows Activation Technology, men den grundlæggende funktion forbliver den samme. Licensnøgler

    Når du installerer en ny version af Windows , skal du indtaste din produktnøgle , en streng af bogstaver og tal er unikke for din software licens. I forbrugerforhold versioner af Windows , er hver tast enestående for de indkøbte diske , men store mængder kunder har mulighed for at købe en enkelt licens for flere computere , et system , der omgår nogle af de normale aktivering kontrollerer i installationsprocessen. Når pirater få adgang til disse taster , kan de bruge dem til at aktivere licenserede kopier af Windows , der giver brugerne mulighed for at installere OS uden at betale for det. Desuden har uærlige producenter sommetider illegitime versioner af Windows med de systemer , de bygger , hvilket resulterer i brugen af ​​piratkopieret software uden brugerens viden.
    Windows Genuine Advantage

    Microsoft skabte Windows Genuine Advantage i et forsøg på at løse begge problemer . De fleste brugere først støder på programmet , når du kører Windows Update for første gang , da systemet anmoder valideringen før de tillader dig at hente softwareopdateringer. WGA kontrollerer din licens nøgle mod en online database , der sikrer, at du har ret til at bruge den pågældende licens. Når det er installeret , programmet tjekker for en gyldig nøgle , hver gang du logger på, forhindrer brugere fra " passerer omkring" en gyldig nøgle til at omgå WGA checken en maskine ad gangen.
    WGA Manglende
    p Hvis dit system fejler WGA check, vil det forvandle dit skrivebord billede med sort, og en pop - up meddelelse, der angiver , at dit operativsystem kan være forfalsket vises. Meddelelser vil også blive vist på dit login skærmen, og vil løbende blive vist igen , mens du bruger din pc . Desuden vil en WGA fiasko låse dig ud af visse dele af Windows Update-tjenesten , selvom du stadig kan downloade kritiske software- patches ved hjælp af en ubekræftet version af Windows OS . Sker WGA kontrol kan også påvirke din evne til at opgradere Windows-programmer som Internet Explorer eller Media Player.
    Resolution

    Microsoft tilbyder brugere med falske licensnøgler et par muligheder . Hvis du har købt licens i god tro fra en computer producent , rapportering hændelsen og give Microsoft med dine Windows OS- diske kan tjene dig en erstatning licens gratis. Ellers kan du være i stand til at drage fordel af en nedsat pris for en gyldig licens ved at bestille en ny kopi af OS direkte fra Microsoft.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kører SQL Navigator fra kommandolinjen 
    ·Sådan Genopbyg en PC harddisk Register 
    ·Sådan ændres My Windows Logon Wallpaper hjælp Group …
    ·Sådan fjernes File Association i Windows 7 
    ·Sådan Optimer Windows til at spille spil 
    ·Sådan Set Up en Dell bærbar at sende et signal til TV…
    ·Sådan Skjule Recycling Bin på skrivebordet 
    ·Sådan oprettes en Diskoprydning BAT File 
    ·Sådan installeres Shades i en RV 
    ·Sådan ændres en Desktop Baggrund Med Kommandoprompt 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop Windows 7 Fra geninstallation My Sound Driv…
    ·Sådan tilmelder du dig Dll filer til Lave en Windows U…
    ·Sådan installeres Knoppix på en bærbar 
    ·Sådan ændres standard Media Player i Windows Mobile 
    ·Sådan installeres vin på Ubuntu 
    ·Msconfig Boot Options 
    ·Sådan Genstart FRS 
    ·Sådan Boot programmer fra en USB 
    ·Sådan installeres Windows Vista 32 Bit 
    ·Hvad er Kommandoprompt for Systemgendannelse for XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com