| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres Windows på en Asus Netbook ekstern harddisk
    Afhængigt af Asus -brandede netbook du køber , kan det være udstyret med en af ​​de mange Microsoft Windows-versioner . Disse spænder fra Windows XP til Windows Vista til Windows 7 . Desuden er disse opdelt i forskellige udgaver som "Home " og " Professional ". Under alle omstændigheder , uanset om du har brug for at udføre en ren installation eller en opgradering af systemet kan du effektivt konfigurere Windows i en ekstern harddisk til din Asus -baserede netbook computer. Instruktioner
    1

    Indsæt din Windows 7 dvd i netbook indbygget optisk diskdrev. Hvis der ikke diskdrev er tilgængelig, få en bærbar USB CD /DVD-drev. Dens Plug- N -Play -funktionalitet gør det muligt for netbook til at genkende det uden behov for enhedsdrivere.
    2

    Tillad Windows 7 installationsguiden til at indlæse . For at starte installationen manuelt , læse BIOS adgang vejledningen , når du først tænder for computeren. I de fleste tilfælde består denne for at trykke på "F2" eller " Delete "-tasten. Gå ind i BIOS ' main " Boot Sequence " sektionen og ændre boot for at starte fra dit optiske diskdrev .
    3

    Klik "Næste" for at acceptere indstillinger, der vises i den indledende dialog menu , som viser operativsystemets standard sprog og tastatur input format.
    4

    Klik på " Installer nu ", og derefter læse Windows 7 licensaftale på følgende skærmbillede . Markér "Jeg accepterer licensbetingelserne " afkrydsningsfeltet og klik på "Næste " for at fortsætte .
    5.

    Klik på " Brugerdefineret (avanceret) " fra " Hvilken type installation vil du have? " menu . Fremhæv den eksterne harddisk i spørgsmål fra den næste skærm indstillinger, og klik derefter på "Næste " for at fortsætte .
    6

    Lad Windows 7 installation til at finde sted , som er angivet med en statuslinje notering dens aktuelle status . Under denne procedure, vil opsætningsguiden genstarte computeren automatisk, og anvende visse visuelle og indstillinger i registreringsdatabasen.
    7

    Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre post- installationen. Disse består af at skrive et kontonavn og en adgangskode i deres respektive områder , såvel som det produkt aktiveringsnøgle findes på forsiden af ​​din Windows 7-brugere manual .
    8.

    Klik på " Anvend Anbefalede indstillinger" fra den følgende menu til at have Windows installere alle højt prioriterede systemopdateringer og patches. Dernæst skal du vælge din standard tidszone og dato på den viste menu , og klik derefter på "Næste " for at fortsætte .
    9

    Klik for at markere "Home Network, " Work Network "eller" Public Network " mulighed, afhængigt af hvor du planlægger at bruge din computer.
    10

    Vælg om du vil installere en hjemmegruppe , så du kan dele dokumenter , billeder , printere og andre funktioner mellem andre computere i dit hjem eller organisation. Hvis du ikke har et netværk sat op, klik på " Skip " for at fortsætte . Lad skrivebordet for at indlæse, effektivt indikerer en vellykket installation af Windows 7 .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet Windows Downloads 
    ·EMachines T3985 Recovery 
    ·Sådan opgraderer Windows Stifinder 
    ·Sådan installeres 3rd Party Temaer 
    ·Sådan Brænd et IMG File 
    ·Windows Systemgendannelse vil ikke køre 
    ·Hvordan laver PowerDVD Standard Player 
    ·Sådan Sync webservere 
    ·Sådan oprettes Grafik til DVD Case Wraps 
    ·Sådan Erstat Msgina.dll 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Windows Authentication Krav 
    ·Sådan Øv skrive på en computer tastatur 
    ·Hvordan gøre skærmen lysere på en Mac computer 
    ·Sådan Nedjustering fra Microsoft Vista Home til XP 
    ·Hvordan kan jeg installere et operativsystem på en Gat…
    ·Sådan tilføjes genvejsmenuer i Windows Stifinder Vist…
    ·Hvordan at slippe af gamle Bakke Entries 
    ·Sådan Boot Puppy Linux fra SD-kortet 
    ·Hvordan man laver en home partition Når Installation U…
    ·Sådan ændres ulimit Grænse i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com