| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Kan Windows 7 og Windows Vista eller XP sættes op på samme netværk
    ? Da den blev indført , omfattede Windows 7 flere nye funktioner , som ikke var tilgængelige i tidligere versioner af Windows. En af disse var " Hjemmegruppe "-funktion, en nem metode til netværk og deling med andre Windows 7 computere. Dette betyder ikke, at Windows 7 ikke kan dele et netværk med Windows Vista eller Windows XP -computere , dog. Alle tre operativsystemer kan dele ressourcer og interagere med hinanden på tværs af et enkelt netværk . Netværk Resources

    Når tilsluttet samme netværk, kan computere, der kører forskellige versioner af Windows alle adgang til alle tilgængelige netværksressourcer såsom en internetforbindelse og netværk opbevaring. Så længe hver computer har alle de nødvendige drivere installeret og konfigureret korrekt til at gøre brug af disse netværk har derefter Windows XP og Windows Vista-computere vil få adgang til disse ressourcer på samme måde , at Windows 7 computer gør. At have en Windows 7 computer tilsluttet til netværket påvirker ikke adgang til nettet af andre Windows- versioner.
    Trådløst netværk

    Sålænge alle computere forsøger at adgang til et trådløst netværk har trådløse funktioner og netværkets password eller sikkerhedskode , kan computere, der kører forskellige versioner af Windows opretter forbindelse til det samme trådløse netværk uden besvær. Som med et kablet netværk , netværket Internetforbindelse og eventuelle ressourcer knyttet direkte til netværket vil være til rådighed til hver computer , uanset hvilken version af Windows , der kører på den. Windows XP kan kræve mere input til at forbinde til netværket end Windows Vista eller Windows 7, men ingen af ​​de nyere operativsystemer vil forhindre det i at oprette forbindelse .
    Fil-og printerdeling

    Fil-og printerdeling er muligt med computere, der kører forskellige versioner af Windows , selvom sætte det op ikke er så let som at oprette adgang til netværksressourcer. Navnet på arbejdsgruppen for de computere skal indstilles først på Windows XP og derefter på Windows Vista og Windows 7 , og netværket placering til Vista og Windows 7 skal sættes til "Home ". Netværk og fildeling skal være aktiveret i alle operativsystemer, og delte mapper skal udspecificeres, så de andre computere kan opdage dem. Hvis muligt printerdeling printerdrivere egnede til hvert styresystem skal installeres så godt.
    Hjemmegruppe

    eneste del af et netværk , som Windows XP og Windows Vista computere ikke kan få adgang , er Windows 7 Hjemmegruppe . Den Hjemmegruppe ligner de større netværk, der er blevet oprettet , men automatiserer opgaver som synkronisering af medier og printerdeling , så brugerne ikke behøver at manuelt at udføre disse opgaver. Da Hjemmegruppe funktion ikke blev introduceret indtil udgivelsen af ​​Windows 7 , gør ældre Windows-operativsystemer ikke har mulighed for at få adgang til hjemmegruppen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan søger Fotos efter størrelse 
    ·Sådan, hvis du har Microsoft Works installeret på din…
    ·Hvordan at reducere størrelsen af ​​en DHCP-database 
    ·Sådan Fix Svchost 
    ·Sådan aktiveres Client for Microsoft Network 
    ·Sådan udskriver checks fra Print Forms i Windows 
    ·Sådan at slette gamle Microsoft Updates From My Hard D…
    ·Sådan at tvinge et dokument til UTF -8 
    ·Hvad er Windows MSConfig Bootlog 
    ·Sådan deaktiveres den HASP License Manager 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kører en Java-applet Uden en check 
    ·Sådan ændres en LCD skærm til et digitalt display i …
    ·Sådan Skjul filer i JPEG på Mac 
    ·Sådan Brænd en data-cd eller dvd på en Macintosh com…
    ·Hvad er et tema 
    ·lsass.exe Process Information 
    ·Sådan gendannes mistede Software Efter Systemgendannel…
    ·Sådan Clean Up Program Files 
    ·Hvordan man laver en VDI Filer 
    ·Sådan deaktiveres Auto Defrag i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com