| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad Er Malware indskrive Værdier
    ? Vira og malware inficere computere hver dag, og de ​​fleste mennesker ikke klar over, at disse programmer inficere deres systemer. Malware er enhver form for udenlandsk program, der forårsager ondsindede handlinger på en computer. Virksomheder, der producerer anti- virus software holde anti- virus definitioner up to date, og ophold på toppen af ​​rettelser og måder at forebygge sikkerhedstrusler . Malware undertiden påvirker computerens registreringsdatabase, og systemadministratoren bliver nødt til manuelt at fjerne nøgler i registreringsdatabasen , eller værdier. Malware

    Malware kan installere på en computer via en række forskellige måder , herunder spil, pauseskærm installation programmer eller vedhæftede filer . Dette sker ofte gennem en installationsfilen , som giver malware program at installere og begynde at køre uden brugerens viden. En trojansk virus, som kan deaktivere anti- virus programmer eller åbne en port i firewallen for at lade andre vira og malware i computeren, er et eksempel på en sådan malware.
    Computer Registry
    < br >

    computer registreringsdatabasen er et sæt af filer, der er den grundlæggende kerne af et operativsystem. Operativsystemet kræver hvert register fil til at køre specifikke system hardware og software , til at kontrollere sådanne enkle processer som brugernavne og passwords. Når et program installerer på computeren , installationsfilen normalt skaber specifikke filer til dette program, og gemmer nogle af disse filer i registreringsdatabasen . Selv hvis du fjerner programmet, vil registreringsdatabasen filer til dette program tilbage.
    Registry Værdier

    Hver indskrive fil indeholder en række oplysninger, der hjælper operativsystem vide, hvad hver program behov og instruktioner til adgang til grundlæggende dele af computeren , såsom CD /DVD-drev. Flere værdier kan leve i en nøgle i registreringsdatabasen , eller fil. Malware indskrive værdier er poster, malware gør ind i registreringsdatabasen under en specifik malware program registreringsdatabase fil.
    Fjernelse

    fleste anti- virus programmer kan opdage malware. Men specifikke programmer findes, der scanne for og fjerne malware. Disse arbejder bedre, da de kun målrette malware. Nogle gange, når en anti- malware program fjerner malware , er fjernelsen processen ikke ændrer registreringsdatabasen. Systemadministratorer kan gå ind i systemet registreringsdatabasen og manuelt slette malware i registreringsdatabasen filer og værdier for at sikre, at de helt har fjernet malware.
    Warning

    Når brugere eller administratorer ændre operativsystem registreringsdatabasen, skal de altid lave en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen først. Hvis de sletter en forkert nøgle i registreringsdatabasen eller fil , kan dette medføre , at operativsystemet stop funktion. Hvis de ikke har en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen for at genskabe den beskadigede registreringsdatabasen, vil de nødt til at løse problemet med en ren installation af operativsystemet. Dette vil tørre alle oplysninger og data fra systemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Virtual PC Instruktioner 
    ·Sådan ændres Windows Værktøj & Task Bar Fonts 
    ·Sådan ændres ikonet Kamera på min computer 
    ·Sådan Erstat Windows GUI 
    ·Sådan Fix en fejl ved tilslutning til Oprd netværkspr…
    ·Sådan Put computerprogram Ikoner på en Desktop 
    ·CHKDSK Recovery 
    ·Hvordan man åbner en Microsoft Works dokument på Word…
    ·Sådan får du vist Chkdsk Resultater 
    ·Sådan Fix Microsoft Code 19 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Windows XP Pro X64 Edition OS 
    ·Hvordan kan jeg Indram en væg og Put i New Windows 
    ·Hvordan læser man en slutbehandlede DVD-R 
    ·Fordele ved Udskiftning Windows 
    ·Sådan Print dine egne håndklæder 
    ·Sådan Stop Windows Vista Pop Ups 
    ·Definition af en Unix Operating System 
    ·Sådan vises Aviser Online 
    ·Sådan bruges Par af Netværkskort 
    ·Sådan tilføjes et Skill MAXER i TitanMS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com