| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er Windows XPS
    ? XPS står for XML Paper Specification og er et Microsoft filformat følger med alle versioner af Windows siden Vista. Det er også understøttet i alle versioner af Office siden 2007. XPS-formatet sikrer , at et dokument vises præcist den samme hver gang der fås adgang til eller trykt, uanset den anvendte hardware. Den indeholder også digital signatur og beskyttelse funktioner . Format

    XPS-filer består af en struktureret samling af mapper og XML-filer . Mapperne er arrangeret af dokumenter, sider og ressourcer. Resultatet er en logisk repræsentation af dokumentets indhold . XML tekstfiler indeholder mere hvide rum end traditionelle binære dokumentformater , hvilket resulterer i ineffektiv anvendelse af diskplads, med sammenhængende blokke af tom plads skrevet til disken . For at overvinde dette , er hele strukturen komprimeret ved hjælp af ZIP-format . Du kan omdøbe en XPS -fil med en ZIP udvidelse for at se mappestruktur indhold i Windows Stifinder.
    Funktioner

    vigtigste element i XPS er en konsekvent præsentation af dokumentet på tværs af alle platforme. Dokumentet Forfatteren er sikker på, at hendes sag vil blive vist på skærmen og på tryk præcis som planlagt

    Den digitale signatur Funktionen tjener to formål : . Bekræfter, at dokumentet ikke er blevet ændret siden skabelsen og kontrollere, at dokumentet hidrører fra den angivne udgiver . XPS-filer indeholder en tilladelser funktion, der gør det muligt for forfatteren at styre, hvem der kan se, udskrive og kopiere dokumentet.
    Oprettelse

    Du kan oprette XPS-dokumenter fra enhver printbare dokument format. Brug filens oprindelige program til at udskrive til "Microsoft XPS Document Writer " printer fra Windows Vista eller nyere . Skriv et navn, og vælg en placering til XPS-dokumentet , og klik derefter på "Gem". Microsoft Office 2007 og senere programmer kan gemme filer direkte til XPS -format, uden at gå gennem printeren. Vælg " XPS " fra "Gem som" drop- down menu. XPS-dokumenter kan ikke ændres efter oprettelse.
    XPS Viewer

    Åbn en XPS-dokument fra Windows Vista eller højere for at få adgang til XPS Viewer. Menuen Filer indeholder indstillinger for åbning , udskrivning og kopiering XPS-filer . Den " Tilladelser " menuen kan du indstille, ændre og se adgangskontrol tilladelserne for dokumentet. Den " Underskrifter " menuen kan du signere dokumentet. Brug den til at anmode om og vise underskrifter så godt. Andre funktioner i XPS Viewer omfatter zoome og fuld -tekst søgning .
    Windows XP

    Windows XP indeholder ikke indbygget understøttelse af XPS-dokumentet format som Vista og nyere versioner . Du kan dog hente Microsoft XML Paper Specification Essentials Pack fra Microsoft.com /downloads for at tilføje XPS Viewer og Microsoft XPS Document Writer printer til Windows XP. Microsoft Core XML Services 6.0 er en forudsætning for denne opdatering. Det er ikke inkluderet i Windows XP, men du kan downloade det fra Microsoft.com /downloads.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan eksporteres en hebraisk skrifttype til en PNG 
    ·Sådan fjernes Windows 7 Genuine Warning Screen 
    ·Microsoft Exchange Server Tools 
    ·Sådan Reset Disk Drives , der er blevet Forkert omford…
    ·Sådan Deaktiver Windows Media Player 
    ·Sådan Digitaliser IR 
    ·Sådan bruges Acrobat til Se Xdf Files 
    ·Sådan Clean Up Program Files 
    ·Hvordan laver Display Font Bigger 
    ·Password Recovery til Winzip 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres DCOM Server Process Launcher 
    ·Hvad betyder 64-bit operativsystem Mean 
    ·Sådan installeres Yahoo Messenger i Ubuntu Linux 
    ·Sådan Boot en Mac fra en cd 
    ·Sådan ændres af primær og sekundær DNS-adresse ved …
    ·Sådan installeres Microsoft Management Console 3.0 til…
    ·Sådan deaktiveres den Blue Screen 
    ·Sådan ændres et Process navn på Windows Task Manager…
    ·Sådan Bo et Extended Linux partition 
    ·Sådan Fix Active Desktop Recovery 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com