| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Laptop kompatibilitet med Windows 7
    Windows 7 kombination af sikkerhed, netværk og produktivitet funktioner gør det et fremragende operativsystem til bærbare computere. Nogle af dens funktioner kræver en forholdsvis kraftig computer , og kan ikke være kompatibel med alle bærbare computere. Heldigvis kan flere af Windows 7 avancerede funktioner slås fra for at gøre den kompatibel med ældre eller lavere ende computere. Din bærbare skal opfylde en række krav for at køre Windows 7 . Processor

    kun dele af din bærbare computer , som du vil være i stand til at opgradere til kompatibilitet med Windows 7 , er processoren og grafikkortet. Din bærbare har brug for en 1 GHz eller hurtigere processor. Du kan tjekke din bærbare processorhastighed ved at højreklikke på "Denne computer" og vælge " Egenskaber". Din processor hastighed vil blive vist i det nederste højre hjørne af "Egenskaber " vinduet. A 1 GHz processor er minimum systemkrav , for bedre ydelse , er en hurtigere processor nødvendig. Hvis din processor ikke er hurtig nok , vil du ikke være i stand til at bruge din bærbare computer med Windows 7 .
    RAM

    Windows 7 kræver mindst 1 GB RAM på et 32- bit system, og 2 GB RAM på en 64 - bit system. Du kan tjekke din computers RAM og afgøre, om din bærbare computer er 32-bit eller 64- bit i computerens "Egenskaber " vinduet. Hvis computeren ikke har tilstrækkelig RAM , kan du være i stand til at opgradere den. Kontakt din bærbare instruktionsbog for at få oplysninger om, hvad slags RAM din computer bruger , hvor meget det understøtter og hvordan opgradere den.
    Grafikkort

    Windows 7 kræver et grafikkort, der er i stand til at køre DirectX 9-grafik . Det er også nødvendigt at have support for Windows driver Display Model 1.0. Disse funktioner vil gøre det muligt simpleste grafik indstillinger i Windows 7 . Kraftigere grafikkort vil gøre det muligt bedre skærmindstillinger . Tjek din bærbare brugervejledningen for oplysninger om grafikkortet i din bærbare computer . De fleste bærbare computere har ikke udskiftelige grafikkort , så hvis dit grafikkort ikke opfylder minimumskravet , kan din bærbare computer ikke køre Windows 7 .
    Hard Drive

    Windows 7 kræver 16 GB plads på harddisken på 32- bit systemer , og 20 GB harddisk plads på 64- bit-systemer. Du kan kontrollere størrelsen på din harddisk ved at højreklikke på det i " Denne Computer " vinduet og vælge " Egenskaber". Hvis din bærbare harddisk er for lille , kan du købe en ny harddisk til at erstatte det . Hvis du gør dette, vil du nødt til at sikkerhedskopiere dine data fra din gamle harddisk til at overføre det til din nye. Kontakt din bærbare instruktionsbog eller din bærbare computer producenten for oplysninger om adgang til og udskiftning af din harddisk.
    Drivers

    specialiseret hardware i din bærbare computer, såsom Bluetooth eller Wi- Fi -adaptere , kan have brug for nye drivere til at fungere korrekt i Windows 7 . Disse drivere skulle være tilgængelig fra din bærbare producentens websted. Før du opgraderer , tjekke din laptop producentens hjemmeside til hardware kompatibilitet information. Hvis du ikke kan erhverve nye drivere til din hardware , kan det ikke arbejde under Windows 7 .
    Software

    Nogle programmer på din bærbare computer kan ikke fungere ordentligt, hvis de var ikke designet til Windows 7 . Prøv at få den mest opdaterede version af din software for maksimal kompatibilitet . Windows 7 indeholder et Guiden til at køre ældre programmer , der ellers ville have kompatibilitetsproblemer. Den Guiden er placeret i " Programmer " i Kontrolpanel. Guiden vil lede dig gennem processen med at køre et ældre program i Windows 7 .
    Upgrade Advisor
    p Du kan hente Windows 7 Upgrade Advisor fra Microsoft hjemmeside for at kontrollere at din bærbare computer er klar til Windows 7 . Upgrade Advisor scanner din computer hardware og software for at kontrollere for potentielle problemer med Windows 7 . Det vil give dig en fuldstændig rapport om, hvor godt Windows 7 vil køre på dit system. Det kan også give dig med anbefalinger om, hvad hardware du skal erstatte og hvilke programmer eller drivere , du har brug for at opgradere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en MSN Icon 
    ·Værktøjer til at fjerne Windows-adgangskoder 
    ·Sådan ændres meddelelse om leveringsstatus 
    ·Sådan ændres Standard mailprogram i QuickBooks 2007 
    ·Sådan finder du den Cachehukommelse på en computer 
    ·Hvordan bruger din Bredbånd indstillinger for Mobile I…
    ·Sådan fjernes Justitskontoret den Uniblue 
    ·Hvordan du opgraderer til Windows SP2 
    ·Sådan får du adgang App data 
    ·Hvad er fordelene ved Diskpart 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Format ESX 
    ·Hvordan man laver en bootbar kopi af Windows XP 
    ·Sådan Format i Knoppix 
    ·Sådan ændres Boot Navne i Dual Boot 
    ·Hvordan læser jeg en NCO Filer 
    ·Hvordan kan jeg Glue plexiglas 
    ·Sådan oprettes en startdiskette med Fedora 9 
    ·Sådan Fix ' Er du overrasket ' Virus på en Mac 
    ·Sådan Stop Wmpnetwk.exe Fra Låsning af Drive 
    ·Sådan gendannes Stock Firmware til Hitachi 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com