| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Om New Vinduer
    Udskiftning af en hjemmets vinduer kan være dyrt. Når det er installeret , vil de normalt vare i flere årtier , hvilket betyder omhyggelig udvælgelse er et must. En række af stilarter og muligheder er til rådighed, med nogle moderne stilarter , der reducerer opvarmning og køling omkostninger. Før du foretager nogen valg , er det vigtigt at gøre forskning for at finde en producent og produkt, der passer til dine behov . Overveje en række faktorer, når du udskifter dine vinduer. Omkostninger

    Omkostninger er en stor faktor , når du vælger vinduer til et hjem. Indstilling af et budget bør være det første skridt for ethvert hjem remodeling, og at budgettet skal også gælde for vinduet omkostninger. Det er vigtigt at forskning producenterne for at finde ud af, hvad omkostningerne vil omfatte - oplysninger om garanti og udskiftning politik er af allerstørste betydning . Det er også vigtigt at forstå deres politik på installation og en kvalitetsgaranti. Som af 2009 . Gennemsnitligt vindue varierer mellem $ 300 og $ 700 per vindue , ifølge MBM Tømrer Denne omkostning vil stige drastisk , hvis hjem har strukturelle skader . I så fald kan disse omkostninger fordoblet.
    Design

    kende typer af vinduer og fordelene ved hver vil støtte i at gøre det bedste vindue valg. Når du søger et vindue, der er energi -effektive, er det vigtigt at blive fortrolig med performance ratings og hvordan de varierer afhængigt af regionen . Rammer , der er en vigtig del af energieffektivitet , er tilgængelige i en række materialer , som hver især har deres egne positive og negative. Generelt , træ , vinyl og glasfiber er den mest ønskelige . Disse materialer er blandt de bedste til at regulere temperaturer , mens aluminium og andre metaller er blandt de værste. Glas og ruder muligheder er en anden vigtig overvejelse for vinduet valg. At udvikle den mest effektive setup, kan vinduet indstillinger kan variere afhængigt af orientering og regionale klima . Gas fylder , moderne isolering og en række belægninger vil hjælpe med at gøre vinduer så effektiv som muligt .
    Styles
    p Der er et stort udvalg af vinduet stilarter til rådighed og vælge den rigtige vil give både funktionelle og æstetiske fordele. Enkelt - eller dobbelt -hang sorter er blandt de mest populære. En dobbelt -hang vindue har både top og bund stykker, der åbner sig vertikalt , mens en enkelt -hængt vindue har bare en bund skærf , der åbnes. Selvom populære, vil disse stil windows til at have flere utætheder end en hængslet model. Fortelt og karm modeller er hængslet og er mere energieffektive end enkelt - eller dobbelt -hang designs. Faste vinduer åbne ikke på alle, og bruges sjældent i hjemmene. De forhindrer enhver luftstrøm ind i lokalet. Hopper stilarter er en anden hængslede design, der åbner indad.
    Energiattester Ratings

    Energi ydeevnebedømmelser vil indikere et vindue potentiale for varmetab og sollys transmission. Det er to vigtige faktorer i at træffe afgørelse om et vindue type og stil . U- faktor angiver den hastighed, hvormed energi vil blive tabt . I døre og ovenlys , vil U- faktoren angiver blot glasset mens hele vinduet - herunder frame - vil blive vurderet . Lufttæthedsklasse der opstår omkring vinduet er målt , mens synlig transmittans måler mængden af ​​sollys, der passerer gennem glasset.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan opdaterer Media Center i Windows 7 
    ·Sådan Turn Off the Synaptics EdgeMotion 
    ·Sådan gendannes en tabt Start Menu 
    ·Hvordan til at se tingene kører i baggrunden på min c…
    ·Sådan aktiveres en WebClient service 
    ·Hvordan jeg ændre overskriften på et domæne Layout 
    ·Sådan pakkes en Boot Floppy fra en Windows 98 CD 
    ·Sådan ændres visuelle temaer i Windows 2000 Professio…
    ·Sådan bruges en USB Flash Stick til Forhøjelse System…
    ·Sådan installeres Virtualmin Med Apache2 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af netværksforbindelse Pop Ups Når …
    ·Sådan deaktiveres Microsoft Media Center 
    ·Sådan installeres en trådløs netværksadapter til XP…
    ·Sådan deaktiveres en Windows XP Sticky Key 
    ·Sådan får du en original Cursor 
    ·Sådan gendanne slettede Windows Media Player -filer 
    ·Hvordan man opbygger en XY Compound Table 
    ·Sådan installeres en Mixer Device for 98 Lydstyrke 
    ·Sådan gendannes My Acer Laptop 
    ·Sådan Detect keyloggers på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com