| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan fjernes en Windows Domain Controller
    Et Active Directory-domæne kan have en eller flere domænecontrollere. Undertiden er det nødvendigt at fjerne en domænecontroller fra et domæne eller endda afvikle et helt domæne . For eksempel kan du nødt til at fjerne en domænecontroller til recommission serveren, da serveren svigter , eller til at rumme en omstrukturering. Du fjerner en domænecontroller ved at fjerne de Active Directory Domain Services ( AD DS) rolle. Hvis du fjerner den sidste domænecontroller i det domæne , bliver du nødt til at være medlem af Enterprise Admins sikkerhedsgruppe . Ellers bliver du nødt til at være medlem af Domain Admins sikkerhedsgruppe . Hvad du har brug
    Computer kører Windows Server 2008 konfigureret med AD DS rollen
    Brugerkonto med medlemskab i enten Domain Admins (hvis der er flere domæne controllere ) eller Enterprise Admins (hvis du fjerner den sidste domænecontroller )
    Vis Flere Instruktioner
    Brug Active Directory Domain Services Installation Wizard til at afinstallere AD DS
    1

    Log på domænet controlleren.
    2 < p> Klik på " Start" buttton og vælg " Kør" menupunktet for at åbne "Kør " dialogboksen .
    3

    Type " dcpromo " i " Kør" dialogboksen, og Klik på "OK" knappen for at starte Active Directory Domain Services guiden Installation.
    4

    Klik på knappen "Næste" på velkomstskærmen . Guiden vil tjekke om domænet controller er en global katalog server. Hvis det er, vil en advarsel blive vist til at forklare, at den globale katalog servere er afgørende for at behandle brugernes logon , og at du har brug for at sikre, at en anden globale katalog server eksisterer , hvis du planlægger at fortsætte med at bruge domænet . Hvis du har en anden globale katalog server , eller hvis du afinstallerer den eneste domænecontroller , skal du klikke på "OK" knappen.
    5.

    Vælg "Slet domænet og skov" mulighed, hvis du removinng af sidste domænecontroller i skoven. Vælg "Slet domænet" mulighed, hvis du fjerner den sidste domænecontroller i domænet. Hvis du har andre domænecontrollere i domænet , vælge noget. Klik på knappen "Næste" .
    6

    Klik på knappen "Næste" på Application Register Skillevægge side til at slette enhver applikation partitioner samt domæne partition.
    7 < p > Vælg "Slet alle applikationer bibliotek partitioner " på Active Directory-domæne controller option på "Bekræft sletning " siden og klik på knappen "Næste" .
    8.

    Vælg "Slet DNS delegationer peger til denne server ", hvis du ønsker at fjerne delegationen poster for DNS-serveren. Bemærk, at du kun vil modtage denne prompt , hvis dit domæne controller har en Active Directory - integreret DNS zone. Indtast brugernavn og adgangskode for en konto , der har administrativ tilladelse på DNS-serveren , der er vært den angivne DNS -zonen , og klik på " OK" knappen.
    9

    Type og bekræfte det kodeord, der skal bruges til den lokale administrator konto guiden vil skabe efter AD DS er installeret. Klik på knappen "Næste" .
    10

    anmeldelse resuméet og klik på "Næste " knappen.
    11

    Check " Reboot ved afslutningen " checkhæfte . Vent, mens guiden fjerner AD DS rolle og DNS-serveren rolle, hvis den også blev installeret. Denne proces kan tage minutter eller timer , afhængigt af dit miljø konfiguration. Efter den er færdig , vil computeren genstartes.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man genkender en allokeret partition 
    ·IE8 er sløret 
    ·Sådan Test for Bad RAM 
    ·Sådan Format Med GPT 
    ·Sådan gendannes Windows CE 
    ·Sådan logger på Windows 2000 Server 
    ·Sådan Sammenlign Rendering Programmer 
    ·Sådan deaktiveres et sæt Som skrivebordsbaggrund Opti…
    ·Hvordan konverterer jeg ACDSee Images 
    ·Windows restaurering programmer til Dell Computers 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er en Mcshield.Exe Fejl 
    ·Sådan installeres Photoshop på en MacBook Pro 
    ·Sådan køber en ekstra Windows XP Licensaftale 
    ·Sådan bruges Xcacls.exe 
    ·Interiør Window Molding Idéer 
    ·Sådan Boot Ubuntu fra en USB-drev 
    ·Sådan Erstat System32 drivere i Windows 
    ·Sådan konfigureres en bærbar LCD-skærm i Xorg 
    ·Sådan Find Gamle Skillevægge på XP 
    ·Hvordan at slippe af Sysguard 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com