| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Marvin Replacement Sash Instruktioner
    Udskiftning dine vinduesrammer kan hjælpe dig med at skære ned varmeudgifterne om vinteren og køling omkostninger i sommer. Afhængigt af de vinger , du vælger , kan du også forbedre udseendet af huset og gøre vinduespudsning let, samt genoprette mulighed for nemt at åbne ældre vinduer, som har en tendens til at miste deres modvægt . Det tager ikke en professionel til at erstatte dine vinduesrammer , bare lidt tålmodighed og knofedt . Ting du skal
    Single hang Marvin tilt pack
    flad skruetrækker
    stjerneskruetrækker
    spartel
    tænger
    Drill
    3/32-inch boret
    Nail sæt
    Hammer
    galvaniserede søm, 1 og 1/4-inch
    Seks træskruer, 1,5 -inches
    10 til 15 efterbehandling negle
    2 - tommer stykke affaldstræ
    < br > Vis Flere Instruktioner
    1

    identificere alle delene i sættet.
    2

    Fjern det gamle vinduer , ved at fjerne støbning og den nederste vinduesramme , ved hjælp af en kit kniv . Fjern stopper fra header og begge sider , efter at have flyttet øverste vindue del måde ned. Du kan nu fjerne det øverste vindue .
    3

    Undersøg vinduesrammen , på dette punkt, at den er i god stand. Det skal være kvadratisk, og du bør tjekke for at være sikker på at du har købt den rigtige vinge udskiftning størrelse.
    4

    Install og hammer på plads --- hjælp efterbehandling søm --- rammen åbning filler strimmel --- mellem blind stop og karmen --- på ydersiden af vinduet kabinettet .
    5.

    Position rammen beslaget så de to skruer line up lodret ned i midten - linje side kanten af ​​vinduet, og skru Rammen parentes i den side (eller stile ) i vinduet ved hjælp af skruerne fra sættet og den passende skruetrækker. Halvdelen af beslaget skal strækker sig ind i huset , så at man kan skrue den ind i siderne af vinduesrammen , når det øverste vindue er på plads . Antallet af beslag pr side afhænger af størrelsen af vinduet selv, med 33 -tommer eller større glas kræver tre beslag og mindre glas kræver kun to.
    6

    Skub det øverste vindue på plads over fyldstof og skubbe det opad, indtil den ligger an imod toppen af ​​rammen . Skru beslagene til huset ved hjælp af Phillip's skruetrækker og skruer, der fulgte med vinduet .
    7

    Undersøg, om stoppet skal skæres til at passe ind i header karmen , og trimme den til passer. Nail anslag ind i header karmen ved hjælp af efterbehandling søm og hammer . Stoppestedet bør have WEATHERSTRIP på ydersiden.
    8

    Tegn en linje to inches inde i øverste vinduesramme , på den ene side. Det er her, du kommer til at installere de klip for jamb liner , kan du bruge to-tommers skrot stykke træ som en guide, og skru i sidekarm liner parentes. Snap jam liner på plads i løbet af de beslag, og sætte en vinge stopper over det. Gentag i den anden side.
    9

    Udskift lister og skærf .
    10

    Flyt låsemekanismen ned til den låste position , ved hjælp af flad skruetrækker og drej skruetrækker mod uret for at låse det på plads. Gentag i den anden side.
    11

    Sæt nederste ramme i sporet , ved at holde rammen vinkelret på planet af vinduet , vippe den ene side højere, og skubbe knasttappen på undersiden i sporet over låsemekanismen. Sænk den anden side , skyde den anden knast i sporet , indtil det er selv med den første side . Svinge den forreste del af rammen op , parallelt med vinduet , og tryk på toppen af ​​rammen i jamb liner , indtil det er i rillen . Skub rammen ned i lukket position.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges DVD -R'er 
    ·Hvordan laver man et Oval Window Frame 
    ·Sådan Konverter en Microsoft Office 2007 prøveversion…
    ·Sådan Konverter en Macintosh harddisk til FAT 32 
    ·Sådan baseafsnitsservere 
    ·Sådan Stop en proces i PowerShell 
    ·Sådan fjernes på en iMac 
    ·Sådan oprettes en FAT32 partition uden at slette hardd…
    ·Sådan Konverter en Standalone NT4 til VMware 
    ·Sådan får du adgang en bruger Desktop via et netværk…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Sync Microsoft Outlook e-mail i Mail for Mac 
    ·Hvordan at oprette fjernforbindelse til XP Home 
    ·Sådan oprettes en dual boot-system 
    ·Sådan Fix NTLDR mangler i Windows XP Pro 
    ·Sådan Slet Din e-mail -adresse på en fjern-pc 
    ·Sådan bruges Microsoft Security Essentials 
    ·XP Explorer fungerer ikke efter Geninstaller 
    ·Sådan Dræb en Unresponsive App 
    ·Hvordan man laver en Tiki Totem Pole 
    ·Tilføjelse SATA drivere til Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com