| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Den bedste erstatning Residential Windows
    Udskiftning af dit hjem vinduer kan være et vigtigt og ofte dyre, udsigten , hvor husejere kan planlægger at tilbringe mellem $ 300 og $ 700 per vindue . Omkostningerne er øget , hvis der er strukturelle problemer eller rammer er beskadiget , i hvilket tilfælde de prisstigninger 50 til 100 procent. Hvorvidt du vælger en traditionel dobbelte vindue eller en mere moderne fortelt eller side -glidende sort, er det vigtigt at vælge en virksomhed, der passer til dine behov , og et par der betragtes som de bedste i branchen . Pella

    Pella Virksomheden blev etableret i 1925 i byen Pella, Iowa. I dag er det den næststørste producent af døre, vinduer og andre hjem produkter i verden. Virksomheden tilbyder et stort udvalg af stilarter, størrelser og farver , men beskæftiger sig primært med træprodukter , selvom de også har en omfattende vinyl linje. Sin udvælgelse inkluderer standard enkelt - eller dobbelt -hang vinduer, som glider op og ned lodret vertikale skydere , som åbner lodret , og fortelt vinduer, som skubber åbne. De træprodukter tendens til at koste mere end andre materialer , som kan gøre dem alt for dyrt for nogle købere . Alle vinduer er lav vedligeholdelse , som ikke kræver maling og lidt vedligeholdelse . Virksomheden tilbyder en bred vifte af funktioner, herunder let at skifte mellem - the- rude belægninger , som kan være ideel for familier med kæledyr eller små børn . Glas og stel er lavet af nogle af de mest holdbare materialer på markedet , hvilket gør dem til nogle af branchens længstvarende rundt. Pella produkter kan købes online eller fra flere landsdækkende byggemarkeder . Da selskabet er baseret i Midtvesten, nogle kunder klager over, at skibsfarten til visse områder er langsom, og installation skal være præcis for vinduer til at fungere ordentligt .
    CertainTeed

    En anden stor producent , CertainTeed tilbyder vinduer , døre og andre produkter , der er tilgængelige hos forhandlere over hele landet. CertainTeed har været i branchen i mere end et århundrede, og giver linjerne i en række forskellige materialer. Kunderne kan vælge mellem flere forskellige linjer, herunder Bryn Mawr II , New Castle og Devon II , som hver især giver en anden prisklasse, stil muligheder og andre fordele. Virksomheden tilbyder en bred vifte af stilarter , farver og andre designelementer funktioner , hvoraf nogle kan farves eller males til at matche hjems indretning . For øko- bevidste forbrugere , tilbyder Bryn Mawr II linje en varmeeffektive konstruktion og lav emissivitet ruder til støtte i temperatur fastholdelse. Kundeservice modtager samlet positive anmeldelser, og levering til tiden er garanteret i de fleste dele af landet. Samlet , kundeanmeldelser er positive , meget bedømmelse kvalitet og kundeservice .
    Andersen

    Andersen producerer en bred vifte af vindue stilarter, former og farver , og tilbyder en " specialitet" option, som kan matche usædvanlige eller særlige former for boligejere . Der er en række af stilarter og modeller at vælge imellem, som alle er bygget af holdbare materialer , der kræver lidt vedligeholdelse. Vinduerne har et patenteret kombination af træ og plast , hvilket gør frames holdbare og langvarig. Nogle Andersen linjer har meget populære energieffektivitet , specialitet ruder og andre måder at sænke opvarmning og afkøling omkostninger . Andersen er generelt højt respekteret i virksomheden , selvom nogle forbrugerklager nævner dårlig kundeservice og problemer med at modtage garanti.
    Wincore

    Wincore er en mindre virksomhed med hovedsæde i West Virginia , der giver to serier til eftermontering projekter. Begge serier har vinyl -baserede rammer, og er specielt designet til at kopiere træet så tæt som muligt . De eftermontering vinduer er også nogle af de mest energieffektive på markedet , ved hjælp af lav emissivitet glas for at reducere varmeoverførsel og en række andre byggeteknikker til at hjælpe med at reducere energispild og varmeudgifter. Alle produkter kommer komplet med en omfattende garanti , der kan aktiveres online ved købere. Produkter kan købes hos de fleste landsdækkende byggemarkeder eller fra virksomheden direkte. Wincore har nogle af de mest energieffektive produkter på markedet, og få kundeservice eller garanti klager.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Gør det selv Window Seat 
    ·Hvordan kan jeg downloade Adobe Flash Player gratis 
    ·Hvordan laver Photo cd'er for Free 
    ·Sådan eksporteres en Access-tabel til en CSV- fil 
    ·Sådan fjernes en Lost Windows Start -Up Password 
    ·Hvordan får jeg et Cert fra et domæne controller 
    ·Hvordan man laver en Recovery disk til Windows Media Ed…
    ·Vinduesrude Styles 
    ·Jeg kan ikke forbinde til den Bearshare Host 
    ·Sådan fjernes Windows-ægthedsvalidering Bemærkninger…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find Out , da du installerede et produkt 
    ·Sådan defragmentere din computer ved hjælp af Windows…
    ·Sådan gendannes Fedora 9 Brug en Fedora 12 Live CD 
    ·Sådan installeres OpenOffice til Linux 
    ·Sådan fjernes en enhedsdriver 
    ·Sådan Tilpas Windows Logon Screen 
    ·Sådan Set 'Vis' for at se billeder 
    ·Sådan Tving DOS Print Output til at gå gennem Windows…
    ·Sådan Clean Up Windows Update -filer 
    ·MacBook Vs. MacBook Pro 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com