| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres Aluminum vinduesrammer
    Aluminum vinduesrammer er de stærkeste vinduesrammer til rådighed til at installere i dit hjem. Aluminum ikke revne eller rådne ligesom vinyl og træ vinduesrammer. Aluminum vinduesrammer kommer i mange forskellige farver , så du kan vælge en, der passer dit hjem ydre. Desværre har aluminium vinduesrammer ikke isolere godt. Men hvis du bruger den korrekt tætning teknik under installationen, kan du spare nogle energi . Ting du skal Salg Level
    Målebånd
    4-tommer -dækkende aluminium blinkende
    Tin klip
    Adhesive spray
    Selvklæbende blinkende
    Polyurethan fugemasse
    Caulk gun
    Utility kniv
    Nails
    Hammer
    Træ shims
    Silicone fugemasse
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Hold et niveau på hver af vinduesåbning fire sider for at sikre åbningen er firkantet . Måle længden af ​​vinduesåbningen bund bord og tilsæt 1 tomme . Overfør denne måling til et stykke 4 -tommer-dækkende aluminium blinker , som du vil bruge til mode en karm pan.
    2

    Skær inddækningen i passende længde med tin klip . Mål 1/2 tommer fra blinkende forkant og bøj blinker lidt op på denne placering. Måle aluminium vinduesrammen fra bunden indvendige kant til sømning fin og tilføje 9/16 tommer . Overfør denne måling til blinkende ( omfatte bøjede 1/2 inch ved måling ) og bøj blinkende ned lidt på denne placering.
    3

    Foranstaltning 1 /2 tommer i begge ender af den blinkende langs kanten af ​​den nedadgående - bøjede del, du lige har lavet . Lav en 1/2-inch-wide snit på dette punkt. Fold den forreste kant lige op og bøje de to endestykker op , danner en kasse med tre sider; klemme trekantede stykke, der stikker ud i hver ende , så det er fladt og den indvendige hjørner af kassen er lodrette . Fold hvert stykke fladt mod ende af kassen , dens hjørne peger mod den åbne side . Skub nedad - bøjede sektion af blinkende lige ned for at danne en 90 graders vinkel fra boksen halvdel.
    4

    Sæt karmen panden i den ru åbning, med bøjet -up kant står vinduet åbning indvendige kant. Spray lim spray over karmen panden og 3 inches op vinduesåbning venstre og højre side. Skær 6 -tommer firkanter af selvklæbende blinkende . Centrum et stykke blinkende i en af ​​karmen Pans yderste hjørner med kant mod panden ryg kant. Glat det på karmen pan bund og op på siden af vinduet åbning, og fold resten af ​​det over det udvendige hjørne af vinduet.
    5.

    Sæt et rør af polyurethan fugemasse i en caulk pistol og afbrød spidsen med en hobbykniv . Spred en vulst af tætningsmiddel rundt den ru åbning , ca 1/2 tommer i fra kanten , bortset fra karmen . Sæt aluminium vinduet i vinduet åbning.
    6

    Drive et søm gennem det nederste vindue fin , 4 inches i fra kanten . Placer en plan om aluminium vinduet og justere den efter behov , indsætter træ shims på siderne for at holde det niveau, og holde det stramt på plads.
    7

    Hammer flere søm gennem de resterende sømning finnerne til at holde aluminium vinduet på plads . Hold neglene 4 tommer ind fra hjørnerne og plads dem omkring 12 inches fra hinanden . Må ikke hammer neglene helt ind endnu, i tilfælde af at vinduet ikke fungere ordentligt, og du har brug for at foretage justeringer.
    8

    Kontrollér, at vinduet åbner og lukker korrekt . Afslut hamre i sømmene , så negle hoveder flugter med sømning fin , men ikke denting det. Installer aluminium vinduets vandnæsen ifølge producentens anvisninger. Dette varierer efter vindue stil.
    9

    Put en tube silikone caulk i en caulk pistol og afbrød spidsen . Kør en perle af caulk langs vinduets kanter , til at lukke eventuelle huller mellem vinduet og den ru åbning.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres Screensaver Politikker i registrerin…
    ·Sådan deaktiveres Windows 7 Auto- Opdater Restart 
    ·Sådan får pc'en på MIPS 
    ·Sådan deaktiveres en SATA på en dv2000 
    ·Forskellen i energibesparelser Mellem Storm Windows & D…
    ·Sådan tilpasser et Laptop 
    ·Sådan Set en virtuel hukommelse 
    ·Sådan åbner MIM 
    ·Sådan konfigureres WebDAV SBS 2003 
    ·Sådan pakkes HP Fra Windows 7 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Defragmenter en Macintosh med freeware 
    ·Hvordan til e-mail et billede til en AT & T mobiltelefo…
    ·Sådan Fix XP Blue Screen of Death 
    ·Sådan oprettes en mailingliste i Vista Home Edition 
    ·Sådan bruges en Toshiba Recovery Disc 
    ·Sådan gendannes Windows XP Defaults 
    ·Sådan deaktiveres Autorun for Flash Drives i Vista 
    ·Sådan installeres en opdatering der har gjort My Color…
    ·Sådan oprettes en Linux Dial -Up Connection bruger et …
    ·Sådan fjernes et spil fra iPod OpenFeint 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com