| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Funktioner på Windows 7 Home Premium
    Windows 7 Home Premium tilbyder en række funktioner og justeringer over, hvad der er tilgængeligt i billigere versioner af Windows 7, samt i ældre versioner af Windows. Det har fået en bred base af funktioner, der vil tilfredsstille de fleste brugere. Men hvis du er bekymret for avancerede fil sikkerhedsindstillinger på fælles netværk , eller projektor tilslutningsmuligheder , du ønsker at overveje Professional eller Ultimate udgaver , før de beslutter at købe. Tilpasning og display Features

    Windows 7 Home Premium er det billigste version af Windows 7 , der giver dig mulighed for at tilpasse dit skrivebord . Du kan bruge hvad tapet , du ønsker , samt ændre baggrunden og menu farver , og hvordan menuer vises . Windows 7 Home Starter og Home Basic - sidstnævnte som kun er tilgængelig i nogle udviklingslande - ikke tilbyde dig mulighed for at ændre skærmindstillinger . Derudover Home Premium tilbyder en live preview på hver fane , der popper op, hvis du svæver over det på din opgave bar .
    Hjemmegrupper

    Home Premium giver dig mulighed for at oprette en hjemmenetværk med andre Windows 7 maskiner , uanset hvilken version af Windows 7 , de kører . Du kan oprette en hjemmegruppe ved at vælge Hjemmegruppe indstilling i Kontrolpanel, eller inden for Netværks-og delingscenter menuen og følge anvisningerne. Dette hjælper dig nemt dele filer og printer adgang blandt Windows 7-computere , du medtager i gruppen. Windows 7 Home Premium eller derover er forpligtet til at oprette en hjemmegruppe , men enhver maskine, der kører en 7 variant kan deltage i et etableret hjemmegruppe .
    Multimedie muligheder

    Windows Media Player 12 er en del af Windows 7 Home Premium. Ud over at integrere alle dine multimedia behov i et enkelt sted, kan du aktivere " Stream " i Windows Media Player på Home Premium maskiner. Dette lader dig dele dine medier med andre maskiner, du vælger i din hjemmegruppe . Andre indstillinger du kan sætte tillade andre maskiner i din hjemmegruppe til ikke kun at få adgang til , men også styre dine medier på afstand. For eksempel, hvis du har en stationær og en bærbar computer og ønsker at kontrollere dit skrivebord fjernt fra din bærbare computer aktivering af denne funktion kan du gøre det , så længe du har en internetforbindelse . En anden mulighed kan du streame dine medier online så godt.
    Andre funktioner

    Hvis du planlægger at oprette flere brugerkonti på Home Premium maskine, OS indeholder en funktion, der hedder Hurtigt brugerskift . Det betyder blot, at hvis du er logget ind som en bruger , men en anden bruger med en aktiv profil på maskinen ønsker at bruge det , kan denne person logge på uden det første brugeren behøver at logge ud . Home Premium kan håndtere op til 16 GB RAM , hvis du har fået den 64-bit udgave installeret. Også, hvis du har fået en tablet pc eller en anden computer med multi- touch-funktioner , Home Premium er den mindst kostbare version, der understøtter touch-skærme .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er fordelene ved termoruder 
    ·Sådan oprettes en SBS 2003 -certifikat 
    ·Sådan deaktiveres Protocol Version 1 
    ·Hvordan kan jeg permanent slette Windows 98 filer 
    ·Sådan Stop Windows 7 Fra geninstallation My Sound Driv…
    ·Sådan Udskriv Filliste en Drive 
    ·Sådan ændres markøren fra Block til Caret 
    ·Sådan registreres en DLL i Windows Mobile 6.0 Emulator…
    ·Kan jeg starte fra Win7 EXE Fra USB 
    ·Sådan fjernes Mobile Home Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan man øge Dial Up Modem Speed ​​Med Windows …
    ·Sådan ændres en System Date 
    ·Sådan Block iTunes 
    ·Sådan Sync Audio & Video i Ubuntu 
    ·Sådan fjernes SP2 fjerne filer 
    ·Sådan kører Rosetta Stone i Ubuntu 
    ·Sådan fjernes Blanke ikoner fra menuen i Ubuntu 
    ·Sådan deaktiveres Group Policy Client Service 
    ·Sådan geninstalleres Windows Installer 3.1 
    ·Sådan køres SCR filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com