| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan male et billede på Microsoft Paint
    Windows Paint har en samling af pensler , former og andre maleri værktøjer, som du kan bruge til grundlæggende grafik artwork . Selv om det mangler lag og objekter, som er afgørende for komplekse projekter , har det forudindstillede figurer og en række farveeffekter på toppen af ​​en meget brugervenlig grænseflade. Med lidt udforskning , vil du hurtigt opdage, at Paint kan gøre mere for dine billeder , end kommer først . Ting du skal
    Windows 7 Paint
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Klik på Paint -knappen og klik på "Ny " for at oprette en ny fil. Hvis du ønsker at male på et eksisterende billede , klik på " Åbn" og vælg den fil , du ønsker at arbejde på .
    2

    Klik på " Color 1" knappen i " Colors " gruppe at indstille forgrundsfarve . Vælg en farve fra paletten , eller klik på " Rediger farver" at blande nye farver , og klik "OK".
    3

    Gentag for "Color 2" knappen for at indstille baggrundsfarven. Normalt du ønsker denne at være hvid .
    4

    Klik på blyant ikonet i "Funktioner" gruppe i fanebladet "Hjem" . Klik på " Size" knappen for at indstille punktstørrelse . Klik på lærredet for at begynde at tegne . Tegn konturerne for billedet. Du kan ændre punktstørrelse , mens du tegner .
    5.

    Klik på viskelæderet i " Funktioner" gruppe til at slette eventuelle fejl. Sørg for at du klikker på "Color 2" knappen, og vælg hvid for det, hvis du vil have viskelæderet til at få hvide streger . Ellers vil det bruge uanset baggrundsfarve indstilles med "Color 2" -knappen.
    6

    Sørg konturerne er alle korrekte. Når du er klar til at male , skal du klikke på pilen på " Pensler " knappen. Vælg en pensel fra listen . Ændre farverne i farve knapper , hvis du ønsker det. Klik på lærredet til at begynde at male . Du kan ændre pensel størrelse , pensel type og farver, som du maler .
    7.

    Klik spanden ikonet i "Funktioner "-gruppen. Vælg en farve på paletten, og klik på et lukket rum at fylde det med den farve.
    8

    Klik dropper ikonet i "Funktioner" gruppe til at vælge en farve på lærredet og bruge det som den aktuelle farve .
    9

    Klik Paint knappen og klik på "Gem " for at gemme og overskrive den aktuelle fil eller " Gem som " for at gemme dit arbejde til en ny fil.
    KAYAK figurer
    10

    Klik på en figur i " figurer " gruppe . Klik for eksempel på linjen for at tegne en lige linje eller kurven for at gøre kurver. Du kan også lave forskellige former, såsom et hjerte , diamant, stjerne, firkant , trekant, polygon og chat bobler.
    11

    Klik og træk på lærredet for at gøre figuren. Den nye figur , du foretager, vil bruge den aktuelle fyldfarve i " Farve 1 "-knappen.
    12

    Opbevar den nye form vælges ved ikke at klikke andre steder. Du kan kun gøre dette med lukkede former og kurven, ikke linjen. Klik på " Outline " for at ændre konturen type, hvis du ønsker det. Du kan vælge ingen skitse , en fast linje , eller en skitse baseret i de forskellige børste typer . Klik på " Size" for at ændre omridstykkelse .
    13

    Klik på " Fyld " for at indstille fill type. Igen kan du vælge mellem ingen udfyldning (gennemsigtig ) , fast fyld eller et fyld , der ligner penselstrøg. Du kan se effekten øjeblikkeligt , når du vælger det.
    14

    Klik på farveknapperne "1" og "2" for at spille med dispositionen og fyld farver. Hvis du vil ændre en farve , vælg en farve i paletten , eller klik på " Rediger farver" og gøre nye.
    15

    Klik på Paint -knappen og klik på "Gem " eller Gem som. "Gem dit arbejde. KAYAK

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ofte ændre skrivebordets baggrund automatisk 
    ·Sådan gendannes Windows 98 registreringsdatabasen Med …
    ·Sådan Indsæt Sharp på Guitar Pro 
    ·Sådan Tile åbne programmer i Windows 
    ·Sådan Find & Fjern Registreringsdatabasenøgler 
    ·Sådan kører en CD ROM Setup Fra et Windows 95 -startd…
    ·Sådan Genstart Windows CE 
    ·Hvordan laver Desktop Screen Smaller 
    ·Sådan tilføjes Win98 til et domæne 
    ·Sådan installeres en Unreal V226 
      Anbefalede Artikler
    ·DIY Skodder med udskæringer 
    ·Sådan køres System Recovery på Windows XP 
    ·Hvordan kan jeg ændre størrelsen på ikoner og skrift…
    ·Sådan installeres Snow Leopard på Tiger uden at slett…
    ·Sådan Stop Spooler service 
    ·Sådan forhindrer uønskede Downloads fra Microsoft 
    ·Sådan Unzip en ZIP- fil i Unix 
    ·Hvordan kan jeg Fix SMC checksum fejl 
    ·Sådan får du vist ISO Billed 
    ·Sådan Tilpas Dell M65 Tastatur Keys 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com