| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Tips om Regedit
    Regedit , som står for Registreringseditor , er Windows -program, der giver brugerne mulighed for at ændre registreringsdatabasen . Registreringsdatabasen er computerens primære database. Alle filer og aktiviteter , der sker i computeren er gemt i registreringsdatabasen. Den indskrive er inddelt i mapper kaldet registreringsdatabasen bistader. Staderne indeholder nøgler i registreringsdatabasen , der gemmer forskellige oplysninger om computeren og konfiguration. Brug af regedit kræver viden om registreringsdatabasen , fordi eventuelle ændringer i registreringsdatabasen kan påvirke hele computer. Registry Hives

    Afhængigt af operativsystemet, der er mindst fem registreringsdatabasen bistader fælles for Windows-computere . Den HKEY_CLASSES_ROOT sikrer, at det rigtige program åbnes, når du klikker på en fil på computeren . HKEY_CURRENT_USER indeholder konfigurationer unikke for brugeren er logget ind på computeren. Forskellige brugere har forskellige konfigurationer , og disse lagres i HKEY_CURRENT_USER . HKEY_LOCAL_MACHINE indeholder computerens konfiguration. Den gemmer alle oplysninger om de programmer installeret på computeren. HKEY_USERS indeholder konfigurationer fælles for alle brugere på computeren. Den HKEY_CURRENT_CONFIG indeholder hardwarekonfiguration , som computeren bruger , når den starter.
    Sikkerhedskopiering Registry

    Oprettelse af en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen er vigtigt forud for at foretage ændringer i regedit . Registry nældefeber eller nøgler kan bakkes op separat eller hele registreringsdatabasen kan bakkes op som en generel sikkerhedsforanstaltning . Regedit giver en mulighed for at eksportere registreringsdatabasen til en fil på computeren . At tage backup af en hive , åben regedit, højreklik på den hive , du vil sikkerhedskopiere , og klik på "Eksporter ". Dette vil åbne et vindue på hvor du vil gemme den indskrive fil. Hvis du vil sikkerhedskopiere hele registreringsdatabasen , åben regedit og højreklik på "Denne computer" og klik på " Eksporter".
    Gendannelse registerdata

    register kan utilsigtet beskadiget på grund af software eller virus, der angriber computeren. Registry backup-filer (dem med . Reg-fil udvidelse) kan importeres tilbage til registreringsdatabasen blot ved at dobbeltklikke på backup-fil. Den backup-fil , uanset om det er hele registreringsdatabasen eller en særlig hive , øjeblikkeligt ved, hvilken information i regedit det skal gå til . Gendannelse af registreringsdatabasen via regedit giver computere til at vende tilbage eventuelle skader på det og returnere sig til sit sidste kende arbejder konfiguration.
    Security

    Fordi registreringsdatabasen er en kritisk computer komponent , er det vigtigt, at kun administratorer har adgang til registreringsdatabasen editor. Hos de fleste, kan andre brugere, som ikke kender noget om den indskrive har " læseadgang" . De kan se indstillinger i registreringsdatabasen , men de kan ikke foretage ændringer i det uden en administratoradgangskode. Begrænsning af adgang er også vigtigt at forhindre hackere fjernstyre adgang til registret og foretage eventuelle ændringer i det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Installationen af ​​Wood Blinds 
    ·Hvor hen til Genoprette slettede billeder fra hukommels…
    ·Hvad er den software, Kommunikerer mellem en NIC og OS 
    ·Forskellene mellem French Casement & Casement Windows 
    ·Sådan gendannes en fil, der blev udskiftet og gemt ove…
    ·Sådan Sikre en Virtual Desktop 
    ·Hvor er mine computer Strømbesparende indstillinger 
    ·Sådan opdaterer ASPI 
    ·Windows 7 Explorer Problemer 
    ·Sådan Unzip en fil i XP og Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Macbuntu Alpha 
    ·Sådan Clean en computers harddisk i Windows XP 
    ·Hvordan man bruger Linux Software RAID 
    ·Sådan Slow Down Musik i OS X 
    ·Sådan Indsæt billedformater i Microsoft Word 2003 
    ·Sådan slettes allerede slettede filer permanent 
    ·Måder at ændre Computer Desktop Wallpaper 
    ·Hvordan man laver en arbejdsgruppe PKG fil 
    ·Sådan downloader Vista Fra Microsofts hjemmeside 
    ·Sådan Find ud af hvilken type RAM din pc Bruger med DD…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com