| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan til at hænge Ceiling Mount Faux Wood Blinds
    Styring af mængden af ​​sollys, der kommer ind i dit hus har flere fordele. Dit hjem bliver køligere i løbet af sommeren og sparer penge ved at sænke dit klimaanlæg regninger , blinds forhindrer ultraviolette stråler fra fading gardiner , tæpper og møbler , og du oplever mindre træthed i øjnene i et skyggefuldt rum. Selvom blinds kommer i forskellige stilarter og farver , neutral faux træ færdig supplere mange indretning stilarter. Du kan enten vedhæfte blinds på ydersiden af ​​en åbning , eller du kan hænge det inde i åbningen ved hjælp af loftet eller overliggende mount. Ting du skal
    Pencil
    Skruetrækker
    Akku bore /driver
    1/16 inch borehoved
    Murværk bor ( hvis påkrævet )
    Murværk stik eller ankre (hvis påkrævet)
    Skruetrækker bit
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Hold blinde mod loftet inde i åbningen foran vinduet. Centrer blinde i åbningen og markere positionen af ​​kanterne med en skarp blyant. Mål og markere en linje 1 /8 tomme på ydersiden af ​​disse mærker for at placere venstre og højre kant af montagetraverserne .
    2

    Skub beslaget drejestol dækker sidelæns med tommelfingeren eller en skruetrækker til at udsætte de to monteringshuller . Sæt venstre monteringsbeslag fladt mod loftet med sin venstre kant på ydersiden linje og den drejelige låg indad . Centrer beslaget mellem vinduet og den forreste kant af åbningen, spidsen af ​​en blyant i hullerne og spore en cirkel på loftet for at markere deres position, gentag med den rigtige monteringsbeslag
    < br . > 3

    bor lavvandede 1/16-inch pilot huller gennem midten af ​​mærkerne i et træ overflade med en bore /skruemaskine . Brug den relevante størrelse stenbor til en konkret overligger , og bore huller lodret opad til den anbefalede dybde i loftet gennem midten af ​​cirklerne . Tap passende stik eller ankre i hullerne flugter med overfladen.
    4

    Skrue hver beslaget fast til loftet med en skruetrækker bit og bore /skruemaskine , med den åbne svirvel dækker vender indad . Brug de skruer, forudsat , hvis du fastgøre beslagene til træ eller de skruer, der fulgte med de skruer , hvis du fastgøre beslagene til beton.
    5.

    center støttekonsollen inde i åbningen parallel med de udvendige monteringsbeslag . Markér de to monteringshuller som beskrevet , bore nødvendige pilot eller beton befæstelser huller i loftet , og sikre støtte beslaget med de relevante skruer og bore /driver . Dette trin er kun nødvendigt , når du installerer en bred blind kræver ekstra støtte i midten.
    6

    Snap de valgfri Valance klip på hver side af blinde over den forreste læbe af topstykket som beskrevet i monteringsvejledning .
    7

    Indsæt blinde i de åbne monteringsbeslag , skub drejestol dækker sidelæns og klip dem på plads . Klem midten af ​​blinde til centret støttebeslag evt . Installer valgfrie dekorative Valance som beskrevet i installationsvejledningen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg geninstallere Milcore.Dll 
    ·Sådan Test , hvis min CPU virker korrekt efter Overclo…
    ·Sådan Fix en harddisk Boot Sector 
    ·Sådan deaktiveres VNC 
    ·Sådan ændres en Cordless TrackMan Wheel 
    ·Hvordan at slippe af en kliklyd i Windows 
    ·Sådan Vis Fil Extensions i Windows 
    ·Sådan gendannes My Toshiba A45 bærbar til Factory Spe…
    ·Sådan får Audigy 2 på proceslinjen 
    ·Genstart problemer med en Microsoft Bluetooth dongle ti…
      Anbefalede Artikler
    ·De typer af Unix Shells 
    ·Hvor hen til Lukke Unzip Kilde i Windows 
    ·Sådan downloader Crossfire til Mac 
    ·Sådan ændres ikon skrifttype i XP 
    ·Sådan ændres holdning værktøjslinjen på min comput…
    ·Sådan bruges en Computer & Administration af filer 
    ·Sådan gendannes Billede & faxfremviser 
    ·Sådan opgraderer Fjernsupport 
    ·Hvordan kan jeg Glue plexiglas 
    ·Sådan fjernes Sæder i en 2010 Chevy Equinox 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com