| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Problemer med Chkdsk & MFT
    fleste programmer og information på personlige computere er gemt på harddisken . Tab af data er et problem, at de fleste brugere vil stå på et tidspunkt på grund af harddisk fejl. Microsoft leverer et hjælpeprogram program, " chkdsk " for at diagnosticere og løse almindelige problemer , der opstår med harddiske. Dette hjælpeprogram kan også indikere, når en harddisk fiasko er overhængende . Systemet fil MFT (Master File Table) sporer den lagrede oplysninger , filstørrelsen og dens placering. En bestikkelse af denne fil forårsage ustabilitet i filsystemet og risikerer tab af data. MFT Filstørrelse Fejl

    MFT er et system fil til stede på hver storage disk, der fungerer som en database over alle de filer og mapper til stede på lagermedier . Filen indeholder en post for hver enkelt fil og mappe , og angiver, hvor operativsystemet er at beskæftige sig med den fil eller mappe. MFT indeholder information eller for placering af oplysningerne , der definerer den størrelse, type , oprettelsesdato og klokkeslæt, sidste ændringsdato og tid og forfatter af fil eller mappe .

    Placering af filer og mapper på lagringsmedier stiger størrelsen af MFT og genererer en fil Record Segment ( FRS) i MFT . Da antallet af filer vokser, størrelsen af ​​MFT stiger. Når du sletter filer på systemet, FRS markerer den plads som værende fri men ikke registrerer mængden af ​​frigjort plads og derfor ikke reducere størrelsen af MFT . Denne fejl reducerer den tilgængelige diskplads på mediet. Kun tredjeparts software faktisk fjerner FRS fra MFT og gendanner den ubrugte plads i MFT .
    Chkdsk Problemer

    chkdsk nytte fås med Microsoft-operativsystemer undersøger det fysiske drev struktur og kontrol for problemer med dårlige sektorer , cross- linkede filer, mistede klynger og bibliotek fejl. Power glitches og systemnedbrud oftest forårsager disse problemer. Flytning eller ryster din computer kan undertiden beskadige harddisken . Skader på harddisken , der forårsager en fejl kan forplante hele disken og skabe en lavine af disk problemer. Regelmæssig brug af chkdsk til at overvåge din harddisk sikrer god systemdrift og færre uoprettelige svigt af harddisken . En fordel ved den rutinemæssige overvågning , at chkdsk giver er for tidlig varsling af hard- diskfejl.

    En mulighed i chkdsk tillader værktøj til at lave eller rette eventuelle fundne fejl under drift . Den første operation af chkdsk er at undersøge MFT til intern sammenhæng i rummet anvendes af hver fil og mappe på disken . Den næste operation sikrer, at hver fil og mappe til stede på disken har en reference i MFT og tjekker for cirkulære referencer. Chkdsk kan ikke vurdere filer og mapper i brug eller låst.
    Forebyggelse af Defrag Utility

    Når du bruger chkdsk at rette eventuelle fil problemer, der er opstået i dit opbevaring volumen, bedrage nytte ofte løber for at sikre , at lydstyrken fungerer på en effektiv måde. Hvis der har været et problem med din volumen , der kræves for dig at køre chkdsk , mængden har det beskidte bit, en enkelt bit i MFT , indstillet til at angive det operativsystem skal køre chkdsk , når du starter systemet. Det beskidte bit angiver, at der er et problem med filsystemet på disken. Efter at have kørt chkdsk er det beskidte bit ryddet hvis lydstyrken er fri for fejl eller, hvis der blev fundet fejl , er det ikke for at nulstille. Resultatet af denne proces er , at operativsystemet tidsplaner chkdsk til at køre igen, når computeren genstartes. Det fortsætter med at opstå , indtil det beskidte bit rydder på drevet. Så længe det beskidte bit er sat , vil computeren ikke tillade bedrage nytte at køre og vil køre chkdsk hver gang dit system starter op . Kørsel chkdsk med /f valgte indstilling kan medføre tab af data , hvis filsystemet er beskadiget . Dataene kan genindvindes efter korrektion disk problemer ved at undersøge filerne er gemt i rodmappen af den mængde betegnet som " fileXXXX.chk . "

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix My Desktop Baggrund 
    ·DX9 InitScreen kan ikke oprette en DirectX 9 -enhed i V…
    ·Fejlfinding en Floppy FDD 
    ·Art Deco Glarmestre 
    ·Hvordan sletter jeg en klient Terminal Server License 
    ·Hvordan skal tjekkes Installerede Patches til Microsoft…
    ·Sådan genkender et ikon i proceslinien , der bare dukk…
    ·Sådan måler Udvendige vindue skodder 
    ·Sådan fjernes en dato fra et foto 
    ·Sådan gendannelsespunkt Kør kommando 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er Prefix & Root i Linux 
    ·Sådan Slå Autoplay til XP på en iPhone 
    ·Sådan ændres markøren til en Pointer 
    ·Sådan Hold en computer fra Låsning og beder om en adg…
    ·Sådan Fix Color Shift på en iMac 
    ·Sådan fjernes Java fra min computer på Vista 
    ·Sådan ændres en Windows Password: Kør CMD 
    ·Sådan gendannes XP til fabriksindstillingerne 
    ·Sådan Konverter MOD filer til AVI-filer på en Mac 
    ·Sådan downloader købt musik fra iTunes til en ny iPod…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com