| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Kan du installere Windows 7 på en Nybyggeri
    ? Windows 7 er den nyeste operativsystem i Microsofts Windows linje af pc-styresystemer . Det tilbyder mange forbedringer i forhold til sin ældre søskende Windows Vista og XP , såsom en raffineret interface, bedre hukommelse og forbedret sikkerhed. Hvis du har købt din egen sag , bundkort og interne til at opbygge din egen computer, Windows 7 er den typiske moderne valg for et operativsystem. Hvad du har brug for

    Windows 7 er kompatibel med en bred vifte af hardware opsætninger , men der er nogle forudsætninger. Din computer skal et bundkort , en processor (CPU) , en harddisk, et DVD-drev , hukommelse (RAM ), og en strømforsyning. Hvis dit bundkort ikke omfatter videofunktioner , vil du også brug for en video -kort. Du har brug for en skærm , en mus og et tastatur til at færdiggøre Windows installation . Internetadgang er ikke nødvendigt, men det anbefales . Inden du starter installationsproceduren , læse vejledningerne til dine forskellige komponenter for at sikre, at alt er samlet korrekt . Tag passende forholdsregler mod statisk .
    Kom en kopi af Windows 7

    Den nemmeste måde at købe Windows 7 er at gå til din lokale elektronik butik. Windows 7 sælges i detailpakning for priser fra $ 200 ( Home Premium ) til 320 dollars ( Ultimate ) . Normalt Home Premium er alt hvad du behøver. Hvis du er studerende eller en ansat ved en skole eller universitet, kalder computeren støtte afdeling og finde ud af om din skole er medlem af Microsoft Authorized Education Reseller program. Forhandler medlem skoler kan sælge Windows 7 og andre Microsoft-software til studerende og fakultet på dramatiske rabatter - nogle gange så lavt som $ 20 eller derunder
    Forbereder installation
    .

    Inden du sætter Windows 7 installere disken i computerens dvd-drev , har du sandsynligvis nødt til at justere BIOS-indstillingerne af bundkortet . For at gøre det , skal du tænde for computeren , se på skærmen og finde " setup" eller " BIOS " kommando (normalt " Undslippe ", "Slet ", eller en af ​​de " F1" - " . F12 " nøgler ) Find startmenuen og sætte den cd-rom eller dvd-rom -drev som den primære boot-enhed . Afslut ud af BIOS, og slukke for computeren . Hvis du ikke ved, hvordan man får adgang bios eller ændres startrækkefølgen , konsultere brugsanvisningen til dit bundkort.
    Installation af Windows 7

    Tænd computeren , skubbe dvd-rom -drev , indpresningsdybde Windows 7 disk, og luk drevet. Vent til Windows 7 installationsprogrammet til at starte og derefter følge instruktionerne på skærmen for at installere operativsystemet på din harddisk. Processen kan tage alt fra 1:40 timer at gennemføre afhængigt af din opsætning. Hold detailpakning praktisk, fordi du bliver nødt til at indtaste produktnøglen for at aktivere Windows 7-software -licens.
    Post- Installation

    Når du er færdig med den foreløbig Windows 7 installation , vil Windows undersøge din hardware og vælg den indbyggede drivere til korrekt konfigurere alle komponenter. Hvis du har nyere komponenter, Windows ikke genkender , skal du installere driverne selv. Du kan enten indsætte cd'er med software , der fulgte med din hardware eller downloade drivere fra producentens websted. Den første ting du skal gøre , når du tilslutter din nye computer til internettet er at klikke på "Start" knappen , skriv " Windows Update " i feltet , og tryk på "Enter". Vent til Windows Update til at kommunikere med Microsofts servere , og klik derefter på " Installer opdateringer ". Dette vil holde din computer opdateret med drivere , fejlrettelser og sikkerhedsrettelser . Afhængig af din købstidspunktet og opsætning , kan opdateringsprocessen tage alt fra et par minutter til flere timer at gennemføre. Hvis du bemærker, at en Windows-driver er ældre end en driver , du får fra internettet, kan installere sidstnævnte giver dig bedre resultater. Grafik hardware selskaber , for eksempel, tilføjer ofte ny funktionalitet til deres produkter med yderligere opdateringer , som Windows-drivere typisk ikke kommer med .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Genstart en PC System 
    ·Sådan logger i en anden computer på dit hjemmenetvær…
    ·Sådan geninstalleres COM + 
    ·Diske til at gendanne Windows 
    ·Sådan deaktiveres på Print Screen Funktion 
    ·Windows 7 Home Basic Systemkrav 
    ·Sådan fjernes Windows Installer 3.1 
    ·Sådan Block Andre Fra Remote Access 
    ·Sådan bruges VBS skal tjekkes , om en patch er install…
    ·Sådan Luk Task Manager 
      Anbefalede Artikler
    ·Forskel mellem Mac og Windows computere 
    ·Sådan fjernes Nagios i Ubuntu 
    ·Sådan ændre farverne på Window 7 Menuer 
    ·Linux Disk Kloning Tools 
    ·Sådan Clean Alt fra min computer Bortset My Documents 
    ·Hvorfor skulle Mit system være lav virtuel hukommelse 
    ·Sådan bruges en produktnøgle for at installere Window…
    ·Sådan hente tekst du slettede på computeren 
    ·Sådan slettes Apps fra en MacBook Pro 
    ·Sådan foretages fejlfinding Print Spool Server Service…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com