| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Betjen Windows Live Photo Gallery til Windows 7
    Windows 7 har ikke sin egen foto -management program. Men du kan hente Windows Live Essentials suite gratis og bruge Photo Gallery . Den nye Photo Gallery er designet til at fungere problemfrit med Windows 7, din e-mail -program og foretrukne sharing sites . Den leveres med organisering værktøjer såsom tagging, rating og ansigtsgenkendelse , et søgeværktøj , grundlæggende forbedringer og integration med populære sites som Facebook og YouTube. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren foto hobbyist , vil du opdage, at Photo Gallery har en masse at byde på. Ting du skal
    Windows Live Photo Gallery 11
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Type " fotogalleri " i menuen "Start" search bar . Klik på "Windows Live Photo Gallery " i resultaterne for at starte programmet . Som standard viser Photo Gallery alle genkendelige billedfiler i " Pictures" -biblioteket.
    2

    Klik på den blå knap til venstre for "Home " fanen og klik på " Medtag mappe " for at tilføje et eksisterende til mappen "Pictures " biblioteket. Du vil se en dialogboks , hvor du kan klikke på en "Add " knappen og derefter vælge en mappe til at føje til biblioteket. Hvis du ønsker at kopiere billeder fra en ekstern enhed såsom et digitalt kamera , klik på " Importer billeder og videoer " i stedet og vælge den enhed til at importere fra . Sørg for, at den er tændt og sluttet til computeren.
    3

    Klik enhver mappe på mappen træ på venstre side i main Photo Gallery vinduet. Når du klikker på en mappe , Photo Gallery åbner den og viser dens indhold i højre side af vinduet.
    4

    Klik på et billede for at tilføje et tag til det. Hvis det er et billede af en person , klik på " People tag " i " Home" -fanen og vælg "tag en person. " Du kan skrive navnet på en ny person til at føje til en liste over personer , eller du kan vælge et navn fra en eksisterende liste over navneskilte . At tagge en ikke- person, post , klik på " beskrivende tag " i stedet , og vælg "tag et element" til at indtaste et navn til det billede , siger " Christmas" eller " Parks ".
    5

    Klik gul stjerne til at klassificere et udvalgt foto. Eller klik på røde flag til at markere et billede.
    6

    Klik på " Edit " fanen for at vælge et ekstraudstyr. Photo Gallery kan du redigere billeder på forskellige måder , bl.a. rotere, ændre størrelse, støjreduktion , glatte , farvejustering og eksponering. Hvis du har brug for manuelt at styre indstillinger , skal du dobbeltklikke på et billede og vælg " Fin tune" på Photo Gallery båndet. Hvis du foretager ændringer , og beslutter, at du ikke kan lide det du klikke på " Tilbage til original ".
    7

    Klik på " Find " fanen for en række søgemuligheder. Du kan anvende forskellige filtre til at søge efter billeder , såsom dato , rating, tags, online publicering dato , flag og medietype.
    8

    Klik på " Vis " for at kontrollere, hvilke oplysninger der skal vises i Billedgalleri. Med masser af funktioner, vil du højst sandsynligt ønsker at begrænse de oplysninger, der vises, når du gennemser billederne. Klik på den type tags, du vil have vist, sige " Person" og skift andre muligheder, såsom "Rating " eller "Flag " til eller fra.
    9

    Klik på " Opret" fanen, hvis du ønsker at offentliggøre eller dele dine fotos online. Fra Photo Gallery kan du vælge billeder, og derefter dele dem direkte via e-mail , et blogindlæg eller dine foretrukne sider , herunder Facebook, SkyDrive , YouTube eller flckr .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er Microsoft Patch KB 890830 
    ·Hvordan får jeg min computer Out of dvaletilstand 
    ·Min Microsoft Money 2006 vil ikke starte i Windows 7 
    ·Sådan Omdøbe en Software Distribution mappe 
    ·Sådan ændres Website Binding Med PowerShell 
    ·Sådan udskriver på en Vinyl Sticker 
    ·Sådan aktiveres Regedit 2000 
    ·Sådan at indlæse drivere på en IBM T40 
    ·Sådan Fix DirectX Registry 
    ·Sådan Fix en Winlogon.exe Application Error 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan hente slettede Programmer 
    ·Sådan får du adgang Data uden Time Machine 
    ·Sådan installeres Sun Java på Debian Linux 
    ·Sådan forhindrer Remote Access 
    ·Sådan Fix Low virtuel hukommelse til en pc 
    ·Hvad kommer med Windows 7 Home & Student Edition 
    ·Sådan aktiveres Opret ny mappe i Windows XP 
    ·Sådan aktiveres Windows XP Search 
    ·Sådan oprettes en bootbar USB -drev til Linux 
    ·Sådan læses en Mac er Inddelt harddisk på en pc 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com