| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Instruktioner til Glas Block Vinduer
    glas blok vinduer findes i kældre , badeværelser og andre rum . De kan komme i individuelle stykker eller formonteret . Disse vinduer har ofte en slids eller lille vindue i midten for at tillade luft at komme ind i huset. Der er et par standard størrelser til glas blok windows, men andre størrelser kan være brugerdefinerede bestilles . De er ekstremt stærk, når korrekt installeret , vejr -tæt og vedligeholdelsesfrie. Ting du har brug
    brækjern
    Hammer
    Drill
    Skruer
    2 -by- 2 tømmer
    håndsav
    Wedges
    Mørtel
    Pointing murske < br > Caulk pistol
    Silicone fugemasse
    Window karmen
    8d Nails
    Shims
    Utility kniv
    Window trim
    Vis Flere Instruktioner
    Basement Installation
    < br > 1

    Fjern den eksisterende vindue med brækjern . Hammer brækjern i siderne af vinduet og trække sig tilbage for at løsne den. Flyt rundt hele vinduet , indtil det er løst nok til at trække fra åbningen . Skær træet karmen kører omkring omkredsen af åbningen med en håndsav og træk træramme .
    2

    Skær en 6-tommer 2 -by- 2 stykke tømmer med en håndsav , og skru det til toppen af ​​åbningen direkte i centrum på indersiden af huset. Dette vil holde vinduet på plads, når det bliver installeret . Fastsætte to små kiler jævnt fordelt langs bunden af åbningen.
    3

    Sæt glas blok panelet i åbningen , så den læner sig op ad 2 -by -2 og hviler på toppen af kilerne . Hammer kilerne i indtil vinduet enhed er centreret i åbningen. Indsæt en tredje kile direkte i midten af ​​panelet fra indersiden af ​​huset .
    4

    Pack mørtel ind i bunden af åbningen under vinduet . Spred det ud med en murske indtil åbningen er fyldt . Tilføj mørtel til siderne af åbningen og langs toppen, indtil de er fyldt . Glat leddene langs siderne med en pegende murske . Bremse bunden af ​​vinduet med mørtel i front , for dræning . Dette vil være base , hvor vinduet vil sidde . Lad mørtlen sidde i to timer , eller indtil tør. Fjern kilerne fra karmen og udfylde hullerne med mørtel. Fjern 2 -by- 2 kile på indersiden af huset.
    Above Grade Installation
    5

    måle størrelsen af den ru åbningen, hvor glasblok vil være installeret. Hvis du bygger en jamb , kontrollere, at åbningen er to inches bredere og 2 1/2 inches højere end blokken vindue, der kommer til at blive installeret. Hvis der er en sidekarm , skal åbningen være en halv tomme større end vinduet på alle sider . Hvis det er nødvendigt , måle og skære et vindue karmen til størrelsen af åbningen og søm det sammen med 8d negle. Sæt det komplette jamb , firkantet det med shims og søm det på plads.
    6

    Install 2 -by- 2 stykker blok trim vandret over vinduesåbning nær toppen og bunden af ​​vinduet. Nail blokken trim ind på hver side af vinduet og sæt glasblok ind i åbningen fra ydersiden af ​​huset. Læn den mod blokken trim til at stabilisere den.
    7

    Indsæt shims i hvert hjørne udefra mellem rammen og glasset blokken panel til at holde det på plads. Placer en perle af silikone caulk i 1/4 tomme kløft mellem glas blok og rammen. Skær overskydende mellemlæg med en hobbykniv . Klip og installere vinduet trim rundt inde og uden for vinduet. Installer trim med efterbehandling negle.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan redigeres Task Manager Registry 
    ·Hvordan man laver en Winxp startdiskette 
    ·Sådan installeres Binkw32.dll 
    ·Sådan fjernes tidligere versioner af Acrobat Reader 
    ·Sådan deaktiveres Genvejstaster 
    ·Hvordan jeg Tør et helt PC , der ikke har et OS 
    ·Sådan opdaterer Reverse Lookup Zones 
    ·Hvordan installerer jeg Windows 7 til en ekstern harddi…
    ·Sådan Find & Fjern Registreringsdatabasenøgler 
    ·Sådan Bloker alle websteder , der er farlige 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en MSN Icon 
    ·Sådan ændres File Association 
    ·Sådan ændres Harddiske i Mac OS 
    ·Sådan fjernes en PrettyMay Call Recorder 
    ·Sådan får filer til Upload ud af dine CD-ROM med Linu…
    ·Sådan Tænd Autorun Brug af Windows XP Home Edition 
    ·Sådan Fix en Missing ikonen for trådløs status 
    ·Sådan oversætte en kerne på CentOS Way 
    ·Hvordan man laver en Sports Flyer for Free 
    ·Sådan opgraderer en Acer 7520-5311 64- bit 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com