| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows 7 32 Bit Vs. 64 Bit OS
    Microsofts Windows 7 operativsystem findes i flere forskellige udgaver , der indeholder varierende niveauer af styresystemets funktioner. De fleste af disse udgaver er tilgængelige i enten 32-bit eller 64-bit versioner. Selvom de forskellige versioner indeholder de samme centrale Windows 7-funktioner , der er et par forskelle mellem 32-bit version af operativsystemet og 64-bit version . Windows 7 Editions

    Windows 7 er tilgængelig i Starter, Home Basic , Home Premium , Professional , Enterprise og Ultimate udgaver. Ikke alle af disse udgaver er tilgængelige for private brugere. Starter edition understøtter ikke 64-bit behandling, selvom en 64-bit indstilling er tilgængelig for de andre tre udgaver. Retail pakker af kommercielle udgaver af Windows 7 , der understøtter 64- bit signalbehandling indeholder to dvd'er , et med en 32-bit version af operativsystemet installatøren og den anden med en 64 -bit version af installationsprogrammet . Windows 7 Upgrade pakker indeholder begge versioner samt, selvom en opgradering kun kan udføres med samme bit tæller som den tidligere version af Windows , der bliver opgraderet.
    Processing Evne

    En af de væsentligste forskelle mellem de 32-bit og 64-bit versioner af Windows 7 er den måde , at data behandles af computerens CPU. En processor, der er i stand til at behandle 64-bit datastrømme kan bearbejde mere information på en enkelt gang , en mere effektiv udnyttelse af den tilgængelige systemhukommelse. Kun 64 - bit processorer kan køre en 64 -bit version af Windows 7 , 32-bit processorer er ude af stand til datastrømme , der anvendes af en 64- bit operativsystem. En 32 -bit version af Windows 7 kan installeres , uanset om CPU'en er en 32- bit eller 64- bit processor.
    Hukommelsesanvendelse

    uanset edition , kan en 32 -bit version af Windows 7 kun gøre brug af ca 3.5GB RAM uanset hvor meget hukommelse der er faktisk installeret på systemet. De 64-bit versioner kan gøre brug af betydeligt mere. Windows 7 Home Basic kan bruge 8 GB RAM , mens Home Premium kan bruge 16GB. Windows 7 Professional , Enterprise og Ultimate kan alle bruge op til 192 GB RAM, når installeret som en 64 -bit operativsystem
    Hardware og software kompatibilitet

    Most 32. . - bit software kan køre uden problemer på 64- bit-versioner af Windows , og 64 -bit versioner af populære programmer kan være tilgængelige som godt. Noget hardware som printere , scannere , mus og andre enheder kan have brug for 64-bit- drivere til at fungere rigtigt med en 64 -bit operativsystem , dog. En 32 -bit version af Windows 7 kan køre alle 32-bit programmer , men kan ikke korrekt udføre 64 -bit programmer . Som standard en 64 -bit version af Windows 7 installerer 32-bit programmer i en separat mappe fra 64 -bit programmer , selvom dette kan ændres på tidspunktet for installationen.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Windows 2000 Server Begrænsninger 
    ·Sådan ændres en Volume Serial Number 
    ·Sådan diagnosticere Hvorfor Windows kan ikke finde nog…
    ·Windows 7 Deployment Tools 
    ·Sådan vises historie i Windows Stifinder 
    ·Sådan deaktiveres Windows sidefiler 
    ·Sådan fjernes Forudindlæste programmer fra en OEM Res…
    ·Hvordan at slippe af MS Windows guiden Aktivering af Of…
    ·Sådan Udfør en batch-fil på en fjerncomputer 
    ·Hvordan deaktiverer jeg Automatiske opdateringer Meddel…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find ud af hvor meget hukommelse din computer ha…
    ·Sådan Gør Mig Computer Reboot på bestemte tidspunkte…
    ·Sådan kører en ISO Fra Ubuntu 
    ·Hvordan du tilføjer nye mapper i Windows Vista Explore…
    ·Sådan ændres Samlet Standard Computer Font til Window…
    ·Sådan får Filer slettet fra papirkurven 
    ·Sådan ændres navnet på en computer i Linux 
    ·Sådan Divide et drev 
    ·Sådan ændrer My Administrator Password & navn til Win…
    ·Sådan installeres Mac OS på en 9400 Dell Inspiron 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com