| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Design Idéer til et udvendigt vindue
    " Vinduesglas er hvad der gør et vindue ," siger avisen klummeskribent og all-around handyman Tim Carter . Når vi beskæftiger os med et vindue , skabe et design , der supplerer det ydre af dit hjem, samt den indvendige indretning . Den type vindue , du vælger , og hvordan du fremvise det tilføje forskellige elementer til at bremse appel af dit hjem. Traditionel Windows
    Frame ydersiden af ​​dit vindue til at fremvise det.

    Kig efter energibesparende muligheder, når du vælger vinduer til dit hjem. Disse hjælper med at bevare varmen om vinteren og air condition om sommeren , sænke din elregning hele året rundt. Energy Star-mærket bekræfter, at din investering er forsvarlig. Vælg et vindue med flere glasruder til visuel interesse. Mal træ eller vinyl en farve, som supplerer resten af ​​den udvendige eller for ekstra interesse , en, der popper . Klæd single- sprossede vinduer på ydersiden ved hjælp af en brugerdefineret ramme eller hus .
    Multiple Designs
    Opret brugerdefinerede designs for visuel interesse .

    Opret et design, der bruger separate flere vinduer for at skabe én stor . For eksempel har den ene side et enkelt stort rude og den anden side en to - sprossede vindue, der åbner for luft med en lille , fast enkelt rude på toppen . Vælg et træ plet, der passer ind i palet af dit hus og blyholdigt ruder for ekstra tekstur og visuel interesse . Leg med design , indtil det supplerer stilen i dit hjem eller haveanlæg omkring det.
    Stained Glass
    Vælg blyindfattede ruder til at tilføje drama til din boligindretning samt til det ydre .

    Antikke mosaikvinduer er så dyr som de er farverige. Hvis du vælger at genbruge disse i det udvendige design af dit hjem, skal du sørge for de er fuldt dækket af din boligejer forsikring . Tag billeder og omhyggeligt dokumentere alt om dem i tilfælde af tab, skade eller tyveri. Moderne alternativer til disse elementer fra svundne tider omfatter at have et vindue panel lavet af farvet glas til de nøjagtige dimensioner af dine eksisterende energibesparende vinduer. Panelerne er derefter installeret over dem med caulk , hvilket giver dig den gamle verden udseende uden at miste den moderne effektivitet.
    Glas Block
    tilføje tekstur og lys inde i dit hjem med glasblokke vinduer.

    glas blok windows har eksisteret i mange årtier , og havde en genopblussen i 1980'erne som erstatning for råddent kælder fundament vinduer. Denne type af vinduet passer godt i nogle af nutidens moderne arkitektur , især af en ultra- moderne eller utraditionel design. Brug glas bocks til et badeværelse vindue , der giver mulighed for masser af lys uden at ofre privatlivets fred, eller for en funky touch i en renoveret urban hjem.
    Extra dekorationsdetaljer
    Tilføj mere farve og interesse med udvendige vinduesdekorationer , såsom skodder og planter.

    Ligegyldigt hvad design, du vælger til et udvendigt vindue , sæt det ud med de elementer omkring det. Skodder kommer i dekorative fast form og funktionelle designs for storm og sikkerhedsbeskyttelse. De vigtigste valg , træ og vinyl , kan findes i luftspjæld samt solide shutter designs. Enten kan også males med personlige hånd , såsom symboler eller scroll -work omkring kanterne . Placere et par potteplanter på den udvendige vindueskarmen for yderligere liv og farve . Hæng en kolibri feeder eller en vind kime at tilføje bevægelse og lyd omkring din udvendige vindue design.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Group Policy i WIN2K3 
    ·Sådan justeres proceslinjen Størrelse i WinXP 
    ·Døre vil ikke åbne på niveau To af Star Wars Jedi Ou…
    ·Sådan udskrives en nøjagtig billede på begge sider a…
    ·Sådan slettes en Install Log 
    ·Sådan installeres Windows 95 Uden en produktnøgle 
    ·Sådan Lås ikoner på proceslinjen Bar 
    ·Hvordan man laver en side Secure Med SSL 
    ·Sådan gendannes skrivebordet på WinXP 
    ·Sådan Tilføj Music til et SD-hukommelseskort 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes Word 2007-fil ikoner 
    ·Sådan Put To Pics i Paint 
    ·Hvad er meningen med PC File Extensions 
    ·Hvordan man åbner en Group Policy i Windows XP Home Ed…
    ·Hvordan til liste Printere på en Ubuntu Command Line 
    ·Sådan fjernes en printerdriver 
    ·Sådan Slet Windows Installer Cache 
    ·Sådan konfigureres php.ini for Pear Mail Pakker 
    ·Hvordan at tage et snapshot ISO Billede af Windows til …
    ·Sådan fjernes Pop -Up skærm Nedenunder Mouse Pointer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com