| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Casement Window Basics
    Når det kommer til at erstatte vinduerne i dit hjem , er der en bred vifte af stilarter til at overveje. Hvis du er på udkig efter en mere moderne look, kan sidehængte vinduer være øverst på din liste . Disse vinduer er hængslet på den side , så de åbner udad som en dør . Hvis du kan lide udseendet af sidehængte vinduer , men kender ikke meget andet om dem , forstå det grundlæggende i denne stil af vinduet kan hjælpe dig med at afgøre , om det er den rigtige pasform til dit hjem. Pros

    Casement vinduer åbne udad , så de giver en effektiv ventilation. Men de er også en af ​​de mest energieffektive typer vinduet rådighed, fordi deres design giver mulighed for en strammere tætning mellem karm og ramme end andre typer af vinduer . Denne tætning tillader mindre varme at undslippe . Sidehængte vinduer er også ideelle til pletter i dit hjem, der er vanskelige at nå , såsom over en vask eller anden indbyggede funktioner , fordi de åbner med den simple tur et håndsving . Desuden giver de et effektivt flugtvej i tilfælde af brand eller andre nødsituationer.
    Cons

    Fordi sidehængte vinduer åbne udad , deres hængsler og hardware skal være i top stand , for vinduet for at åbne og lukke ordentligt . Hvis dine sidehængte vinduer er ældre , kan du opleve rust eller anden nedbrydning i hængslerne , der påvirker driften af vinduerne. Hertil kommer, at hvis hængsler og hardware begynder at vise tegn på slitage og det bliver lettere at bryde ind sidehængte vindue . Som et resultat, skal du overvåge hængsler og erstatte dem ved det første tegn på forringelse.
    Installation

    Installation sidehængte vindue er en forholdsvis enkel proces . Hvis du nyde gør-det- selv-projekter , kan du sandsynligvis håndtere opgaven . Begynd ved at kontrollere den ru vinduesåbning at sikre, at det er i lod og niveau, og anvende blinker for at beskytte vinduet i henhold til producentens anvisninger. Før placere selve vinduet anvende latex caulk omkring hele åbningen at forsegle vinduet på plads . Juster vinduet, så bunden passer på karmen plade, hvilket typisk betyder, at det vil være centreret omkring 1 /2 tommer mellem donkraften studs og side jambs . Brug korrosionsbestandige efterbehandling negle til at sikre hjørnerne. Husk at kontrollere vinduets lod og vater igen for at sikre , at det passer ordentligt. Test vinduet ved åbning og lukning af det flere gange. Hvis dine sidehængte vinduer er lavet af træ , dække træet med en latex primer og to lag latex maling. Gennemsigtige pletter er normalt ikke nok til at beskytte udendørs træ .
    Vedligeholdelse

    For at sikre, at dine sidehængte vinduer sidst, korrekt vedligeholdelse er afgørende. Som med alle vinduer , skal du rengøre glasset på en regelmæssig basis. En blød klud og et glas renere spray normalt fungerer godt. Med sidehængte vinduer , er at beskytte hængslerne en prioritet så godt. Smør dem regelmæssigt for at sikre, at vinduerne åbner og lukker gnidningsløst. Du kan bruge en smørende spray fra en hardware eller hjem forbedring butik , der gør akkord meget let.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en mus vække computeren 
    ·Sådan Åbn Jobliste 
    ·Sådan oprettes en MSI Med WinINSTALL LE 
    ·Sådan Slet søgeresultater 
    ·Hvordan man kan omgå en opdatering 
    ·Sådan copy & paste en Screen Shot i Windows 
    ·Hvor er den service for Screensaver Lockout 
    ·Sådan Slet Restoration Data & Fortsæt til System Boot…
    ·Sådan ændres Fil Extensions i Explorer Menu 
    ·Sådan oprettes en Windows System Recovery Disk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konfigureres en Windows Firewall ICS 
    ·Sådan får du vist hardwarekomponenter på computeren 
    ·Sådan ændres Standard domæne i Plesk Delt IP 
    ·Udskiftning Basement Windows 
    ·Sådan Monitor netværkstrafik i Linux 
    ·Sådan oprettes en BIN fil på Ubuntu 
    ·Sådan Load en gendannelsesdisk Efter udskiftning af en…
    ·Sådan Bo et Extended Linux partition 
    ·Sådan får Audigy 2 på proceslinjen 
    ·Sådan deaktiveres Windows kundeoplevelsen i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com