| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Pella Instruktioner
    Når det kommer til installation af vinduer i et nyt hjem eller kommer, er der mange forskellige mærker og typer af vinduer, som du kan købe. Desværre har mange vinduesproducenter udviklet deres egne systemer til udformning og montering af vinduer , og det kan være frustrerende, hvis du ikke har instruktioner. For eksempel har Pella vinduer, som kan sammenlignes med Anderson, Milgard og Jeld - Wen , en unik installation procedure. Følgende er instruktioner til at installere en Pella sidehængte vindue i nyt byggeri. Ting du har brug
    Målebånd Salg Level
    kombination kvadrat
    Hammer
    Hæftemaskine
    saks eller hobbykniv
    Shim helvedesild
    2 tommer galvaniserede tagdækning negle (1 /£ 4 )
    Pella SmartFlash metalfoliebeklæbet butyl vindue og dør blinkende tape
    Sealant finde fantastiske Stuff vindue og dør isoleringsskum
    Vis Flere Instruktioner
    Forbered den ru åbning

    1

    Measure at sørge den ru åbning er 1 /2 tommer højere og bredere end vinduet . Dette vil efterlade en margin på 1 /4 tomme hele vinduet, når indstillet i midten af ​​åbningen.
    2

    Skær vandafvisende barriere , såsom Tyvek House Wrap , langs header , så bunden langs karmen , derefter foretage en lodret snit i midten . Fold venstre og højre flige ind i vinduesåbningen og hæfte til siderne i vinduesåbningen . Skær det overskydende . Hæfte bunden til den ydre kant af karmen . Skær 8 -tommer lodrette spalter i hjørnerne af headeren , fold den resulterende øverste stykke op og tack det på plads.
    3

    Skær en længde på karm blinkende bånd 12 inches længere at bredde af karmen . Placere det fladt på bunden af karmen og seks inches op på hver side . Udvide båndet 1 tomme ud over det ydre flade af væggen . Brug af kniv eller saks , klippe hjørnerne så du kan folde de ydre kanter mod det ydre af rammen . Staple på plads.
    4

    Skær anden længden af ​​karmen blinkende bånd 12 inches længere end bredden af karmen . Position i karmen som i trin 3 , men mod det indre af væggen . Overlap det første bånd med mindst 1 tomme . Båndet behøver ikke at strække sig hele vejen til den indvendige kant af væggen , og bør ikke strække sig ud over den indvendige kant af væggen . Staple på plads.
    Indstilling af vinduet
    5

    Tag to shim helvedesild og position én flad i hver ende af karmen med fedtet ender flugter med den udvendige væg. Dette vil efterlade de tynde ender stikning ind i lokalet. Efterlad 1/4 tomme fra siderne af rammen til hver shim . Brug det niveau at sørge for de shims er plan i hele karmen . Hvis ikke , skal du justere shims , eller tilføje endnu en shim , indtil de er i niveau . Når niveau tack kilerne på plads med små søm . Trim dele af de shims der stikker ud over kanten af ​​karmen .
    6

    Udefra indsætte vinduet i det barske åbningen, så den nederste kant af vinduesrammen hviler på shim helvedesild og sømning finner overlapper vandbarriere på begge sider og bunden af ​​karmen , men ikke i toppen.
    7

    Har en hjælper på indersiden af ​​rummet centrere vinduet i åbningen . Derefter udefra , søm i 1 tagdækning søm på hver ende af den øverste finne at holde vinduet på plads .
    8

    På bunden fin , søm i en søm i hver ende , men don 't søm dem på hele vejen . Kontroller, at vinduet åbner og lukker nemt. Hvis ikke , skal du fjerne de nederste søm og flytte vinduet til den ene eller den anden side , indtil det åbnes let . Når det fungerer godt , søm i bunden fin og kløer ind i hver fin hul hele vinduet.
    9

    Skær to stykker blinkende tape 4 inches længere end siderne af vinduesrammen. Overlap finnen ved 1/2 tomme og udvide båndet vertikalt 2 inches over toppen og bunden af ​​rammen . Tryk fast , så det klæber godt.
    10

    Klip et stykke blinkende tape for sidehovedet , længe nok til at overlappe sideinddækning tape med 1 tomme på hver side , og den øverste fin med 1 /2 tommer . Placer båndet , og tryk fast , så det klæber godt.
    11

    Fold ned 8 tommer stykke vand barriere , som du dingler op over header i trin 2 i punkt 1 , således at den overlapper blinkende tape på overskriften . Skær små stykker blinkende tape til at dække de lodrette snit i vandet barriere og anbringer dem.
    12

    Påfør isolerende skum fugemasse til at udfylde hullerne mellem den indvendige vinduet karmen og indramning. Lad det tørre i 24 timer.
    13

    Dette afslutter vinduet installationen. Nu er alt du skal gøre er at færdiggøre den indvendige og udvendige vægge , og trim ud af vinduet indefra og ud.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Spoolsv.exe Holder Kom Ødelagt 
    ·Sådan Stop Office fra læsning ved Windows Start 
    ·Fordele ved Casement Windows 
    ·Sådan justeres Terminal Server Refresh Rate 
    ·Hvordan man laver en Speed ​​Racer Car 
    ·System Update er ikke oprette forbindelse til den Proxy…
    ·Sådan Sammenlign CheckPoint til SonicWall 
    ·Hvordan kan jeg permanent slette Windows 98 filer 
    ·Sådan Skift File Tilladelser Command Line 
    ·Utility Repair Programmer for Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Kontroller din Mac ID ved hjælp af Windows Vist…
    ·Sådan Bestem Nuværende brugere af Exchange Webmail 
    ·Sådan Fix IE8 Problemer i Vista 
    ·Sådan deaktiveres APM i Windows XP Home Edition 
    ·Sådan omformatere min harddisk med Windows XP 
    ·Sådan installeres Microsoft XP Service Pack 2 
    ·Sådan Shrink en partition 
    ·Sådan Find Music Efter en System Recovery 
    ·Sådan bruges en Mac Som en Target Drive i iMovie 
    ·Kan min laptop Kør Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com