| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    PowerShell Registry Typer
    En kommando -line interface værktøj, der giver dig mulighed for at udføre administrative opgaver og eksekverbare funktioner , er Windows PowerShell integreret med de fleste versioner af Windows 7, Vista og XP. Den PowerShell indeholder flere forskellige "udbydere ", hvoraf den ene er " Registry " udbyder, der giver dig adgang til alle de vigtige poster og nøgler i Windows-registreringsdatabasen . Du kan søge gennem hele Windows registreringsdatabasen med PowerShell og tilføje, slette , omdøbe og oprette nye poster i registreringsdatabasen. String

    Den mest almindelige datatype du kan bruge i Windows PowerShell er strengværdier . Disse består af almindelig tekst og kan også holde tal og sætninger. Du kan bruge tre typer strengværdier med PowerShell , herunder fast længde datatype repræsenteret ved etiketten "streng ". For eksempel kan du bruge en "streng ", hvis du redigerer farvenavne og værdier for registreringsdatabasen. En variabel længde streng bruger " expandstring " værdi. Du kan bruge dette, hvis du har en liste eller en række værdier adskilt af kommaer, mellemrum eller andre mærker. For eksempel er " expandstring " værdier ofte bruges til at repræsentere biblioteksstierne . Endelig kan du bruge " multistring " data type, hvis du har brug for at indtaste flere linjer af tekst eller numeriske værdier.
    Binary

    Binære datatyper kan identificeres ved etiketterne " REG_BINARY ", " REG_DWORD " og " REG_QWORD " i Windows-registreringsdatabasen . I PowerShell , kan du bruge etiketterne " binære ", " dword " og " QWORD " uden den foregående "REG ". Du kan få brug for disse typer af værdier i registreringsdatabasen , hvis du redigerer indstillingerne for hardware- komponenter eller enhedsdrivere . Den " binære " type bliver skrevet i hexadecimalt format , mens " dword " og " QWORD " typer er skrevet i hexidecimal eller decimal formular. Du er begrænset til en 32- bit heltal til en " dword " værdi og en 64-bit heltal til en " QWORD " værdi.

    Unsupported Typer
    < p> Vigtige nøgler i registreringsdatabasen og datatyper understøttes i PowerShell omfatter dem, der behandler primært med hardware- indstillinger og konfigurationer , såsom dem for netværkskort , enhedsdrivere og hukommelsesenheder . Du kan se disse poster i registreringsdatabasen med værdi typer som " Reg_Full_Resource_Descriptor " og " Reg_Resource_List " i Windows-registreringsdatabasen. I virkeligheden, kan du dobbeltklikke på navnet på en af ​​disse taster og se de aktuelle hardware indstillingerne i en boks, der åbnes. Men du kan ikke indstille eller ændre disse taster i PowerShell , og med angivelse af disse registreringsdatabasen typer i PowerShell kan generere en fejl .
    Manipulering Registry Entries

    For at oprette en ny post til en nøgle i registreringsdatabasen ved hjælp af PowerShell eller redigere en eksisterende ejendom eller værdi for en nøgle , kan du skrive specifikke kommando - lader eller " cmdlets ". For eksempel kan du oprette en ny registreringsdatabasenøgle ved at skrive "New- Item" kommando i forbindelse med den " itemtype " og " værdi" parametre til at tildele standardværdier for nøglen. Hvis du ændrer eller modificerer værdier for en eksisterende nøgle i registreringsdatabasen , kan du skrive "Set - ItemProperty " kommando efterfulgt af post i registreringsdatabasen , og værdien type, som du vil have det ændret.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Unzip zip-filer i Windows 7 
    ·Sådan fjernes en Spoolsv.exe Filer 
    ·Sådan åbner Explorer-vindue på Max størrelse 
    ·Hvordan at slippe af Ac.exe 
    ·Sådan Tænd /sluk Automatiske opdateringer til Windows…
    ·Sådan ændrer du din Windows 7 Starter Edition Desktop…
    ·Microsoft Anbefalet Anti- virus programmer 
    ·Sådan Konverter skrivebordsikoner til en liste 
    ·Sådan Konverter MPS til ARF 
    ·Sådan gendannes Windows Billede & faxfremviser 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Norton Antivirus Corporate Edition 
    ·Programmer til at invertere skærm farver i Windows 
    ·Sådan Fix Fejl 126 
    ·Sådan Tweak Windows XP SP2 til Gaming 
    ·Sådan ændres en trådløs til en Auto IP-konfiguratio…
    ·Sådan Gør din computer sikker med en adgangskode 
    ·Homebrew Wii spil DVD Instruktioner 
    ·Sådan oprettes en gratis Bill of Sale 
    ·Sådan Hjælp , hvis Windows Vista opdateringer ikke in…
    ·Sådan slukke for lyden i Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com