| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Forskelle mellem MS DOS & MS Windows
    MS DOS og MS Windows er operativsystemer, Microsoft Corporation udviklet. I navnene begge systemer , "MS " er en forkortet udgave af Microsoft. " DOS " står for disk operativsystem, mens navnet "Windows " er en reference til sidstnævnte operativsystemets grænseflade visning skærme eller vinduer . Den væsentligste forskel mellem MS DOS og MS Windows er, at førstnævnte er en utilitaristisk operativsystem , der ikke understøtter multitasking, mens sidstnævnte er en mere avanceret , brugervenligt operativsystem, som understøtter multitasking. Historie

    I 1980 begyndte Microsoft udvikling på en IBM computer -kompatibelt operativsystem, der kunne køre computer hardware og samtidig bygge konnektivitet mellem hardware og softwareprogrammer. I 1981 udgav Microsoft MS DOS. Mens nogle fandt systemet effektivt , andre uforstående systemets tekst- interface. Som en løsning , begyndte Microsoft udvikling på et projekt kaldet interface manager i 1983. I 1985 udgav selskabet afsluttede fremskrevet under navnet "Windows 1.0. " Operativsystemet giver brugerne mulighed for at håndtere filer med MS DOS, og samtidig give applikationer såsom en kalender , et ur , en regnemaskine, en grafisk generator : maling, et tekstbehandlingsprogram : Notesblok , og et spil : Reversi
    < br . >
    interface

    MS DOS bygger på en brugergrænseflade, der er helt tekstbaseret . Til operativsystemet til at udføre en funktion, skal en bruger indtaste kommandoer med et tastatur og derefter trykke på " enter" eller " retur "-tasten. Når en bruger støvler op en DOS computer, vil operativsystemet giver en prompt , såsom " C: . >" Indtastning i en bestemt tekstuel kode efter prompt vil indlede en bestemt opgave, på hvilket tidspunkt denne opgave vil tage over i at betjene computeren. I modsætning til MS DOS , udnytter MS Windows en grafisk brugerflade . Brugere kan starte opgaver uden brug af et tastatur ved at vælge ikoner og menuvalg på en skærm skrivebord. Hvis du klikker på ikoner og menuvalg åbner vinduer og disse vinduer kan køre forskellige programmer på samme tid .

    Resource Krav

    komplekse grænseflade MS Windows , og dens evne til at køre programmer samtidig , betyder, at operativsystemet sætter en langt højere dræn på en computers ressourcer sammenlignet med MS DOS. MS DOS afhængig ingen eller få chauffører , minimale video ressourcer og minimal konventionel hukommelse . Hertil kommer, at MS DOS , i modsætning til Windows , ikke gøre udstrakt brug af midlertidige filer eller disk - swapping .
    Diagnostics

    Diagnostics refererer til test af en computer til sikre, at alle dets komponenter fungerer korrekt og på rette kapacitet. For PC-brugere af et Windows -operativsystem , der omfatter en MS DOS kommando siden, kan MS DOS være den bedste løsning for at køre computerdiagnostik . Dette skyldes, at MS DOS ikke har potentiale for efterlader ødelagte filer og brugere kan køre MS DOS uden at forstyrre Windows.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Installation af en Micro CMS 3.5 
    ·Sådan Luk kørende apps 
    ·Hvordan vælger en standard Media Player 
    ·Sådan Genstart Isass.EXE 
    ·Sådan deaktiveres Remote-enheder i Group Policy 
    ·Sådan aktiveres den UDMA66 Mode til Forbedre Optimal o…
    ·Hvordan du opgraderer til en 64 bit operativsystem 
    ·Sådan Factory Reset en HP Pavillion 
    ·Sådan finder IP fra en computer navn i det domæne 
    ·Sådan Sync Windows Mobile 6 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man skriver et brev i XP 
    ·Sådan Fix en c000021a Fatal System Error 
    ·Sådan ændres antallet af tegn i en linje 
    ·Sådan kopieres den nyeste fil i en mappe 
    ·Sådan fjernes og geninstalleres Vista Efter en PC Cras…
    ·Sådan foretages fejlfinding en spartansk M2400N 
    ·Hvordan overfører jeg min side til Go Daddy Via FTP på…
    ·Sådan Fix Søgeassistent i Windows 
    ·Sådan foretages fejlfinding af resolutionen for min De…
    ·Hvordan man laver en diskette 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com