| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Defragmenter program til Windows
    Fragmentering er et fælles problem blandt computere, der har set udvidet brug. Når du ændrer indholdet af harddisken , fragmentering opstår, fordi den ledige plads på disken er spredt over mange dele af disken. Windows indeholder et gratis hjælpeprogram kaldet Diskdefragmentering , som løser dette problem ved at flytte filerne på harddisken og konsolidere det frie rum . Hvordan Disk Fragmentering arbejder

    Når du sletter en fil fra en harddisk , Windows markerer den plads til filen som "fri" , og forbeholder den til fremtidig brug . Men måske , at rummet ikke være stor nok til den næste fil , som du gemmer . Hvis den første ledige plads ikke er stort nok til at holde en fil, som du gemmer , Windows fylder rummet, og placerer resten af ​​filen et andet sted på disken. Når dele af en fil er gemt på forskellige steder på en disk , er det fragmenteret . Fordi diskens læse /skrive hovedet skal flytte til forskellige steder for at læse den fulde fil , det tager længere tid , end det ville have, hvis filen ikke er blevet fragmenteret.
    Fordele ved Defragmentering

    Gennem mange måneder eller år af lagring og sletning af filer på en harddisk, kan en stor del af disken består af fragmenterede filer . Hvis filerne på disken er ofte adgang dem , såsom operativsystemfiler , kan fragmentering reducere den samlede computerens ydeevne . Windows Diskdefragmentering flytter de fragmenterede filer, så hver enkelt indtager en fysisk placering på disken. Fordelen ved defragmentering varierer , afhængigt af antallet af fragmenterede filer . I en 2008 tekst , indspillet Maximum PC opstart af Windows Vista-computer før og efter defragmentering , og bemærkede, at den tid blev reduceret fra 172 til 133 sekunder.
    Windows Diskdefragmentering < br >

    Windows Diskdefragmentering er i " System Tools " mappe i menuen Start . Åbn Start -menuen og klikke på " Alle programmer ", " Tilbehør" og " System Tools " for at finde det. Brug " Analyze Disk " knappen for at vise den aktuelle opsplitning på din computers harddisk , eller bruge " Defragmenter Disk " knappen for at starte defragmenteringsprocessen . Defragmentering en harddisk kan tage flere timer. Denne proces reducerer computerens ydeevne lidt . Derudover kan foretage ændringer på harddisken bremse defragmenteringsprocessen . For de bedste resultater , defragmentere din harddisk natten , når du ikke skal bruge computeren.
    Alternative Defragmentering Utilities

    Windows Diskdefragmentering er ikke det eneste program rådighed til at defragmentere en Windows harddisk. Tre alternativer er Defraggler , PerfectDisk og Diskeeper . Defraggler er et gratis hjælpeprogram , mens PerfectDisk og Diskeeper er kommercielle . Disse programmer hævder at tilbyde fordele i forhold til Windows Diskdefragmentering , såsom hurtigere færdiggørelse af defragmenteringsprocessen og algoritmer , der placerer de mest almindeligt tilgængelige filer på den mest effektive del af harddisken.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en hovedtelefon Computer Port 
    ·Hvad er Windows XPe 
    ·Sådan fjernes en Aluminum Vindue 
    ·Hvad er en Sysfader Program 
    ·Sådan Tøm Recycling Bin Fra Desktop 
    ·Sådan Beskyt Basement Windows 
    ·Sådan installeres programmer med ægte Microsoft Valid…
    ·Sådan deaktiveres en computer fra fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Indsæt Symbol Key Koder 
    ·Sådan at nulstille mit password på min E- Machine Bæ…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Ghost en Mac 
    ·Sådan installeres Leopard på en ekstern HD ved hjælp…
    ·Sådan Set Up My MacBooks Dial Up Modem 
    ·Sådan Stop XP logge på ved opstart 
    ·Sådan aktiveres Windows Vista Uden en produktnøgle 
    ·Sådan nulstilles en ejeradgangskode i XP 
    ·Sådan fjerner System gendannelsespunkt i Windows 7 
    ·Sådan Setup nyhedsgrupper på Windows Vista 
    ·Sådan nulstilles et trådløst netværk password i Win…
    ·Sådan gendanne min Gateway Med Vista Notebook til fabr…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com