| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Standardindstillingerne i Internet Options
    Standardindstillingerne Internetindstillinger indstillinger i Windows er designet til at give de grundlæggende niveau af sikkerhed , og de fleste universel konnektivitet. De er beregnet til at give en øjeblikkelig opsætning for den bredest antal brugere mulige , uden at kompromittere sikkerheden af systemet . De fleste brugere vil i sidste ende ønsker at redigere indstillingerne i en eller anden måde til sidst , men standardindstillingerne fungere som et udgangspunkt. General

    fanen Generelle indstillinger tillader brugeren at indstille browseren hjemmeside. Som standard , vil hjemmesiden blive indstillet til en Microsoft hjemmeside , såsom MSN Live eller Bing . Denne fane tillader også tilpasning af historien filstørrelse. Standardindstillingerne for Historie fil gemmer website adresser i adresselinjen . Brugergrænseflade indstillinger kan ændres nedenfor såsom skrifttyper og farver, der anvendes i Internet Explorer- vinduet. Som standard er disse indstillinger alle indstillet til " Brug Windows Colors ", som vil medføre, at internetbrowser og applikationer til at vedtage farveskema der bruges af Windows som en helhed.
    Sikkerhed og Fortrolighed
    Salg

    Websites ofte anmode om og indsamle oplysninger gemt på din computer. Normalt er denne forpligtet tekniske oplysninger til at sikre side viser korrekt , for eksempel, hvilken browser du bruger. Dog kan tillade nogen uden hjemmeside gratis adgang til en pc resultere i installation af spyware eller virus . Skyderne i Sikkerhedsrådet indstillinger tillade hævning og sænkning af sikringsniveauer, der styrer , hvor meget af din pc, er omverdenen lov til at se . Som standard tillader indstillingerne eksterne hjemmesider for at få adgang kun de grundlæggende tekniske data, for at de kunne kræve for kompatibilitet årsager. Eventuelle yderligere software eller plug -ins vises i et separat vindue og anmode brugerens bekræftelse, før du installerer. Der er individuelle skydere til eksterne internetsider , og dem der er gemt på en lokal intranet , da disse er mere tilbøjelige til at være troværdig , der kommer fra samme organisation.
    Connections
    < br >

    standardindstillingerne i fanen Forbindelser er alle tomme. Disse felter behøver ikke at blive ændret for de fleste brugere . Kontrollerne i dette vindue er til ændring Virtual Private Network indstillinger mest almindeligt anvendte på virksomhedens pc'er af arbejdstagere, der pendler . I dette tilfælde vil de nødvendige indstillinger sandsynligvis blive opført, og låses ved selskabets admins . Den " LAN-indstillinger "-knappen i nederste halvdel af vinduet giver mulighed for konfiguration af proxy-servere og konfiguration scripts. Disse indstillinger er også kun i særlige omstændigheder , og vil kræve ingen ændringer for de fleste brugere.
    Programmer

    Indstillingerne i fanen Programmer kontrol , hvilke programmer der bruges af standard for Internet opgaver . Standarden setup bruger Internet Explorer som browser , Outlook for e-mail og nyhedsgruppe læsning, samt kalender og kontaktliste. Hvert af disse elementer er en drop- down menuen, og eventuelle alternative browsere eller e-mail -programmer kan vælges fra listen, og udpeget som den nye standard program til håndtering disse opgaver.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find brugere af en computer 
    ·Hvordan redigerer registreringsdatabasen man laver en h…
    ·Sådan fjernes Windows-validering Updates 
    ·Sådan gendannes en computer tilbage til Stock 
    ·Sådan omdøber computere i AD 
    ·Sådan installeres ATI Graphics Drivers i Windows Serve…
    ·Sådan oprettes en partition Raid -5 i Windows 
    ·Sådan Fix en PC med problemer opstart 
    ·Hvad skal gøre, når du ikke kan slippe af en svchost.…
    ·Sådan installeres Live- Wave på en 64 bit 
      Anbefalede Artikler
    ·Fælles Desktop Environments på Linux 
    ·Sådan oprettes en XP - kompatibel partition 
    ·Sådan gendannes Mine Ikoner på en XP Desktop 
    ·Sådan ændres skrifttypen for en Mappenavn 
    ·Sådan deaktiveres APM i Windows XP Home Edition 
    ·Sådan gendanne filer og mapper , der blev slettet 
    ·Sådan gendanne de oprindelige indstillinger for Window…
    ·Sådan foretages fejlfinding Konfiguration Opdateringer…
    ·Sådan Kill Avira.Exe 
    ·Sådan Sluk Digital Signatur i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com