| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Udskiftning Window Typer
    Udskiftning af vinduer skifter vinduer , der ikke længere effektive eller funktionelle. Installeret i strukturelle ramme eksisterende vindue , udskiftning vinduet afhængig af styrken af ​​den oprindelige udformning for støtte , i henhold til Window Replacement Center, en online ressource for vindue udskiftning . Window producenter tilbyder flere almindelige typer af udskiftning af vinduer til en bred vifte af hjemme stilarter, designs og budgetter. Ramme Materiale

    Udskiftning af vinduer fås i fire forskellige materialer : træ, aluminium , glasfiber og vinyl . Træ giver en æstetisk tiltalende mulighed, især i ældre huse . Aluminium er holdbart og let , med mindre vedligeholdelse og omkostninger end trærammer . Ifølge Window Replacement , en oplysende hjemmeside, har glasfiber den bedste kombination af holdbarhed, isolering og fugt modstand. Det kan males , men er en dyrere løsning . Vinyl giver holdbarhed med lidt at ingen vedligeholdelse til den laveste pris . En kombination er kendt som træ -klædte giver boligejerne udseendet af træ sammen med mindsket regning og nem vedligeholdelse findes i vinyl eller aluminium. Ydersiden af ​​vinduet er lavet af enten vinyl eller aluminium med en traditionel træ interiør .
    Glas Options

    Udskiftning af vinduer kan have forskellige typer og arrangementer af glas. Enkelt rude vinduer er den mest billig løsning , men de tillader den højeste varmeoverførsel ind og ud af hjemmet . De fleste af udskiftning vinduer tilbyder dobbelt eller tredobbelt rude arrangementer. Disse vinduer har to eller tre lag glas pr glas panel . Jo flere ruder , jo mere effektivitet og højere omkostninger . Specialiserede belægninger og toning tillader lavere energiomkostninger og er ideelle for vinduer , der modtager direkte sollys. Tilføjelsen af ​​en påfyldning gas, såsom argon, mellem lagene af glas øger effektiviteten af vinduet ved at reducere varmetabet , i henhold til Kansas State University Engineering Extension.
    Vipbar Windows

    Markise, sidehængte og hopper vinduer har alle en solid vindue, der gynger eller vippes at åbne. Markise vinduer vippe ud fra bunden af vinduet , giver lys og leg. De er ofte frosted at give personlige oplysninger og samtidig lade i luft. Sidehængte vinduer åbner ud fra den ene side ved hjælp af en håndsving . CalFinders en national remodeling selskab , anbefaler sidehængte vinduer til svært tilgængelige områder , såsom over køkkenvasken eller over apparater. Hopper vinduer er normalt findes i kældre . Vinduet vipper ind fra toppen, der giver mulighed for ventilation og privatlivets fred.
    Hung og skydevinduer

    Vinduer , der fungerer ved at glide op og ned , er kendt som single -hang eller dobbelt -hang vinduer. Single -hang vinduer åbne med bunden skærf glidende opad . Dobbelt -hang vinduer har både top og bund vinger at både slide op og ned. Den dobbelte vindue kan åbnes foroven og forneden. Skydevinduer , der glider fra side til side har spor , der holder vinduet som den glider .
    Specialty Figurer

    Mange forskellige typer af specialkemikalier udskiftning vinduer er tilgængelige for boligejere . Panoramavinduer har en stor solid rude af glas, der ikke åbnes . Karnapper kombinere et billede vindue i midten med sideruder , der kan åbnes . De giver en visuel interesse for både i og uden for hjemmet. Bow vinduer efterligne udseendet af en karnap , men har buet glas i stedet for massive glaspartier. Ifølge Window Replacement Center, forstørrer formen af ​​karnapvindue fornemmelsen af ​​et rum. Jalousie vinduer arbejde som glas skodder , med mange lameller, der åbner og lukker inden for paneler. De har ikke forsegle som en traditionel vindue , hvilket gør dem mere passende for tempererede klimaer . Palladian vinduer består af et stort center vindue med en buet vindue på toppen og mindre sideruder på hver side . Ofte ses i Federal- stil hjem , skal de fleste Palladio vinduer være brugerdefinerede bestilles .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reparation Korrupte Device Drivers 
    ·Hvad er forskellen mellem Windows 7 Premium , Ultimate …
    ·Sådan formateres en Verbatim USB 
    ·Sådan Test for at se om DirectX er installeret på din…
    ·Blinds der afspejler Heat 
    ·Sådan Rens Windows Cache 
    ·Sådan besejre Advarselsbip på en bærbar 
    ·The Light blinker ikke i dvaletilstand i Windows 7 
    ·Sådan Minimer applikationer med et tastetryk 
    ·Sådan Planlæg Chkdsk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Check Disk Utility i XP 
    ·Sådan slette alt, når jeg geninstallation af Windows …
    ·Hvordan kan jeg Shutdown en fjerncomputer på Workgroup…
    ·Sådan oprettes en Dashboard Website 
    ·Sådan Find slettede billeder og filer på pc'ens hardd…
    ·Sådan nulstilles din Dell Vista Computer 
    ·Sådan kopieres Vista til en anden harddisk 
    ·Sådan fjernes en Dual Boot Menu 
    ·Sådan fjernes kolonner fra et datasæt 
    ·Sådan Flyt Virtual Memory til et andet drev til at opt…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com