| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan redigeres en Microsoft Windows Ikonfil
    I tidligere versioner af Windows (før Windows 7) , ikon filer var nemme at opspore og ændre . Windows gemmer disse filer som adskilte. Ico filer, som du kan åbne i et grafikprogram , manipulere og gemme. I Windows 7 , er ikon filer integreret . Dll eller . Exe-filer, så den eneste måde at redigere dine ikoner er at skabe nye skal erstatte de eksisterende ikoner. Ting du skal
    ikon editor program
    Vis Flere Instruktioner
    Pre- Windows 7
    1

    Download og installere en gratis ikon editor program. Både IcoFX og Greenfish Ikon Editor er helt gratis og kan udtrække ikoner fra . Exe og . Dll-filer .
    2

    Højreklik på det ikon, du vil redigere, og vælg "Egenskaber". Klik på " Genvej "-fanen øverst . Vær opmærksom på stien i "target ". Du programmerer genveje altid pege på en eksekverbar fil eller . Exe-fil , som indeholder dit ikon fil ( i de fleste tilfælde). Klik på " Skift ikon " og se, om mere end ét ikon er til rådighed. Klik på "Annuller" - du være tilbage her snart
    3

    Åbn ikon editor , du hentede i trin 1 . . Kig efter en "Extract" eller " Åbn" valgmulighed. I Greenfish editor, er dette den anden ikon på velkomstbilledet . I IcoFX kan du åbne fra menuen "Filer" . Gå til stien og . Exe-fil , du placeret i trin 2 , og klik på " Åbn". Programmet viser dig alle de ikon filer til stede i den fil, du har valgt. Vælg den, du ønsker at åbne , og klik på " Åbn".
    4

    bruge programmet til at redigere ikon som du gerne vil . Både Greenfish og IcoFX fungerer som Microsoft Paint eller et skrabet udgave af Photoshop. Male over , hvad der er der, tilføje tekst eller kopiere og indsætte fra andre filer. Når du har foretaget dine ændringer, skal du klikke på "File " og " eksport til ... " og derefter gemme filen som en del af det samme. Exe-fil , du har åbnet .
    5

    Retur til ikonet for programmet på skrivebordet og højreklik og vælg "egenskaber" igen. Klik på " Skift ikon " og vælg din nyligt gemte ikon fra listen over tilgængelige ikoner. Klik på " OK" og derefter " OK" igen for at gemme dine ændringer.
    Windows 7
    6

    Hent en gratis ikon editor som i Trin 1 ovenfor. I Windows 7 , kan du ikke bruge disse programmer til at udtrække et ikon -fil , men du kan bruge enten at gemme en ny ikonfilen at erstatte dine eksisterende ikon. Installere og køre programmet.
    7

    Opret et nyt billede med dimensioner 256x 256 pixels for stort format ikoner, 128x128 for mellemstore ikoner, eller 48x48 for standard Windows ikoner. Tegne, male og tilføje tekst , som du vil, eller kopiere og indsætte fra et andet billede fil i denne nye ikon -fil, du opretter.
    8

    Klik på " File" og vælg "Gem ", når du er færdig. Gå til en mappe, som du vil huske og give dig nye ikon og let at huske navnet passende for programmet. Vælg " . Ico " for filtype , og klik derefter på "Gem " for at gemme filen.
    9

    Minimer dine aktive programmer til at afsløre din Windows-skrivebord . Højreklik på ikonet for det program, du ønsker at give et nyt ikon til , og vælg derefter " Egenskaber". Klik på " fanen Genvej " og derefter klikke på " Skift ikon " knappen. Du kan bruge en række Windows-ikonet , eller klik på "Browse " for at finde den . Ico fil, du oprettede i forrige trin . Vælg denne fil , klik på " OK" og derefter " OK" igen for at anvende det nye ikon til genvejen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set en hjemmeside som din baggrund i Windows 7 
    ·Sådan konfigureres Windows Boot Manager 
    ·Sådan tilføjes en video til Media Center 
    ·Sådan ændre opløsningen for en Compaq Q1859 LCD-skæ…
    ·Er Lsass.exe brug for internettet 
    ·Sådan Find filer gendannes fra papirkurven 
    ·Sådan Pin Computer til proceslinje 
    ·Sådan Setup Windows på 64 Bit Machines 
    ·Sådan fjerner Win32 Services 
    ·Sådan slette en Windows Password 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får Pogo at fungere godt i Ubuntu Intrepid 
    ·Sådan Tillad en Systemgendannelse 
    ·Sådan Sync iPhoto ansigter med Facebook Tags 
    ·Hvordan man laver en Recovery partition til Windows XP …
    ·Sådan Opdater driverne på SUSE 11 
    ·Hvad Er Hierarkisk filstruktur i UNIX 
    ·Sådan ændres en bruger ikon på Mac OS X 
    ·Sådan får du adgang Min Windows Password ved hjælp U…
    ·Sådan konstateres Windows opdateringer på Windows XP 
    ·Sådan Gør Windows Start op og lukke ned på et bestem…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com