| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Forskellene mellem Windows Home & Professional 2007
    Windows er kommet i flere udgaver , angiveligt skræddersyet til bestemte brugere , siden udgivelsen af ​​Windows XP i 2001. Windows Vista ( effektivt i 2007 -udgaven af ​​Windows) og Windows 7 ( 2010 versionen af ​​Windows) har også forskellige udgaver inden den version af softwaren. Disse versioner normalt koges ned til Home, Professional ( eller Business ) og Ultimate . Ultimate har det hele - for en Pris

    beskidte hemmelighed Windows-versioner er, at hver installations-dvd'en i både Windows Vista og Windows 7 har alle de komponenter i Ultimate Edition på dem. Forudinstallerede versioner af Windows Vista og Windows 7 har også de fleste af de Ultimate Edition pre- installeret , venter på en opgradering kode og aktivering
    Professional eller Business: .

    Den Professional Edition af Windows , til både Windows Vista og Windows 7, mangler nogle funktioner i forhold til Ultimate. På Windows Vista , 2007-udgaven af Windows , hvad der mangler i forhold til Ultimate Edition er et sæt af værktøjer kaldet Windows Ultimate Extras , og evnen til at gøre dvd'er med Windows DVD Maker , og evnen til at gøre film redigering med Windows Movie Maker. Windows Vista Professional mangler også tre premium spil i forhold til Ultimate Edition. På Windows 7, er falloff mellem Ultimate og Professional (kaldet Erhverv) mindre alvorlige - Windows 7 mister evnen til at kryptere harddisken for datasikkerhed (dette er også noget, der sker, når man går fra Ultimate ned til Professional i Windows Vista) .
    Windows Home Edition

    Windows Home edition markedsføring er rettet mod en enklere oplevelse. Der er færre muligheder - og færre ting, som en ny bruger har til at lære. Windows 7 Home mangler evnen til at køre applikationer i Windows XP-tilstand (som er der for at gøre det lettere for virksomhederne at overgangen fra XP direkte til Windows 7 ) og Windows Home edition mister også evnen til at gøre netværket sikkerhedskopier ( alle udgaver af Windows i både Vista og Windows 7 har indbygget system backup utilities ) . Windows Home Edition til Vista mister adgang til Aero-grænseflade ( som er standard i Windows 7) og Windows Mødeforum funktionalitet til deling af dokumenter på flue med ad- hoc-netværk . Den grundlæggende version af Windows Vista Home edition mangler Media Center funktionalitet til at bruge din pc som en underholdnings-center til lagring af musik og film, der kan tilgås overalt omkring huset.
    32-bit vs 64 -bit Editions

    Alle disse udgaver af Windows - Ultimate, Professional eller Home - kommer i 32-bit og 64-bit -versioner , og gør det til både Windows Vista og Windows 7 . Dette gør kombinationen af ​​Windows-versioner og udgaver temmelig brede . De 64- bit versioner af Windows kan få adgang til mere hukommelse og kan få mere ydelse ud af flere processorkerner , når du bruger programmer, der er også 64-bit. Pr. marts 2011 er mange softwareleverandører i processen med at frigøre 64 -bit versioner af deres ansøgninger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændrer du din farveskema på en Windows 7 bærb…
    ·Hvordan laver External Speakers arbejde 
    ·Hvordan man laver en startdiskette på en USB-enhed 
    ·Liste over Network Operating Systems 
    ·Sådan Genstart Isass.EXE 
    ·Sådan får du adgang Lydstyrke 
    ·Sådan deaktiveres Windows-opdateringer 
    ·Sådan ændres Admin Password på Windows Fra Gæst 
    ·Skjulte processer på Task Manager 
    ·Sådan Omdøb Computer harddiske 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad Er LSA Shell Lsass.exe 
    ·Sådan Udfør en kommando på en Remote PC 
    ·Hvilke måder kan du indtaste data i en computer 
    ·Sådan fjernes en No Trace Program 
    ·Sådan Slå JavaScript i Ubuntu 8.10 
    ·DIY Dobbelt Hung Windows 
    ·Sådan Prøv Linux uden at installere noget 
    ·Hvordan at tilslutte en pc til trådløse højttalere 
    ·Sådan installeres XP på Toshiba Satellite 2545Cds Lap…
    ·Sådan slette en Mac papirkurven 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com