| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Udskift Interiør Tile for en vindueskarm
    Selvom det måske ikke er så almindeligt som rent træ , kan flise lægges på en vindueskarm , hvis du ønsker at ændre udseendet . Siden vindueskarme har mindre plads end vægge eller gulve i almindelighed , kan du ønsker at holde sig til mindre fliser , som passer lettere i den tilgængelige plads og give dig flere designmuligheder end deres større kolleger . Hvis du allerede har interiør flise installeret på en vindueskarm, skal du først fjerne den gamle flise før om nye. Ting du skal
    flad skruetrækker
    Hammer
    spartel
    Medium sandpapir korn
    Rensebørste
    Fliser
    Tile afstandsstykker
    Tile oplevede
    Mastic
    Små murske
    Grout
    tør klud
    Sponge
    Vis Flere Instruktioner
    Pull Up den gamle flise
    1

    bryde op injektionsmørtel mellem fliserne ved at placere spidsen af ​​en flad kant skruetrækker lille nok til at passe mellem fliserne uden at røre kanterne af fliserne mod fuger , og rammer bunden af skruetrækkeren med en hammer til chip ud et stykke af injektionsmørtel. Flyt derefter spidsen af ​​den faste kant skruetrækker i tilhugget område i fuger , der peger skruetrækkeren spidsen i en lidt opadgående vinkel og slå skruetrækkeren igen. Chip væk ikke mere end 1/4 tomme område af fuger på et tidspunkt .
    2

    Skub en spartel mellem kanten fliser , under bunden af flisen og vindueskarm . Hvis du ikke kan skubbe spartel i hånden, skal du trykke på bunden med hammeren for at tvinge spartel under flisen. Tving spartel under flisen kun 1 /8 til 1/4 tomme ad gangen, og skub derefter kniven spids under kanten af flisen , og tryk med en hammer igen.
    3 < p > Lirke fliserne op fra vindueskarmen gang omtrent halvdelen af flisen er blevet adskilt fra karmen . Placer spartel under flisen og træk opad. Hvis flisen ikke kommer gratis med bare en lille smule pres , fortsætter trykke på spartel under den for at fjerne mere af limen , før du prøver igen.
    4

    Sand i vindueskarmen med medium sandpapir korn at fjerne fuger og fliser fugemasse efterladt på vindueskarmen . Pensl karmen med en rensebørste til at fjerne støvet.
    Install nye fliser
    5

    Læg fliserne ud i vindueskarmen i det mønster, du ønsker. Når om fliser , bruger en passende størrelse flise spacer til størrelse fliser , du bruger , som vil blive opført i det papirarbejde forsynet med fliser. Planlæg design til karmen , så du skærer ryggen og kant fliser.
    6

    Skær ned fliserne på kanterne for at fuldføre din flise vindueskarm design. Som du skære fliser til størrelse , sætte dem ind i deres pladser i designet til at sikre en ordentlig pasform .
    7

    Fjern fliserne fra vindueskarmen og lægge dem i nærheden i samme design, som du har på karmen . Spred flise mastiks i vindueskarmen med en lille murske .
    8.

    Place fliserne tilbage på karmen , der begynder ved den forreste kant og arbejde baglæns . Brug flise afstandsstykker mellem fliser til at opretholde den rette afstand . Lad afstandsstykker i flisen i mindst 30 minutter for at lade brikkerne for at have tid nok til at sætte ordentligt i mastiks . Tør nogen lim på toppen af ​​fliserne.
    9

    Spread fuger over flisebelagt karmen med en murske, udfylde alle rum. Flyt kanten af ​​murske over ansigtet af fliser for at fjerne så meget af den overskydende fugemasse som muligt og derefter forsigtigt fjerne eventuelt injektionsmørtel efterladt op med en tør klud. Efter 30 minutter eller deromkring , køre en våd svamp over fliserne til at rense injektionsmørtel rester.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hjælp med PowerShell.exe 
    ·Sådan Reducer Windows Startup Time 
    ·Sådan Clean Up System Restore Files 
    ·Sådan ændres en 3G påmindelsesikon 
    ·Sådan geninstalleres Windows Installer 
    ·Milgard vindue udskiftning Styles 
    ·Sådan tjekke dit system gendannelsespunkter 
    ·Sådan Put Forældrekontrol blokke på en computer 
    ·Sådan installeres BHO 
    ·Sådan Gør Ringetoner Med OCR og Winamp 
      Anbefalede Artikler
    ·64- bit Windows XP kompatibilitet 
    ·Sådan opgraderer Home Premium til Ultimate 64 
    ·Sådan Hold Widgets på skrivebordet på en Mac 
    ·Sådan opdatere driveren til en AirPlus G DWL- G630 Wir…
    ·Sådan adgang til delte filer i Windows uden adgangskod…
    ·Sådan fjernes My GPX Audio Player 
    ·Sådan installeres Windows XP SP 3 
    ·Sådan geninstalleres XP Bootloader 
    ·Sådan Lær Microsoft WordPad 
    ·Sådan Slet Media Player Database 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com