| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Put Trim Omkring en Window
    Placering af trim omkring et vindue kræver måle omkredsen og gøre geringssnit i trim til at skabe ordentlige 90 - graders vinkler for trim engang installeret. Installation trim giver vinduet et færdigt og mere formelle udseende end Windows uden trim omgiver dem . Trim kommer i en bred vifte af stilarter og materialer og er tilgængelig fra hjem forbedring og isenkræmmere . Care med nøjagtige målinger og rene geringssnit er nøglen til en god leder vindue trim job. Ting du skal
    Målebånd
    Pencil
    geringssav Salg Level
    Hammer
    1-inch efterbehandling negle
    Nail sæt
    Wood fyld sammensatte
    Fin sandpapir korn
    Paint eller bejdse
    Vis Flere Instruktioner
    1

    mål på tværs øverst i vinduet åbning ved hjælp af et målebånd . Mål omhyggeligt fra kant til kant og se din nøjagtighed. Tilføj yderligere 1 /4 tomme til at forbedre det færdige udseende af trim mod væggen . Overfør målingerne på et stykke trimme og gøre blyantstreger på skærepunkter , så du kan få et stykke for vinduet top og en til bunden.
    2

    Indstil en geringssav til positive 45 grader og placere en spændvidde på trim langs sav vejledninger for det øverste stykke . Sænk geringssav arm med strømmen og tilpasse kniven med det markerede punkt på trim. Engager savklingen. Hold trim tæt mod styrene med den ene hånd og træk ned jævnt med bladet arm med den anden hånd . Sluk saven magt.
    3

    Justér indstillingen på saven negative 45 grader og flytte det stykke trim at line op kniven med den anden mærkning. Gør snit på samme måde som den første. Gentag de positive og negative 45 -graders nedskæringer på et ekstra stykke til det nederste stykke .
    4

    Placer stykke klippe trim over vinduet og centrer den over rummet. Tjek det for niveau og holde det sikkert på plads , samtidig med at en blyant mærke vinkel i begge sider. Tag det stykke af trim og gentage dette samme takt med stykke til bunden af ​​vinduet .
    5.

    måle afstanden fra det øverste venstre side trukket vinkel ned til nederste venstre side trukket vinkel . Gentag denne samme proces for højre side . Overfør disse målinger til et stykke trimme og gøre karakterer for afskårne linier.
    6

    Make geringssnit på en af ​​de trim stykker ved 45 -graders vinkler, så det stykke slutter med de øverste og nederste stykker på perfekte rette vinkler . Gør dette for den anden side af vinduet, så når trim er lagt ud på gulvet det danner en perfekt kvadrat eller rektangel.
    7

    center toppen trim brik tilbage over vinduet og tjekke det for niveau over åbningen . Hammer 1 -tommer efterbehandling søm gennem trim og ind i væggen i begge ender til at holde det på plads . Kontroller brik er stadig niveau og derefter tilføje flere søm for at sikre den permanent .
    8

    Position venstre stykke vinduet trim , så det slutter ved 90 grader med den øverste stykke og kontrollere den for -niveau. Forankre den i begge ender , og tilføje flere negle at fastgøre det, når du er sikker på det er i vater. Gentag dette samme skridt for højre side stykke .
    9

    Ret det nederste stykke af trim , så det slutter problemfrit med de to sidestykker , og kontrollér niveauet før montering til væggen ligesom du gjorde de første 3 stykker.
    10

    Indstil alle negle , så de er lidt under overfladen af trim ved hjælp af et søm sæt og hammer. Fyld de enkelte huller og eventuelle søm huller med træ fyldstof. Tør overskydende fyldstof og lad det tørre i en time. Slib træet fyld glat med fint sandpapir korn . Male eller bejdse trim som ønsket.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan importeres Dokumenter Fra Word til Pages 
    ·Sådan fjernes Udskriftsindstillinger fra registrerings…
    ·Sådan bruges Kommandoprompt til at lukke ned webfiltre…
    ·Sådan Reparation Microsoft Autorun 
    ·Sådan Get My Calculator Tilbage i Windows 
    ·Sådan Gør My PC Fit My Whole LCD TV 
    ·Sådan ændres skrivebordsbaggrund Slide Show hurtigere…
    ·Hvordan at tilføje USB til en SCSI Drive 
    ·Sådan Clear NetBT 
    ·Sådan Fix en WinSock Fejl 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man gør en fuld systemgendannelse på en HP De…
    ·Sådan installeres Backup Exec Agent til Linux 
    ·Sådan Konverter FLAC-filer til MP3 bruger OS X 
    ·Sådan gendannes RM Elementer i Linux 
    ·Hvordan slår jeg på Add -Ons i Windows Stifinder 
    ·Sådan Bevar en Adobe Hyperlinks Patch 
    ·Sådan installeres Mandriva Fra ISO Billed 
    ·Sådan kopieres Logic Bricks Into andet objekt 
    ·Sådan Setup MSI Wrapper 
    ·Sådan ændre root kodeordet for en enkelt bruger på e…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com