| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Window Styles af 1950'erne
    Boliger i 1950'erne blev bygget i hvad der kaldes den "moderne " stil. Generelt var 1950'erne en tid med rene linjer og enkle designs. Men moderne arkitektur antog mange former, som hver har sine egne særlige funktioner. Vinduer i 1950'erne varierede fra bare- kantet , metallic , og rektangulære til multi- sprossede , træ -indrammet , og lukker . Disse beskrivelser giver en oversigt over de mest populære hjem stilarter og deres vinduer i midten af ​​det tyvende århundrede. Cape Cod
    Cape Cod hjem har regelmæssigt fordelt, ensartede vinduer med skodder.

    Cape Cod stil hjem - lille , ensartet og firkantede - er gået ind og ud af popularitet et par gange siden sin fremkomst i det 17. århundrede . Stilen blev genoplivet efter Anden Verdenskrig , når soldaterne vender hjem fra krig nødvendig overkommelige boliger for deres familier. Cape Cod hjem i 1950'erne har regelmæssige , facadevinduer ofte adskilt i mange ruder , og næsten altid har skodder malet i en kontrastfarve til resten af huset. Windows er næsten altid anbragt symmetrisk og i rækker .
    Craftsman

    Craftsman eller " Kunst og Håndværk " hjem , har elementer af en træhytte . De har naturlige elementer og rustikke appel , men med rene linjer og kunstfærdige design . Craftsman -stil vinduer har ofte mange ruder inden hvert vindue . Både forsænket og karnapper forekommer hyppigt på Craftsman - stil hjem . Vinduesrammer er af træ . Asymmetriske vindue layouts er almindelige.
    Colonial Revival
    Et glimrende eksempel på en Colonial Revival vindue .

    Colonial Revival hjem først sprang op efter USA ' Centennial fest i slutningen af ​​1800'erne , og den stil fortsatte med at blive brugt i midten af ​​1950'erne . Multi- rude , dobbelt -hang vinduer med skodder karakterisere Colonial Revival hjem. Vinduer er næsten altid ensartet størrelse og symmetrisk på hver side af hjemmet . Denne stil er meget lig den Cape Cod stil.
    International
    Disse minimalistiske vinduer med metalrammer er klassiske eksempler på moderne international arkitektur.

    International stil refererer til de lige kanter og kubiske former, der voksede i popularitet i 1950'erne og ind i 1960'erne. Denne arkitektonisk form understreger blikke ind i fremtiden, snarere end at reflektere over fortiden. Internationale stil vinduer er kvadratiske eller rektangulære med nogen dekorative , såsom skodder , og normalt har metalstel i stedet for træ , hvilket bidrager til den utilitaristiske look. International stil hjem har store enkelt eller dobbelt sprossede vinduer eller lange, smalle strækninger af vinduet vertikalt opdelt i mange små ruder , kaldet "bånd vinduer. " Hjørne windows er også et karakteristisk træk ved denne stil.
    Ranch

    Ranch stil hjem vrimlede i 1950'erne og var den mest populære hjem plan for middelklassen. Ranch stil vinduer er ofte lodret eller vandret rektangulært og har træ vinduesrammer. Mange har skodder , men mere minimalistiske stilarter ikke. Vinduet størrelser er regelmæssige, og design er enkle og rene. Bygninger og vinduer er ofte asymmetrisk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan dual boot Backtrack 3 
    ·Sådan installeres en Aluminum House Window 
    ·Sådan ændrer tastaturlayoutet 
    ·Sådan justeres en Auto Clock til den korrekte tid 
    ·Sådan Turn Off the Baggrund om Windows 7 
    ·Sådan gendanne slettede mapper 
    ·Sådan Put åbne programmer på proceslinjen 
    ·Sådan Følg symbolske links 
    ·Adskillige Svchost.exe kører på samme tid 
    ·Sådan Fix Runtime Error 70 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter en Bin til en STB File 
    ·Ubuntu : Sådan installeres XEN fra en tarball 
    ·Sådan Mail en frigivet Email List 
    ·Sådan geninstalleres Windows Uden en Recovery Disk 
    ·Sådan gendannes en Start Menu 
    ·Sådan Gør din skrivebordsikoner har en baggrundsfarve…
    ·Sådan ændres Splash Screen Logo på en PC 
    ·Sådan geninstalleres en ældre version af Windows XP 
    ·Sådan kontrolleres en computer Temp i Linux 
    ·Sådan oprettes en dual boot-system med Windows 98 og X…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com