| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan man laver et vindue mindre
    Måske er det tid til at opgradere til energieffektive vinduer i stedet for den gamle single- rude glas , og du forestille sig en mindre, hyggeligere vinduet i stedet for gulv til loft vidder . Du kan installere et nyt , mindre vindue med lidt tid og tålmodighed. Fjernelse af gamle vindue eller installerer den nye vil variere lidt afhængig af vindue installation stil, men rammen er standard , uanset dit vindue type. Ting du skal
    Crowbar
    Nedstryger eller bajonetsav (ekstraudstyr)
    Skruetrækker
    Hammer
    Rundsav
    2 -by- 4 tømmer
    Målebånd
    10d negle
    Skruer Salg Level
    træklodser
    Træ shims
    ekspanderende skum isolering eller glasfiber isolering
    filt eller andet vandtæt materiale
    Caulk
    Interior vægbeklædning
    Udvendig vægbeklædning
    Window trim
    Vis Flere Instruktioner
    fjerner Window Dele
    1

    Fjern interiør vindue trim fra væggen , forsigtigt nysgerrige op med et koben eller et andet værktøj til at beskadige væggen. Sæt trim afsat til installation omkring din nye vindue , hvis det ønskes , og det vil være nødvendigt at blive trimmet til den nye , mindre størrelse, før geninstallation dog
    2

    Tag vinduesrammer , eller . frames omgiver glasset del , der arbejder inde fra dit hjem. Arbejd forsigtigt , fjerne eventuelle stop , der holder vinger i først, for at undgå at bryde glasset. Vippe rammen lidt kan støtte i dens fjernelse . Nogle vinduer måske ikke have vinger , men består af en ramme, som er skruet på plads fra ydersiden . Disse vinduer skal have udenfor sidespor fjernet , før du tager af vinduet ud
    3

    Lirk husets trim fra karmen frame - . De indvendige vægge af vinduet åbning - hvis du fjerner en traditionel vindue med vinger . Træk op jambs ved hjælp af en nedstryger eller bajonetsav til at skære igennem sømmene for at lette fjernelsen , hvis det er nødvendigt
    4

    Træk vægtene til stede inde i jambs i ældre vinduer . Disse er ikke en del af . moderne vinduer eller vinduer uden vinger
    5

    Fjern udvendig trim , sammen med nok udvendig beklædning eller slutte at afsløre flangen i en vinduesramme -less vinduet , hvis vinduet har et skærf , vil det allerede være fjernet . Skru eller lirke flangen væk fra ydervæggen , hvis til stede, derefter tage vinduet ud, hvis det er nødvendigt.
    Bygge en ny ramme
    6

    Cut 2 -by- 4 bestyrelser til at passe inde i din aktuelle vindue åbning, i henhold til den nuværende åbning, og åbningen du kræver. Konsulter producentens originale specifikationer for din nye vindue for at få dimensionerne af nødvendige åbning, og øge åbningen med 1 /2 til 3 /4 tomme for at muliggøre isolering mellem frames.
    7

    Saml skære brædder i en kasseform , overlapper enden af et bræt med enden af ​​den næste . Nail sammen gennem enderne.
    8

    Indstil nye , mindre ramme på plads i dit vindue åbning, justering som ønsket. Brug et niveau til at kontrollere positionering , og derefter placere blokke eller afstandsstykker som en spacer efter behov. Brug søm eller skruer til at fastgøre afstandsstykker til det gamle ramme , og gentag derefter at fastgøre den nye ramme til enten gamle ramme eller afstandsstykker.
    9

    Tilføj dit valg af isolering i mellemrummet mellem det gamle og nye rammer. Spray ekspanderende skum isolering ind i en mindre hul , og det vil ekspandere yderligere , end det er installeret. Skub glasfiber isolering i større huller eller bruge en kombination tilgang. Skær overskydende spray skum efter det hærder at give en flush yderside.
    10

    Nail filt eller andet vandtæt materiale omkring den nye åbning fra ny ramme tilbage til det gamle for at forhindre vand nedsivning i din væg . Kør en perle af caulk omkring det nye åbning, ifølge producentens installationsvejledning specifikationer .
    Efterbehandling Din Nyt vindue
    11 Fuldend din installation med trim omkring vinduet .

    Indstil din nye vindue på plads inde i rammen . Kontroller for niveau igen, og juster efter behov med træ målefolier under vinduesrammen.
    12

    Fastgør vinduet på plads , sømning vinduets flange til den ru ramme eller gå gennem den indbyggede side jambs ind i ny ramme , i henhold til stil vindue, du installerer. Kontroller for niveau konstant under installation og justere efter behov.
    13

    Tilføj gipsvæg eller anden væg efterbehandling efter behov rundt i vinduet inde til at udvide væg til den nye ramme. Trim som ønsket ved hjælp af gamle eller nye trim stykker .
    14

    Afslut det ydre , tilføjer sidespor eller anden overflade efter behov. Komplet med tætning er relevant og top med udvendig trim.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er Registry Cleanup 
    ·Sådan justeres dvaletilstand i Windows 7 
    ·Sådan aktiveres Desktop Search 
    ·Hvordan at slippe af IncrediMail på Start 
    ·Sådan bruges Wininet.dll 
    ·Sådan Tag en Screen Shot Med en HP Pavilion 
    ·Hvordan redigerer registreringsdatabasen uden at skrive…
    ·Sådan Bind et program til en genvejstast 
    ·Sådan ændres Jævn rulning i TweetDeck 
    ·Sådan fjernes ord i ColdFusion 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan aktiveres Registry Editing i XP Home 
    ·Sådan fjernes en software firewall Block 
    ·Sådan Scan Brug af HP PSC 1315 & Mac OS X10.5 
    ·Genveje til Tabbing mellem programmerne i MacBook Pros 
    ·Sådan tilføjes en offentlig nøgle til Windows XP 
    ·Acer Aspire og Linux 
    ·Sådan installeres Gratis Sound Devices til Windows XP 
    ·Sådan ændres Placering af menuen Start i Windows 
    ·Sådan kører Regedit på en fjerncomputer 
    ·Sådan Bestem Hvilke programmer kører ved opstart på …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com