| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows Tip & Tricks
    læring og anvendelse af Windows tips og tricks vil hjælpe dig med at få din computer arbejder på den ønskede måde . Du vil også være i stand til at fremskynde dit OS og slippe af overflødige junk rod oppe din computer. Bedst af alt , behøver du ikke at være en computer ingeniør til at anvende tweaks til dit system. Fjern ubrugte programmer

    Slankende ned på mængden af ​​software installeret på dit system vil give fordele . Du sandsynligvis ikke bruge al den software, du har installeret. At komme af med unødvendige programmer vil frigøre værdifuld plads på harddisken og markant fremskynde din computers drift og lydhørhed. Afinstallere programmer ved hjælp af Windows kontrolpanel og adgang til " Tilføj /Fjern Programmer " panel .
    Tweak Windows ' Udseende

    Tweaking udseendet af Windows-brugerflade lader dig tilpasse det og øge sin hastighed . Brug mindre grafiske effekter kan give bedre ydelse med det samme. I Windows Vista eller XP , skal du gå til "System" kontrolpanel og vælg fanebladet "Avanceret" . I "Visual Effects " fanen , klik på " Juster til den bedste ydelse " og klik " OK". Dette vil give din computer til Windows 98 udseende og gøre det hurtigere uden alle de fancy XP eller Vista grafik. For at ændre udseende i Windows 7 , skal du åbne Kontrolpanel og klikke på " Skift tema " under panelet Udseende . Fra temaerne browseren , skal du rulle ned for at finde " Classic Theme " og anvende det ved at vælge det og klikke på " OK". Højreklik på proceslinjen, og sætte et flueben i " Brug små ikoner " boksen.
    Forhindre uønskede startprogrammer

    Når du installerer nye programmer , mange af dem tilsættes en lille løfteraket program der starter, når Windows starter. Over tid , du ender med alt for mange memory - og CPU - hogging applets kører på meddelelsesområdet på proceslinjen. Ryd rod og kun tillade nødvendige programmer til at starte med Windows. Klik på " Start" og "Kør ", skriv " msconfig " i feltet og trykke på "Enter". Klik på " Start"-fanen . Kig gennem listen og deaktivere unødvendige programmer ved at rydde afkrydsninger fra felterne ved siden af ​​dem. Må ikke deaktivere nogen programmer denne liste Windows-mappen ved siden af ​​dem .
    Deaktiver unødvendige Windows-tjenester

    Windows-tjenester ligner startup programmer. Mange unødvendige dem køre ved opstart . Nogle af de ydelser, der faktisk åbne computeren for sikkerhedsrisici hvis aktiveret . For at få adgang til tjenester kontrolpanelet , klik på " Start" og derefter "Run " type " Services.msc " i feltet og trykke på "Enter". For at deaktivere enhver tjeneste , skal du højreklikke på den og klik på "Egenskaber " og derefter sat på " Starttype "-boksen til "Automatic ", " Manual Disabled" eller " ". To tjenester , bør du deaktivere højre væk er " Indeksering service" og " Remote Registry ". Indekseringstjeneste hogs en ​​masse CPU og fjernbetjening registreringsdatabasen er en sikkerhedsrisiko. Vær omhyggelig med ikke at deaktivere nogen tjeneste uden først forske i, hvad det gør.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix CentOS i X Windows 
    ·Sådan får du vist en Compaq Recovery Partition 
    ·Msconfig Startup Options 
    ·Sådan foretages fejlfinding Defragmentering Problemer …
    ·Sådan Track Taster 
    ·Hvordan laver Ikon Labels Transparent 
    ·Sådan køres Defrag Uden Admin Rettigheder 
    ·Sådan oprettes Windows Security Templates 
    ·Sådan Konverter VEM filer tilbage til Excel -filer 
    ·Sådan opdaterer Net Protector antiviruses 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du adgang til Admin på en Linksys PAP2 
    ·Sådan fjernes Kubuntu & Ubuntu Fra en harddisk 
    ·Sådan installeres programmer i Windows 7 ved hjælp af…
    ·Sådan bruges WOW64 Emulator Med XP 
    ·Hvordan man gør en Systemgendannelse på en Acer bærb…
    ·Jeg kan ikke køre Genoprettelseskonsol grund af Admini…
    ·Sådan testes et domæne DNS 
    ·Task Manager Process Hukommelsesanvendelse 
    ·Sådan Bloker for Talte Scripts 
    ·Hvordan laver Website Synligt på en Widescreen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com