| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows ME Kompatible Browsere
    Windows ME var den endelige version af Windows 98- operativsystemet, som Microsoft udgav forud for kommer ud med Windows XP. Grund af dette faktum , der er begrænsninger med hensyn til de browsere, der vil fungere godt på denne platform. De nyeste versioner af Internet Explorer , Firefox og Google Chrome vil ikke virke på Windows ME, men ældre versioner af flere browsere . De er alle tilgængelige for download. Mest populære browser til Windows ME

    Windows ME ikke var en udbredt succes operativsystem og ofte negativt i forhold til Windows 98 SE , der gik forud . På samme tidspunkt havde Microsofts version af Internet Explorer , version 6 især problemer af sine egne . Den bedste udbredte browser til Windows ME var Firefox, som derefter blev kendt som Netscape Navigator version 4 . Netscape Navigator blev senere Netscape Communicator version 5 , så Firefox .
    Andre browsere
    p Der er mange browsere på markedet, og de ​​har alle været igennem forskellige revisioner over tid . Flere vil klare sig godt på Windows ME med selv deres nyeste versioner af browseren. Et godt eksempel på dette er Opera, som understøtter alle Windows-systemer i sin nuværende udgivelse. Andre, der kan fungere godt for ME inkluderer Apples Safari -browser, Ace Explorer Off by One , TheWorld Browser , Avant Browser , og så videre.

    Browser Krav

    Da der er hundredvis af forskellige web- browsere til rådighed og snesevis af forskellige versioner til hver af de mest populære , er det generelt nødvendigt at installere dem én ad gangen og prøve dem ud for at se, hvor godt de arbejder på et bestemt system . Næsten alle browsere er tilgængelige for gratis download, og kan let fjernes , hvis de præsenterer problemer.
    Performance Issues

    Efter at forsøge flere browsere , hvis lignende problemer , er det er meget muligt , at de spørgsmål, der set ikke er et direkte resultat af selve browseren , men i stedet relateret til nuværende web -design og internet http -standarderne. Windows ME blev udgivet i september 2000 og de ​​browsere, bygget på det tidspunkt var designet til at håndtere web-standarder for denne periode. Dette er grunden til nyere browsere med øget funktionalitet , såsom evnen til at behandle kodning såsom en Microsoft Silverlight Rich Internet Application (RIA) vil ikke fungere godt på Windows ME . Ofte en skrabet eller grundlæggende browser vil være de mest pålidelige , såsom TheWorld Browser .
    Anbefalinger til prøve en ny browser

    Enhver tid en ny browser der er installeret det er muligt, det kan være i strid med de gældende browsere allerede på systemet på flere måder. På grund af dette , anbefales det, at du vælger en brugerdefineret installation , hvor tilgængelige, og deaktivere alle automatiske funktioner såsom at gøre den nye browser som standard browser til din computer. Undgå at fil foreninger til browseren og sætte det som et program, der indlæses i start up -menuen. Hvis det skal fjernes hurtigt efter for skuffende resultater , dens lettere at gøre dette helt, hvis det ikke er angivet som din primære browser .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Tilpas Windows 7 Operating System 
    ·Hvordan at komme ud af dvaletilstand 
    ·Sådan Bestil Programmer i Windows Startup Folder 
    ·Sådan Udvid mapper på Microsoft 
    ·Sådan installeres en trådløs Linksys Adapter 
    ·Sådan fjernes Group Policy Screensaver 
    ·Sådan spiller på den samme cd nøgle på samme tid på…
    ·Sådan ændres Logget Out Baggrund i Windows 7 
    ·Sådan Stop Opdateringer fra en automatisk Download 
    ·Sådan ændres navnet på min computer på Start Menu 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Microsoft Net Framework 2.0 
    ·Sådan Edit billeder med Vista eller XP 
    ·Sådan Flyt musik fra en iPod til iTunes på en Mac 
    ·Sådan installeres et ActiveX-objekt til Internet Explo…
    ·Sådan Boot XP fra en USB 
    ·Sådan Formatér en ny iMac harddisk 
    ·Hvilke typer af plast bruges til Windows 
    ·Hvor hen til Lave Windows Vista InstallShield 
    ·Sådan gendannes en Overskrevet Microsoft Word-fil 
    ·Sådan aktiveres Scroll Lock på en Vista bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com