| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Problemer med at bruge Domain Controller Names
    Windows reagerer på forskellige godkendelsesmetoder anmodninger inden for et netværk ved at bruge domænecontrollere adgang netværksressourcer. Adgang til flere netværksressourcer kan gives til forskellige grupper eller enkeltpersoner , så længe de er logget ind i netværket . Netværk ressourcer omfatter bibliotek data , printere og autentificering processer. Problemer kan opstå, når du bruger domænecontroller navne, og det er vigtigt at forstå, hvorfor disse problemer opstår . Windows giver DCDIAG , et diagnostisk værktøj , der vil hjælpe dig med at løse domæne spørgsmål. Forbindelsesproblemer

    domænecontroller forbindelsesoplysninger kan være forkert for det domæne, du vil have adgang til . Brug DCDIAG redskab til at kontrollere, at serverens DNS er registreret korrekt , at serveren kan nås med dens IP -adresse, og at serveren kan nås med et RPC-kald .
    Replication Overensstemmelse < br >

    Replication Sammenhæng er en værdi i registreringsdatabasen , der er designet til at forhindre domænecontrollere fra replikere i dvælende objekter. Dvælende genstande kan være blevet slettet på én domænecontroller , men replikering undlader at slette objekt på en anden domænecontroller. Hvis gentagelser er sent at opstå eller er handicappede , test for domænecontroller replikering sammenhæng med DCDIAG .

    Brugertilladelser

    For at undgå Netværkstilladelser fejl , er det vigtigt til korrekt tildele tilladelser til brugerne for netværksressourcer. Hvis fejl opstår , kan du bruge DCDIAG værktøj til at tjekke for godkendte brugere , og sikrer, at brugerne har de rette tilladelser , før du fortsætter .
    Locator Funktionalitet

    Når programmer anmode om adgang til domænet controller, er denne proces kendt som " opdagelse" , og den mekanisme , der samler kunden og domænecontroller er kendt som Domain controller Locator . Indimellem kan en server ikke korrekt annonceret til domænecontroller Locator eller roller returneres af Locator er uforenelige med kunden. Du kan foretage fejlfinding af disse problemer med DCDIAG værktøj.
    Mislykket brohovedservere

    For at bevare sammenhængen mellem domænecontrollere , identificere webstedets brohoveder for at afgøre, hvilke der ikke fungerer korrekt. Brohovedservere er domænecontrollere , der bruges for at replikere ændringer, der er indsamlet fra andre domænecontrollere på netværket. De brohovedservere tjene som kontaktpunkt for directory information mellem forskellige steder på et netværk. Hvis disse brohovedservere gå ned , vil en anden brohoved til sidst træde i stedet for den mislykkede server. Identificer hvilke brohoveder ikke fungerer, find de backup-servere , og finde ud af, hvor længe det vil være , før mislykkedes brohoved er mislykkedes -over. Den DCDIAG værktøj er en måde at diagnosticere og rette disse spørgsmål, hvis de opstår.
    Filreplikeringstjenesten

    filreplikeringstjenesten er designet til at detektere filændringer og replikere dem til andre servere , der er placeret inden for gruppen. Forsinkelser på filreplikeringstjenesten vil forhindre tjenesten Net Logon at reklamere det domæne controller, som vil forhindre netaktiver bliver delt eller opdateret.
    Trust Verifikation

    tillid verifikation eksisterer mellem to domæner, der viser hver domænecontroller på hver domæne. Brug NETDOM værktøj til at tjekke for tillid etablering, billet gyldighed og sikker kanal opsætning. Trust forholdet fiasko kan forekomme mellem domænecontrollere , og du bliver nødt til at isolere den manglende med NLTEST værktøj. Disse problemer kan ofte løses ved at genskabe tillid relationer gennem Active Directory-domæner og Trusts konsol .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres den lokale computer Adgangskode til Admi…
    ·Sådan gendannes en Logbog i Windows 7 
    ·Sådan Format & Geninstaller en OS 
    ·Sådan Sammenlign mapper i Windows 
    ·Sådan Slut to computere med My Cricket Bredbånd 
    ·Sådan Sluk MS Security Essentials 
    ·Sådan Defrag Utilities i Windows 
    ·Sådan ændres et DOS skrifttype i Windows 
    ·Hvorfor er min computer kører en CheckDisk Konstant 
    ·Sådan ændres et filformat 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tilføje gpedit.msc til XP Home 
    ·Sådan Stop afviklet undtagelse Fanget Fix til XP 
    ·Den rigtige måde at stoppe Sysprep 
    ·Sådan justere skærmopløsningen i Windows 7 
    ·Sådan Transfer Windows XP Pro til en ny computer 
    ·Sådan får du vist en ekstern skærm fra Windows XP ti…
    ·Sådan får forskellige fisk til min Windows Media Scre…
    ·Hvordan man opbygger en MS DOS Boot CD 
    ·Sådan Slet XP Filtypetilknytninger 
    ·Sådan Juster Windows Vista Strømstyring for at ændre…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com