| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvilken effekt har Tømning af papirkurven har på din computer
    ? Tømme papirkurven befrier datalagring på din computer, men processen er ikke så simpelt som det kan lyde. Tømte filer ikke rigtig slettes, når du " tømme papirkurven ," som er både gode og dårlige nyheder for computerbrugere. Den gode nyhed er, at der er en chance for at inddrive et uheld slettede filer. Den dårlige nyhed er, at hvis du forsøger at ødelægge registreringer af følsomme oplysninger , er du nødt til at tage yderligere skridt . Hvordan papirkurven arbejder

    Når du sletter en fil i Windows , systemet flytter filen til papirkurven og gemmer den originale fil sti i en separat fil på din computer. Dette giver dig mulighed for at gendanne filen til dens nøjagtige tidligere placering , såsom en personlig mappe i mappen Dokumenter , hvis du beslutter , at du ikke ønsker, at filen slettes. Som din papirkurven når sin maksimale kapacitet , det fjerner ældre filer for at gøre plads til nye. Tænk på papirkurven som et midlertidigt anlæg til dine uønskede filer.
    User Udsigt Tømt Files

    Klik på " Empty " link. Din computer processer for en kort stund , og derefter giver dig en tom papirkurven mappe. En standard desktop-søgning ikke længere afslører de slettede filer , og du kan ikke udføre en gendannelse opgave gennem dit operativsystem. Men spor af filerne stadig eksisterer, hvilket betyder, at du kan gendanne dem med et højt niveau af computer færdighed eller tredjeparts fil opsving programmel .

    Interne Effekter af Tømning af filer

    computeren kan ikke rigtig slette filer, når du klikker på det "Tøm " link. I stedet ændrer filnavnene på en måde, udpeger den fil rummet som ledig plads. Filen data stadig findes på harddisken, indtil noget andet sparer over filer, såsom nye filer eller mapper . Picture en fil som et ord skrevet i et tekstbehandlingsprogram og derefter fremhævet med en mus. Teksten er der stadig, men så snart du skriver noget nyt , erstatter det gamle tekst med dine nye data.
    Frigørelse diskplads

    Slettede filer ikke afskrives din samlede anvendte diskplads , fordi de er udpeget som skrivbar område. Hvis din papirkurven er fuld af store filer, kan du se en mærkbar stigning i din ledig plads på harddisken , efter du tømmer skraldespanden.
    Safe Sletning

    Tømning din papirkurven er ikke en effektiv metode til at slette filer , hvis du planlægger at videresælge din computer. Den bedste måde at gøre dette med indfødte software er at gendanne computeren til dens out-of- box tilstand vha. indbyggede recovery værktøjer , der varierer efter producent . For en mere sikker sletning , bruge tredjeparts software, der overskriver dine slettede data mindst tre gange . Tredjeparts-software kan også tillade selektiv sletning af følsomme filer , mens en fuld restaurering sletter alle dine data, herunder programmer, du har installeret efter køb af computeren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Windows Billede & faxfremviser 
    ·Sådan at lukke en fjerncomputer 
    ·Sådan Detect Windows Genuine Advantage 
    ·Sådan nulstilles en trådløs driver 
    ·Sådan Set Stifinder til at åbne Windows Maksimeret 
    ·Hvordan man partitionerer en harddisk fra en DOS-prompt…
    ·Sådan Clean Alt fra min computer Bortset My Documents 
    ·Sådan nulstilles en administrators adgangskode 
    ·Sådan ændres en Administative Password 
    ·Hvordan ændrer jeg Screensaver i WinXP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdaterer Windows Med Update Agent på Vista 
    ·Sådan Genstart en PC i Windows XP 
    ·Hvorfor Linux har dårlig Consumer Kendskab 
    ·Sådan geninstalleres OS på en HP Pavilion M8120n 
    ·Sådan indstilles standard vinduesstørrelse Når Åbni…
    ·Sådan forhindrer en Oplæser Fra opstart i Vista 
    ·Sådan ændres navnet på en computer i Linux 
    ·Hvordan at indlæse en anden Video Device Driver Via Ge…
    ·Sådan bruges Pro Tools 
    ·Sådan fjernes Autofill Option i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com