| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Liste over Windows Command Line Utilities
    Windows kommandoprompten giver dig adgang til computerens interne funktioner og manipulere filer og mapper på harddisken ved at skrive korte kommandoer. Register Navigation og manipulation

    De primære kommandoer til biblioteket ( mappen ) navigation og manipulation er " dir ", "cd ", " MD" og " rd. " Indtast " dir " kommandoen for at liste de filer og mapper i en mappe. For at navigere til en mappe , skal du skrive "cd " efterfulgt af biblioteket fulde sti som " cd c : . \\ Program Files" Brug " MD" kommando efterfulgt af det ønskede navn for at oprette en ny mappe , og skriv " rd " efterfulgt af den mappe navn for at slette en mappe. At bruge " rd " kommando, skal biblioteket ikke indeholder filer, medmindre du tilføjer switch " /s" efter kommandoen .
    Fil Manipulation

    kommandolinjen i Windows giver dig mulighed for at manipulere filer ved at kopiere , flytte , omdøbe og slette dem. For at kopiere en fil , skriv kommandoen "copy " efterfulgt af filnavnet og nye ønskede placering , såsom " copy file.txt c: . \\ Sikkerhedskopier " Sådan slettes en fil , skriv kommandoen " del " efterfulgt af filnavnet. Brug " move" kommando til at flytte en fil til en ny placering snarere end at kopiere det. Skriv "ren " efterfulgt af navnet på en fil , og den nye ønskede filnavn - såsom " ren file.txt file2.txt " - . At omdøbe en fil
    < br > Netværk Diagnostics

    de tre primære netværk diagnostiske forsyningsselskaber tilgængelige fra Windows kommandolinjen er " ping ", " ipconfig " og " netstat ". den " ping " kommando sender pakker af oplysninger fra din computer til en IP-adresse eller et domæne og anmodninger svar. Et gyldigt eksempel på "ping " kommando er " ping www.google.com . " Skriv " ipconfig " kommando til at se oplysninger om din computers netværksforbindelse herunder IP-adresse og standardgateway. Den " netstat " kommandoen tillader dig at gennemgå alle computerens åbne netværksforbindelser at afgøre, hvilke programmer og tjenester er adgang til internettet eller lytter til indgående opkoblingsforsøg .
    Diskhåndtering
    < br >

    de primære måder at styre en disk fra Windows kommandolinjen er " diskpart ", " format ", " chkdsk " og " konvertere " kommandoer. Brug " diskpart " kommando til at oprette en partition på en ny harddisk eller ændre eksisterende partitioner. Type " format " efterfulgt af drevbogstavet - såsom " format d :" at formatere en harddisk, slette alle eksisterende data. Type " chkdsk " for at kontrollere en harddisk for fejl og bruge " konvertere " kommando til at ændre partition type på en harddisk fra FAT32 til NTFS.
    Få hjælp
    < br >

    For at se kommandolinje hjælpeprogrammer tilgængelig i din version af Windows , skal du åbne en kommandoprompt og skriv " hjælpe. " Dette viser en liste over alle kommandoer , som du kan bruge. Hvis du vil se flere oplysninger om en kommando eller lære den korrekte syntaks for at bruge det , skal du skrive " hjælp" efterfulgt af kommandoen navn, såsom "hjælp -format. "
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Missing DLL i Windows ME 
    ·Sådan Bestem Hvis du har NTFS File System 
    ·Hvordan man laver en Logitech Wireless Keyboard Tilslut…
    ·Sådan Scan Med en HP Officejet 8500 Pro A909A 
    ·Sådan oprettes en Diskoprydning BAT File 
    ·Top 5 VinduesIndustrien 
    ·Hvordan ændrer jeg baggrundsfarve i fanen Bibliotek i …
    ·Hvordan kan jeg få adgang til mine skrivebordsbaggrund…
    ·Sådan permanent fjerne Windows Games 
    ·Hvad er de attributter af FAT32 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en Radeon 9250 PCI & DirectX 9 
    ·Sådan Reparation Windows XP Boot.ini 
    ·Sådan Transfer Windows til en harddisk fra en ekstern …
    ·Sådan copy & paste at lave en ny e-mail 
    ·Sådan Reparation netværksforbindelser 
    ·Sådan Set dine indstillinger på din computer 
    ·Hvordan kan jeg fjerne Windows Installer-version 4.5.60…
    ·Sådan Defragmenter din computer eller bærbar 
    ·Sådan Test din ADSL Line & Speed ​​
    ·Sådan geninstalleres HP Officejet Pro L7580 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com