| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Forskellene i 32 Bit & 64 Bit
    Trods hype omkring deres indførelse , er 64-bit operativsystemer og applikationer ikke nødvendigvis hurtigere eller mere kraftfuld . Spørgsmålet om, hvorvidt at bruge 32-bit versus 64-bit -systemer er gjort mere kompliceret af den øgede systemkrav forbundet med en 64- bit OS . Forståelse af forskellene mellem 32 - og 64-bit operationer kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning. Bit Grev

    Folk tror på " decimal " numre , også kendt som "base 10 " (" December " forstås 10 på latin) . Hver ekstra ciffer øger antallet af tal med en faktor 10 . Du kan repræsentere 10 gange så mange numre med fem cifre som du kan med fire, og 100 gange så mange med fem som du kan med tre. Computere tænke i " binære " tal , også kendt som "base to. " Når folk siger , at noget er "32 bit ", mener de det kan repræsentere tal , der er 32 binære cifre --- stand til at repræsentere to til magten på 32, eller 4294967296 unikke værdier .
    hukommelsesadressering

    En af de mest almindelige tilfælde, hvor bit tæller kommer i spil , er i hukommelsen adressering. Hver byte fysisk hukommelse (også kaldet " random access memory " eller " RAM " ) er givet en særskilt adresse. Når computeren ønsker at finde ud af hvad der er gemt der , det bruger en 32-bit tal for at finde den. En 32 - bit system kan skabe adresser for fire milliarder bytes --- fire " gigabyte ". Hvis du ønsker at bruge mere end 4 GB hukommelse , du har brug for en 64- bit computer , der er stand til at adressere fire milliarder gange mere hukommelse. I praksis kan moderne operativsystemer bruger kun en brøkdel af det, men en 64- bit program kan bruge effektivt ubegrænsede RAM, hvilket er nyttigt for computerspil , videoredigering og andre programmer , der bruger en stor mængde hukommelse.
    < br >
    Applications and Drivers

    Applications , der var designet til at bruge 32 bit hukommelse vil generelt fungere fint på en 64 -bit computer. På den anden side kan en 64- bit program ikke fungere i en 32- bit miljø --- det er ligesom nogen fortæller dig at kalde en 20 -cifret telefonnummer. Også chauffører --- den software, der gør det muligt for din computer til at tale med sin hardware --- skal skrives enten specielt i 32- bit eller 64 -bit tilstand . Sørg for, at den hardware, du har, er designet med dit operativsystem i tankerne , ellers vil det ikke fungere --- uden chauffør, der hardware bliver lidt mere end en dyr brevpresser
    Systemkrav .

    Selvom 64 -bit systemer kan bruge kraftigere hardware end 32- bit-systemer (f.eks større mængder RAM eller videohukommelse ), er denne ekstra kapacitet også kommer med en pris. Hver gang computeren refererer til en hukommelse adresse , at henvisningen ( undertiden kaldet en pegepind ) kræver dobbelt så meget plads som i en 32 - bit -system , fordi antallet er dobbelt så lang . Som et resultat, kræver Microsoft Windows 7-operativsystem , som leveres i 32-bit og 64-bit versioner , 4 GB mere harddiskplads og dobbelt så meget RAM til at operere i 64 -bit tilstand .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får til Netværk Setting på Windows 7 
    ·Sådan fjernes iltning af aluminium From Window Maling 
    ·Sådan ændres et filnavn , hvis File Path navn er for …
    ·Windows 7 & Fejl 1303 : Installationsprogrammet har uti…
    ·Sådan tilføjes en TCP IP Protocol 
    ·Sådan redigeres en Registry String 
    ·Sådan Fingerprint Med Codec 
    ·Sådan Shutdown uden at installere opdateringer i Windo…
    ·Sådan fjernes Ready Boost 
    ·En Sony Vaio WinDVD Vil ikke opdatere AACS-nøglen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Logget Out Baggrund i Windows 7 
    ·Sådan installeres SVN i cPanel VPS 
    ·Sådan Slet gendannelsespunkter Fra System Volume Infor…
    ·Hvordan at begrænse Computer Access 
    ·Hvordan kan jeg ændre mine DNS-adresse i Vista 
    ·Sådan kører Genoprettelseskonsol i Windows XP uden en…
    ·Hvordan du Reset Forsyningsniveauer på en Mac Efter ud…
    ·Hvordan man laver et foto fil mindre for Emailing 
    ·Sådan Print Screen på Mac OS X Leopard 
    ·Sådan Start en Toshiba bærbar computer i fejlsikret t…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com