| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er HKEY Registry
    ? Windows Registry , undertiden benævnt HKEY registreringsdatabasen, fungerer som et kontrolcenter for din computer. Når Windows kører et program eller udfører en anden funktion, datafiler og indstillinger i registreringsdatabasen giver kritiske oplysninger om, hvordan det er meningen, at der skal køre eller udføres. For det meste opererer HKEY register i baggrunden, og du behøver ikke at røre ved den, med dit system automatisk at opdatere og ændre indstillinger i registreringsdatabasen efter behov. Dog kan forstå, hvordan det fungerer , og hvor det er bosat i dit system hjælpe, hvis du nogensinde har brug for at redigere eller ændre registreringsdatabasen . Hives

    Windows Registry er opdelt i flere sektioner, der kaldes " bistader ". Du kan tænke på disse som kategorier, der indeholder forskellige typer af information. Afhængigt af hvilken version af Windows du opererer , kan du have mellem fire og seks forskellige stader. I registreringsdatabasen , begynder hver af disse stader med " HKEY " og er ofte forkortet . For eksempel, vil du finde " HKEY_CURRENT_USER ", " HKEY_LOCAL_MACHINE ", " HKEY_ROOT " og " HKEY_USERS ". Hver hive indeholder vigtige poster i registreringsdatabasen i forbindelse med hardware og software konfigurationer og indstillinger. For eksempel indeholder HKCU præferencer og indstillinger for den aktuelle bruger, der er logget på Windows , mens HKLM indeholder konfigurations datasæt for selve computeren.
    Nøgler og værdier

    nedenfor bistader indeholder HKEY registreringsdatabasen mange forskellige nøgler og værdier . Du kan tænke på disse nøgler og værdier som grundlæggende fil - mappe strukturer i dit system. Hvert program og program, som du installerer på din computer er forbundet nøgler i registreringsdatabasen , der indeholder data og indstillinger i programmet skal fungere. Hardwarekomponenter , såsom netkort , er også reserveret pladser i registreringsdatabasen .
    Adgang til Registry
    p Du kan få adgang til Windows registreringsdatabasen filer direkte gennem Registret Editor , en Microsoft -program indfødte til de fleste Windows -operativsystemer, herunder Windows XP , Windows Vista og Windows 7 . At åbne programmet , skriv " regedit " i Start -menuens søgefelt eller boksen Kør og trykke på " Enter". Inside , vil du bemærke mappeikoner ud for den liste af bistader til venstre og en tom plads til højre. Når du klikker på pilene eller "plus" symboler ved siden af ​​nældefeber, det udvider de filer og afslører nøgler og undernøgler . Klikke én gang på en tast eller undernøgle afslører disse nøgler 'værdier i ruden til højre.
    Redigering af registreringsdatabasen

    Du kan udføre flere forskellige typer af redigeringer af Windows registreringsdatabasen. Du kan tilføje , ændre eller fjerne nøgler i registreringsdatabasen og undernøgler . Du kan ændre registreringsdatabasen nøgleværdier , omdøbe dem eller slette dem efter behov. Ved at redigere registreringsdatabasen , du gør ændringer, der påvirker nogle aspekter af dit system eller program, der svarer til den indskrive nøglen . For eksempel kan du nødt til permanent at slette en nøgle i registreringsdatabasen eller undernøgle , der hører til en del af en virus eller anden malware. I registreringsdatabasen , kan du også redigere Windows-indstillinger til at fremskynde operativsystemet eller forbedre ydeevnen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan opretter jeg en Custom event Registrering i Win…
    ·Sådan ændres tilladelser fra Special til Fuld kontrol…
    ·Instruktioner om download Microsoft Office 2007 til Mac…
    ·Sådan Counter varmetab gennem et glas vindue 
    ·Sådan kører Spybot Search and Destroy i fejlsikret ti…
    ·Gør det selv installation af udskiftning vinyl vinduer…
    ·Sådan Print oplysninger om Pre Trykte Kontrol 
    ·Sådan at forstå Jobliste 
    ·Sådan Turn Off the Start-Up Sound på Windows 7 
    ·Sådan copy & paste en Print Screen 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan sletter jeg uønskede elementer fra meddelelses…
    ·Hvordan man laver en sign-up liste i iWeb 
    ·Sådan Get My Calculator Tilbage i Windows 
    ·Hvad er FN -tilstand på en bærbar 
    ·Sådan Surf på internettet med Vista Home 
    ·Sådan Reparation en Operating System Gennem DOS-prompt…
    ·Sådan oprettes en Change User Password 
    ·Sådan installeres en Linux Ubuntu operativsystem Off p…
    ·Sådan fjernes Windows Installer 3.1 
    ·Sådan installeres Windows 2000 eller XP på et drev , …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com