| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows 2000 Domain Omdøbning Tools
    Et domæne i et Windows -operativsystem er en gruppering af computere og tilhørende brugerkonti for nem administration og sikkerhed. Microsoft anbefaler kraftigt, at systemadministratoren beslutte en fuldt kvalificeret domænenavn ( FQDN) , når du opretter en ny Windows 2000 domæne eller opgradering af en Windows NT- domæne til Windows 2000. Når et domæne er sat op på Windows 2000 , omdøbe det er muligt i kun nogle scenarier og kræver en omfattende procedure. Server Manager

    Brug Server Manager , et grafisk Windows værktøj til at vælge en domænecontroller til administrative opgaver, såsom at omdøbe domænet. En domænecontroller eller Primary Domain Controller ( PDC ) er en enkelt computer , der holder master kopi af alle brugerkonti og sikkerheden database for et domæne. En sikkerhedskopi domænecontroller ( BDC ) er en anden computer, der gemmer domænet database. Det er forfremmes til en domænecontroller status. Servere, der kører Windows NT og højere versioner af Windows har lokale kopier af databasen. Derfor er alle disse servere er også berettiget til at spille rollen som domænecontrollere. BDCs spiller en afgørende rolle i at omdøbe et domæne.
    Active Directory

    Active Directory er Microsofts administrative værktøj, der styrer alle Windows- ressourcer og brugere på netværket. Brug Active Directory til at finde BDCs til din omdøbning proces.

    Omdøbning en Windows 2000 domæne er kun mulig, hvis det domæne er sat op i mixed mode. Mixed mode giver bagudkompatibilitet med Windows NT 4.0 BDCs , hvilket er nødvendigt for at omdøbe en Windows 2000 domæne. Hvis domænet er i native mode , kan det ikke ændres til blandet tilstand , hvilket gør omdøbe umuligt. For at finde den indstilling , udvid " brugere og computere " i Windows 2000 Active Directory klient og højreklik på domænenavnet. Domain drift dialogboks viser den tilstand.
    Dcpromo

    dcpromo er en indbygget i Windows kommando-linje værktøj til at fremme og degradere medlemsservere og domæne controllere.

    Den eneste måde at omdøbe en Windows 2000 ( mixed mode) domæne er at degradere den som en Windows NT 4.0-domæne først, derefter opgradere den til Windows 2000. Denne gang skal en endelig beslutning om domænenavnet skal foretages. Domænets NetBIOS-navnet kan ikke omdøbes , kun DNS-navnet kan. Mindst én Windows NT 4.0 BDC eller en computer forfremmes til Windows NT 4.0 BDC skal være på netværket.

    Kør programmet dcpromo på de vigtigste domæne controller til at degradere hvert sekundært Windows 2000 -domænecontroller til medlem server . Afbryd ensomme domænecontroller fra netværket og sørg én NT 4.0 BDC er på netværket. Kør dcpromo på afbrudt domænecontroller angiver på kommandolinjen , at dette er den sidste, medmindre det var den eneste. Open Server Manager på NT 4.0 BDC og fremme den til en PDC . Opgrader Windows NT 4.0 PDC til Windows 2000. Computeren genstarter at begynde at installere Active Directory. Indtast det nye domæne navn, når du bliver bedt om i løbet af denne proces.

    Kør dcpromo på hver Windows 2000 domæne controller , som du havde degraderet tidligere, for at fremme det tilbage til domænecontroller status.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan åbner IntelliMouse Explorer 40A 
    ·Sådan kopieres en hel harddisk til en ekstern 
    ·Sådan aktiveres Automatisk afspilning Med Regedit 
    ·Sådan ændres musen med FlyakiteOSX 
    ·Sådan Format Media Player 
    ·Hvad er en NTFS-partition 
    ·Har jeg brug for Java til Windows 98 
    ·Sådan Tilslut til et Konica Minolta kopimaskine 
    ·Sådan at opgradere min bærbar fra Win98 til WinXP 
    ·Sådan Print Ølbrikker 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes til en tidligere dato end Vista Shows 
    ·Sådan tilføjes papirkurven til startmenuen 
    ·Sådan gendannes en Windows XP Partition Brug DOS 
    ·Sådan tilpasser et GNOME-skrivebordet i Linux 
    ·Sådan ændres farven på mit Start Menu på min HP Win…
    ·Sådan ændres navnet på en computer i Windows uden at…
    ·Sådan Send en SMS-besked til en anden bruger på en Wi…
    ·Sådan Konverter Unix skrifttype til Mac 
    ·Sådan Fortæl Hvis din Mac computer er blevet hacket 
    ·Sådan indstilles standard Windows Screen Saver 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com