| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan bruges Microprocessors & Mikrocomputere
    Fjern "mikro " fra mikrocomputer, mikroprocessor, og du står tilbage med den moderne fortolkning af en PC - en computer, der bruger en processor. Generelt er vi ikke beskæftiger sig med processor, selvom det er den primære hardware komponent, der automatisk hjælper computeren udføre bruger kommandoer . Vi plejer bare forvente computeren, da helhed til at fungere for uanset hvad vi beder den om at gøre, så som at surfe på internettet , lytte til musik eller skrive op dokumenter. Hvis du manuelt vil påvirke, hvordan mikroprocessoren fungerer i en mikrocomputer , kan du bruge utilities i Windows-operativsystemet. Instruktioner
    Prioriter Processer
    1

    Højreklik på proceslinjen nederst på skrivebordet i Windows. Vælg "Start Task Manager" fra menuen for at åbne " Windows Task Manager" nytte.
    2

    Klik på " Processer"-fanen . Rul til højre for at se kolonnen "Beskrivelse" . Klik på det kolonneoverskrift for at alfabetisere programmer og processer i øjeblikket kører i Windows.
    3

    Klik på et program for at fremhæve det. Højreklik på programmet og vælg derefter " Select Priority ". Skift indstillingen fra "Normal" til "Høj " eller " Real- Time ". Skal prioriteres højere betyder, at processoren vil give programmet mere behandlingstid i forhold til lavere prioriterede programmer. Hvis din Internet browser , såsom Firefox eller Internet Explorer , der kører langsomt , øge sin behandling prioritet kunne fremskynde dens ydeevne.
    Aktiver eller Deaktiver Flere processorer
    4

    Højreklik på proceslinjen. Vælg "Start Task Manager". Klik på " Processer"-fanen .
    5.

    Klik på "Beskrivelse" kolonneoverskrift. Fremhæv et program. Højreklik på programmet og vælg derefter "Set Affinity " fra menuen .
    6

    Klik på " alle processorer " for at sikre, at alle de processorkerner i processor chip er i stand til at hjælpe med at køre programmet . Alternativt kan du klikke for at fjerne markeringen fra " CPU 0 ", " CPU 1 , " og så videre , men at der er mindst én processorkerne tjek markeret . Klik på " OK. "
    P Hvis du bruger to forskellige programmer, såsom Microsoft Word til at skrive et dokument og Firefox til forskning information, kan du bruge "Set Affinity " at splitte "multiple processorkerner " i en processor ligeligt mellem programmer. Dette er kun tilgængeligt i multi -core processorer , såsom dual core processorer .
    Adjust Processor Power Usage
    7

    Klik på " Start". Skriv " Strømstyring " i søgefeltet nederst i " Start"-menuen . Tryk på " Enter". Klik på " Skift indstillinger " linket for den valgte strømstyringsmodel i øjeblikket anvendes , hvilket normalt er det "High Performance" planen. Klik på " Skift avancerede strømstyringsindstillinger . "
    8

    Rul ned og klik på "plus" (+ ) ved siden af ​​" Processor Power Management. " Klik på plustegnene at udvide "Minimum Processor stat " og " Maximum Processor stat. " Indtast et nyt procentdel ud for " On Battery " og " Plugged In ". Dette fortæller processoren hvor hurtigt eller langsomt det skal køre på grundlag af strømkilde i computeren , såsom en bærbar computer ved hjælp af et batteri. Hover markøren over disse indstillinger til at læse den fulde beskrivelse .
    9

    Klik på plustegnet ved siden af ​​" System Cooling Policy. " Skift indstillinger til "Aktiv" eller " Passiv ". Når processoren begynder at overophede , disse ændringer fortælle computeren , om at bremse processoren ned først ( passiv ) , eller fremskynde ventilatoren i stedet for at gå på kompromis processor kraft ( aktiv ) . Klik på "Anvend " og " OK " for at gemme dine ændringer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Miniaturer til Billeder 
    ·Sådan fjernes WhereSphere Registry 
    ·Hvordan at slippe af Uniblue Registry Booster 
    ·Definer Virtual Memory 
    ·Sådan installeres service Windows 2003 
    ·Sådan at frigive Photoshop 
    ·Hvordan man skriver DOS -kode 
    ·Hvordan kan jeg måle Udvendige Skodder for en Brick Ho…
    ·Sådan installeres et nyt operativsystem på Palm Treo …
    ·Sådan kopieres en FAT32 partition til NTFS 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan formateres en harddisk med flere OS i Ubuntu 
    ·Hvordan man laver en Windows 98 SE Boot Disk Copy 
    ·Sådan installeres VFB på AIX 
    ·Sådan fjernes Vista & Geninstaller XP 
    ·Fix for en Sløret Screen i Windows Vista 
    ·Sådan fjernes gamle Ubuntu Kerner i Linux 8.04 
    ·Hvordan laver man en XP Active Desktop webside 
    ·Hvordan man laver en Windows XP Professional Recovery D…
    ·Sådan oprettes USB Bootable Windows 
    ·Sådan installeres de rigtige drivere til 64-bit Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com