| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Ruder Muligheder for nye Windows
    Når shopping for udskiftning af vinduer , kan du opleve , at vinduer er kategoriseret efter ruder type. Ruder refererer til glasset i vinduerne. Selv om det kan synes alle glas er den samme , er der betydelige forskelle mellem de typer af ruder. At vælge den rigtige glas til dit klima hjælper med at kontrollere varmeoverførsel gennem dine vinduer, så dit hjem er mere behageligt , og du kan reducere energiomkostningerne . For at finde den rigtige løsning til dit hjem , er det vigtigt at forstå de forskellige typer af ruder og hvordan de udfører . Low -E

    En af de nyere ruder muligheder for vinduer er en lav- emissions (lavenergi ) belægning. Overtrækket er et metal eller metaloxid , der hjælper med at reducere den varme, der kommer gennem vinduet . En lav - e belægning er så tynd, at den er usynlig , så det ikke påvirker gennemsigtigheden af glasset. Afhængigt af dit klima , kan det blive tilpasset for at reducere strålevarme flow eller tillade yderligere varme ind i hjemmet. I et varmere region , er en lav- e belægning, der fremmer en lavere solvarme den bedste løsning , mens en lav e belægning med en højere solvarme anbefales til et koldere klima . På grund af deres evne til at kontrollere solvarme , vinduer med lav - e ruder kan hjælpe lavere varmeomkostninger og gøre hjem mere energieffektive .
    Single Glaseret

    udpeget - vinduer indeholder kun et enkelt lag glas . Som et resultat, gør de lidt for at hindre varmeoverføring i dit hjem , hvilket betyder varm luft ind i hjemmet i løbet af sommeren og flygter i vinteren. Selv om de ikke er særligt energieffektive , kan du foretrækker deres slanke , klassisk look. Hvis du ønsker at bruge fremhævet termoruder , vælger trærammer og installere tætsiddende storm paneler til at begrænse varmeoverførsel. Du kan også vælge single- vinduer med tonet glas for at forhindre øget solvarme .

    Termoruder

    Termoruder bruge to lag glas med en luftspalte mellem dem . Gabet er fyldt med inaktiv gas, som er en dårlig varmeleder , såsom krypton eller argon . Som en følge heraf er den mængde varme , der passerer gennem vinduet begrænset. I mange tilfælde , reducere termoruder varmetabet med halvt så sammenlignet med enkelt - vinduer.
    Triple Glaseret

    tredobbelte vinduer har tre lag glas , som giver mulighed for to luftspalter . Denne type ruder er ideel, hvis du bor i et koldt klima , fordi det er yderst effektiv til at forhindre varmetab. På grund af de glaslag , det kan også blokere lyd, hvilket gør det til en god mulighed, hvis du bor i et støjende eller optaget område. Tredobbelte vinduer kan være dyrt , selv om, så de måske ikke passer alle budgetter.
    Heat Mirror

    En af de mest energieffektive vinduesglas optioner er kendt som varme spejl . Det kan blokere varmeoverførsel så effektivt som tredobbelte vinduer , men kræver ikke tre lag. I stedet bliver to ark af termoglas anvendes, og et ark af lavenergi film forsegles mellem dem . Som et resultat, er varme spejl vinduer meget lettere end tredobbelte vinduer , men stadig effektiv i regulering solvarme .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Stop søgning Indexer i Windows 7 
    ·Sådan Put en Tint på Ridset glas 
    ·Windows start-up kommandoer 
    ·Sådan fjernes Pre -installeret Lenovo Bloatware 
    ·Sådan Giv Defrag lav prioritet 
    ·Sådan Billede et ATA Drive 
    ·Sådan deaktiveres virtuel hukommelse på Windows 7 
    ·Sådan Reset en HP Computer 
    ·Hvordan du skriver Ns Med tilder 
    ·Sådan nulstilles adgangskoden på en HP Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en Windows XP System Disc CD 
    ·Sådan synkroniseres Quicken 
    ·Sådan Set Up Wireless på OpenSUSE 
    ·Hvordan at skjule en VBS Script 
    ·Hvordan du udskriver på Distiller 5 i Vista 
    ·Sådan Slet Pre -installeret software 
    ·Sådan ændres Windows Vista Clock Fra 24t til 12Hr 
    ·Sådan Reparation Windows Media Center Vista 
    ·Sådan Konverter Promethean til Easiteach 
    ·Systemgendannelse vil ikke arbejde for Windows XP Media…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com